6.BÖLÜM

8.4K 198 17
                                    

Umut ve Derin için korkutucu olan dönme dolaptan sonra çarpışan arabalara bindik ve yine Umut ile Derin'in birlikte oturmasını sağladım. Ve gün boyu bütün oyuncaklara bindikten sonra eve gitmek üzere yola çıktık.  Umut her zaman ki gibi uyuyakalmıştı ve Derin ile biraz muhabbet ettikten sonra onun tek başına yaşadığını öğrenmiştim. Ve evi oldukça uzaktı.  Ona bu gece bizde kalabileceğini söyleyip ısrar etmeme rağmen kabul ettirememiştim. Sanırım kendince zahmet verdiğini düşünüyordu.
Derin'in evinin önüne gelince arabayı durdurup dışarı çıktım. Aynı anda Derin de dışarı çıktı.

" Herşey için teşekkürler Selin. Ben gerçekten çok eğlendim. "

"Bende öyle. Yani bizde eğlendik. Her zaman bize katılabilirsin. "

Samimi bir insandı. Ne düşünüyorsa , hissediyorsa yüzünden , gözlerinden okunuyordu. Hepimiz bugün harika vakit geçirmiştik. Ona daha fazla uzak kalmak istemiyordum. En azından sarılacak kadar yakınlaştık değil mi ?
Zaten aramızda ki bir metrelik mesafeyi sıfıra indirdim. Ve elimi incecik beline koyup hızlıca kendime çektim. Bunu beklemiyor olacak ki kolları havada asılı kaldı. Diğer elimi de sırtına koyup oldukça yavaş ve sakin bir şekilde okşadım. Sanki hiç ayrılmak zorunda değiliz gibi ağır ağır sırtında elimi aşağı yukarı hareket ettirerek sevdim. Ama sanki hemen ayrılacak gibi , gidecek gibi de sıkıca sardım onu. Hayatım boyunca yaşadığım ilk kez hissettiğim şey , bu duygu ' aşk ' mıydı ? Aşk dedikleri şey aşık olduğun kişinin yanındayken huzur verirken aynı zamanda o yanındayken korku duymak mıydı ? Gidecek diye. Aşk onu gidecek korkusuna rağmen herşeyiyle sevmek miydi ?
Kafamdan binlercesi geçerken ona ne kadar sarılı kaldığımı bilemedim onunda bana sarıldığını farkedince kendime geldim ve yavaşça ondan ayrıldım.
Bu bile kalbimi öyle sızlattı ki. Artık ondan nasıl ayrı kalacaktım ? Nasıl her gördüğümde gitmesine izin verecektim ? Ya benim ona hissettiğimi o başkasına hissederse asıl ... asıl o zaman ne yaparım ?
Birbirimize iyi geceler diledikten sonra o evine girene kadar bekledim. Girdikten birkaç saniye sonra boş boş kapıya bakıp iç çektim. Daha sonra arabaya binip eve doğru sürdüm. Eve varınca arabayı park Edip Umut'u kucakladım. Bu şekilde kapıyı açmak biraz zor olsa da başarıp içeri girebildik. Umut'u yatağına yatırdım ve pijamalarını uyandırmadan giydirdim ve sonra kendi odama geçtim. Üzerimdeki kıyafetleri çıkarıp sıfır kollu bir tişört ve rahat bir şort giyip yatağa girdim. Ne kadar uyumaya çalışsamda sürekli aklıma Derin'e sarıldığım an ve o an düşündüğüm şeylerin gelmesi yüzünden uyuyamadım. Uzun uzun düşündüm. Birlikte olsaydık ne olurdu ? Nasıl olurdu ? Onunla BİZ olabilir miydik ? Onu mutlu edebilir miydim ?
Onunla olduktan sonra ben mutlu olurdum emin olduğum tek şey buydu.
O olursa mutlu olurdum.
Saate baktığım da gece 01:00 olduğunu gördüm. Zaten uykum gelmişti. Usulca gözlerimi kapatıp uykuya daldım. Zaten yarın pazardı erken kalkma derdi yoktu. 
Sabah kendiliğimden uyandım. Saate baktığımda aslında sabah değil öğlen olduğunu gördüm. Buna rağmen uykum vardı. Uyandım ve Umut'a bakmak için odadan çıktım. İçeriden kahkaha sesleri geliyordu. Sesin mutfaktan geldiğini fark edince hemen oraya yöneldim. Kesinlikle görmeyi beklediğim şey Umut ve Derin'in gülerek kahvaltı yaptığı değildi. Orada olduğunu fark edince ikisi de kahkahaları durdurdu ama yüzlerinde ki tatlı gülümseme ile bana bakmaya başladılar. Birşey diyecek halde değildim. Gece uyumama engel olan , onunla hayaller kurduğum , aşık olduğum kadın oğlum ile birlikte benim evimde, benim mutfağım da ve benim masamda birlikte kahvaltı yapıyorlardı. İşte o an yine oldu. Yine şu ergenlik zamanlarımda filmlerde , dizilerde görüp iğrendiğim ' biz bir aileyiz ' sahnesini oluşturmuştuk. Yani yine mutlu aile tablosu oluşturmuştuk. Bu sefer ki iğrenç değildi ama baya huzur vericiydi hatta.
Ben Derin'e , Derin bana , Umut bize çok yakışıyordu.

"Günaydın Selin. Ihm her zaman size katılabileceğimi söylemiştin. Ben bugünü de sizinle geçirmek istedim. Olur mu ? "

OĞLUMUN ÖĞRETMENİ LGBTWhere stories live. Discover now