12.BÖLÜM

3.4K 127 26
                                    



MULTİMEDYA : CHANYEOL - ALL OF ME

O kadar hoş ve anlamlı bir şarkı ki ! En sevdiğim kısmı ise ,

'My heads underwater but I'm breathing fine

Your crazy and I'm out of my mind

Cause all of me loves all of you

Give your all to me I'll give my all to you

Your my end and beginning. '

Türkçesi de kendi bildiğim ya da anladığım kadarıyla şöyle : :)

''Başım su altında ama ben iyi bir şekilde nefes alabiliyorum.

Sen delisin ve ben de aklımı kaçırdım.

Çünkü ben herşeyimle , senin herşeyini seviyorum.

Bana herşeyini ver , bende sana herşeyimi vereceğim.

Sen benim başlangıcım ve sonumsun. ''

Bana göre aşkı o kadar güzel anlatıyor ki ; hiç aşık olmamış biri bile kalbinin ezildiğini hissedebilir.

O ZAMAN DANSSSS. ŞAKA ŞAKA. O ZAMAN YENİ BÖLÜMMMM. 📌

Sırtımda ve belimde ki sevimsiz ve rahatsız acı hissiyle uyandım. Gözlerimi açmadan kollarımın arasındaki hoş kıza sarıldım.Saçlarından gelen hoş kokuyu içime çektim.Yavaşça gözümü açıp yüzüne baktım.Makyajı biraz akmıştı ve her nasılsa gözlerini uyurken kaşımış eh bunun sonucu olarakta tüm göz makyajı aşağıya inmişti.Panda gibi görünüyordu.Bu görüntü bana fazlasıyla sevimli geliyordu böyle düşündüğüme şaşırmıyordum.Tüm hücrelerimle bu kızı seviyordum ve onunla ilgili olan herşey bana sevimli geliyordu.Bunun aşkla değil de sevgiyle alakası vardı bana kalırsa.Bir insanı sevmekti bu ya da herhangi bir şeyi.Aslında insanlığın fıtratı da biraz böyleydi.

Hep birşeyleri severdik.Yanlış şeyler olabilirdi bunlar veya acı veren şeyler fakat her ne olursa olsun vazgeçmiyorduk.Enteresan bir şekilde bağımlıydık.Mesela en basit örnek olarak aşkı verebilirdik.Okuduğum bir kitabın baş karakteride popüler olmayı ve ona yanlış şeyler yaptıran arkadaşlarına bağımlıydı ve onları çok seviyordu.Aynı şekilde bazı insanlarda paraya bağımlıdır , uğruna cana bile kıyabilirler.Bütün örnekler de böyle kötü değil tabiki ; bakın mesela bazı insanlarda dürüstlük ve gururlarına bağımlıdır.Yalan söyleyip kazanmaktansa doğruyu söyleyip ölmeyi tercih ederler.Bazıları kolayca ve ustaca yalan söylerken diğerlerinde yüzü kızarırdı ve boğazı kururdu.Sizde bir sürü örnek sayabilirsiniz değil mi ?

Derin'in başının altında olan elimi yavaşça aldım ve kanepenin yastıklarında birini koydum.Bununla birlikte Derin,yüzünü yastığa sürtmüş , kollarıyla sıkıca sarmıştı yastığı.Terden yüzüne yapışıp onu huylandıran saşlarını elimle düzeltip arkaya doğru taradım ve yavaşça Umut'ın odasına çıktım.Şuan kendimi suçlu hissediyordum , en azından ona sarılıp uyumalıydım.Kanepe de uyuyakalacağımı tahmin etmemiştim.Açıkçası biraz sulu göz birazda evhamlıydım.Tüm duyguları en uç sınırlarda yaşardım.Ayrıca Umut sadece bana Tanrının bir hediyesi değil aynı zaman da emanetiydi. Ve ben emanet almaktan tüm hayatım boyunca birşekilde emanete zarar verme korkusuyla nefret etmiş biri olarak Umut'u zorla ve ısrarla hayatıma almıştım.

Odanın kapısının önüne gelince kolunu yavaşça aşağı indirdim ve önce başımı sonra da tamamen odaya geçtim. Yine ufak adımlarla yatağa ilerleyip ucuna oturdum. Boğazımda oluşan yumrudan kurtulmak mümkün değildi ama yine umut fakirin ekmeğidir edasıyla kurtulmak için yutkunup duruyordum.

Başının üstüne kadar çektiği örtüyü omuzlarının altına kadar indirdim. Saçlarını okşadım.

O küçük bir çocuktu elbet benim boyumu aştığında bile bana öyle görünecekti. Bir insan herhangi birini sevdiğinde ona karşı koruyucu bir üslup takınmaması tuhaf olurdu zaten. En ufak şeylerden bile nem kapan biri olarak onun başına gelen en ufak şey benim başıma çığ gibi düşüyordu sanki.

Başımı hafifçe sallayıp aklıma hücum etmeye çalışan kötü düşüncelerden kurtuldum ve sürekli sızlayan burnumdan da kurtulmak istiyordum bir an önce. Oğlumun yanına uzandım. Kolumu başının altına koydum ve saçlarından öptüm. Evlat kokusu cennet kokusu derler. Umut'u doğuran kişi olmasam da bende annesiyim ve onun kokusu gerçekten cennet kokusuydu.

O güzel kokuyu içime çekerek uyumak istiyordum ama Derin'in kanepe de uyumasına izin verirsem yarın iki bebeğe birden bakmak zorunda kalırdım. Bu yüzden tekrar kalkıp sessizce salona geçtim.

Derin'i uyandırıp odaya çıkması için destek oldum ve onu yatağıma yatırdım. Daha sonra tekrar Umut'un yanına geçtim ve huzurla gözlerimi kapadım.

Yarın güzel ve huzurlu bir gün olacaktı. Buna emindim. Çünkü ihtiyacım olan herkes yanımdaydı.

OĞLUMUN ÖĞRETMENİ LGBTWhere stories live. Discover now