1.BÖLÜM

16.1K 292 26
                                    

Multimedya : Umut

Sabah yüzümde ki minik parmakların dokunuşuyla uyandım. Gözlerimi araladığımda sevimli bebeğimin gülerek bana baktığını gördüm. Minik , sevimli kıkırtılar bırakıyordu. Oğlum Umut. Yaşama sebebim de diyebiliriz. Onu yanına almak için çok uğraştım ; kağıt üzerinde evlilik yaptım. Ama buna değdi.  O dünyanın en tatlı ve zeki çocuğu olabilir. Tam olarak büyümüşte küçülmüş. Ona hiç kıyamıyorum.  Zaten babası olan o şerefsiz adam ona fazlasıyla işkence etmişti. Ben bunları düşünürken Umut gözleri parlayarak bana bakıyordu. Bugün onu parka götürecektim. Haftasonu için harika bir plandı.

"Anne hadi artık kalk da parka gidelim. Tabi önce kahvaltı yapmamız gerekir. "

Onun bu çok bilmiş sözleriyle tatlılığına dayanamayıp kocaman sarıldım. Arada da kocaman öpüyordum tabi.

"Ya hahahah anne ya hahah bırak beni. Haha "

Daha fazla çırpındıkça yoruluyordu. Son kez kocaman öpüp bıraktım. O da koşarak odadan çıktı. Hemen kısa bir duştan sonra üzerimi giyindim. Her zamanki gibi kahverengi üst ve siyah dar kotumu giymiştim. Beyaz tenim ve kahverengi saçlarım olduğu için bu renkleri yakıştırıyordum kendime. Zaten zayıf ve minyon bir kadındım. 23 yaşındaydım ve hastane laboratuvarın da çalışıyordum. İyi bir maaşım vardı oğlum ve bana fazlasıyla yetiyordu. Odadan çıkıp Umut'un odasına gittim. Dün gece yanımda uyuduğu için yatağı bozuk değildi. Hemen yatağın yanında ona aldığım yapbozla oynuyordu. Gerçekten diğer çocuklardan farklı ve daha zekiydi. 3 senedir benimle birlikte kalıyordu. Ve tüm hayatımı ona göre düzenlenmiştim. Yanına usulca yaklaştım ve oturup onu izledim arada saçlarını da okşuyordum. Bana kocaman gülümseyip konuştu.

" Çok acıktım anneeeee. "

Onu öptükten sonra odadan çıkıp kahvaltı hazırlamaya mutfağa geçtim. Ben omlet ile uğraşırken telefonum çaldı. Arayan annemdi bir haftadır pek konuşmamıştık. Hemen aramayı cevaplayıp telefonu kulağıma götürdüm. Annem ile her zaman ki konuşmayı yapıp telefonu kapattım. Yije bolca Umut'u sordu.
Kahvaltı yaptıktan sonra evden çıkıp arabaya bindik. Ah canım arabam kırmızı , çokta pahalı olmayan bir arabaydı. Herkes arabasını sever ama bazıları aşık olur. İşte ben de onlardanım.

"Anne !"

"Efendim bebeğim. "

"Öğretmen seni okula çağırıyor. "

"Neden peki bi yaramazlık yapmadın değil mi ?"

"Hayır tabiki. Herkesin annesini çağırdı. "

"Peki. Pazartesi okul çıkışı yanına giderim tamam mı ?"

Diye sorduğum da evet manasında başını yukarı aşağı salladı. Sevimlilik abidesi. Lunaparka geldik ve arabadan indik. Her zaman ki gibi çok heyecanlı bir şekilde etrafı inceliyordu. Evet zeki bir çocuktu , ama sonuçta çocuktu. Gün boyunca bütün oyuncaklara bindik ve eve döndük.  Aksam yemek yedik ve televizyon izledik. Bu gece yine birlikte uyanmak istedi kırmayıp kabuk ettim ve birlikte uyuduk. Pazar günü iş arkadaşlarım geldi birlikte vakit geçirdik. Haftasonu böylelikle bitmiş oldu. Hiç pazartesi olsun istemiyordum. Böyle iyiydi Umutla vakit geçirmek. Ona verdiğim sözü tutamamaktan çok korkuyordum. Ona babasını polisler götürdükten hemen sonra onu hep seveceğime ve mutlu edeceğime söz vermiştim.  Şimdi o kollarımda yavaş soluklar alarak uyuyordu.

BU HİKAYEYİ SİLMİŞTİM VE PİŞMAN OLMUŞTUM ŞİMDİ BÖLÜMLERİ BULDUM VE TEKRAR YAYINLAYACAĞIM.  LÜTFEN DESTEK OLUN. HER GÜN YENİ BÖLÜM GELECEK. YANİ ESKİ BÖLÜMLER EN GEÇ İKİ HAFTAYA TAMAMLANIR. YANİ İKİ HAFTAYA YENİ BÖLÜMLER GELİR. TABİ BU ESKİDEN OKUYANLAR İÇİN. YENİ OKUYANLAR İÇİN DE AYNI ŞEY GEÇERLİ TABİ Kİ. HER GÜN YENİ BÖLÜM GELECEK.

OĞLUMUN ÖĞRETMENİ LGBTWhere stories live. Discover now