Say 'yes' - Jaehyun

246 22 1
                                    

- Si ai spus nu!? ma intreaba Sora surprinsa de parca ceea ce tocmai ii povestisem ar fi fost o tragedie.

- Dap, ii raspund dupa ce termin de scris inca o fraza in caietul meu de notite.

- Ce-i in neregula cu tine Miso? Ugh!! Nu te inteleg. Un baiat foarte dragut te place si te invita in oras de doua luni, dar tu continui sa il refuzi.

- Ti-am mai spus, nu-s pregatita pentro o relatie.

Nu am nimic cu Jaehyun, pe cuvant. Intotdeauna a fost amabil cu mine, e genul de baiat sensibil si masculin, optimist, are o voce minunata si stie intotdeauna ce sa spuna si cum sa o spuna. Suntem prieteni buni si chiar ma simt bine in compania lui.

Apreciez faptul ca nu face ca discutiile noastre sa fie inconfortabile si totodata nu insista atunci cand nu ii accept invitatiile. Spune ca ma intelege si ca imi respecta deciziile.

Nu stiu ce am facut in viata anterioara ca sa merit asta. Jaehyun e perfect in adevaratul sens al cuvantului; chiar imi place de el si ma simt prost ca il resping. Nu o merita. Eu sunt problema.

- Da-i o sansa macar, te rooog.. te rog, te roog..

- Bine, o sa ma gandesc la asta.
____________
".. umm.. din pacate, emisiunea de astazi este le sfarsite, dar mai este timp pentru o intrebare. Spuneti-mi la ce va ganditi iar eu voi alege un comentariu imediat dupa ce vom asculta Call your name de JBJ. Revin in cateva momente."

Sa il ascult pe Jaehyun discutand cu diferite persoane in cadrul emisiunii de radio a devenit un obicei de al meu. E placut sa ii aud vocea, ma relaxeaza. Imi place in special legatura pe care o are el cu fanii lui; ei ii povestesc sentimente si situatii pe care le-au experimentat, de la care mai apoi pornesc discutii si de cele mai multe ori ajuta persoanele respective sa treaca peste probleme personale. E un fel de philolog necalificat, unul foarte bun daca ma intrebi pe mine.

"Multi dintre voi m-au intrebat daca.. am sentimente pentru o anumita persoana din moment ce par a avea experienta in ceea ce priveste relatiile. Nu am o iubita, in caz ca la asta va refereati, insa... este o fata pe care o plac mult de ceva timp.  Nu stiu daca asculta radioul in acest moment insa...  vreau sa stie ca voi continua sa o intreb daca vrea sa iasa cu mine pana cand acel "imi pare rau, dar nu" se va transforma in "da". Voi astepta cat va fi nevoie.."

A urmat o scurta pauza dupa care a continuat:

"Asta a fost tot pentru astazi.. va doresc toate cele bune si ne auzim saptamana viitoare."
________
Aruncatul la cos ma ajuta mereu atunci cand sunt confuza, stresata sau nu stiu cum sa ies dintr-o situatie neplacuta, de aceea mi-am cumparat o minge de baschet. Obisnuiesc sa ies in curte si sa joc singura dupa ce majoritatea studentilor nu mai parasesc caminul pentru ca linistea ma ajuta sa ma concentrez.

In momentul asta incerc sa iau o decizie cu privire la ce a spus Sora. Ultima mea relatie a fost un dezastru total si chiar daca au trecut cateva luni bune de cand m-am despartit de fostul meu prieten inca mi-e putin teama sa incep o alta noua. Nu vreau sa se sfarseasca la fel.

Ma pregateam sa arunc cand am observat o umbra apropiindu-se de mine, moment in care m-am oprit avand mingea in maini apoi m-am intors si l-am vazut pe Jaehyun venind spre mine.

Judecand dupa modul in care e imbracat puteam fi sigura ca abia se intorsese de la postul de radio pentru ca avea exact aceleasi haine pe care le purtase la cursuri in dupa-amiaza aceasta. Parea sa fi fost foarte obosit, dar zambea lasand sa se vada grobitele din obraji.

Am zambit si eu pentru ca stiam ce urmeaza. Inainte sa spuna ceva, am lovit mingea de ciment iar aceasta a ricosat si a fost prinsa de catre el.

A privit sfera portocalie apoi pe mine.

- Vrei sa joci? il intreb dandu-mi gluga jos.

- 1 la 1? Cine pierde face cinste cu pranzul maine?

- Ok, dar oricine castiga alege locul.

- Avem o intelegere.

Mi-a pasat mingea dupa ce am dat mana si jocul a inceput.
______________
- Esti prea incet Jaehyun, spun in momentul in care mingea intrase in cosul de pe partea lui de teren.

Acum e 14 la 11 pentru mine.

- Bine, ai castigat..

S-a asezat jos iar eu am facut acelasi lucru, apoi mi-am tras manecile acoperindu-mi degetele si mi-am pus gluga inapoi pe cap; asa ma simt in siguranta, oarecum. Doar stateam acolo, in mijlocul terenului de baschet privind spre cer. Stelele nu se vedeau din cauza luminii, in ciuda acestui fapt era placut.

- Pot sa te intreb ceva?

- Sigur, da-i drumul.

- Nu esti suparat pe mine pentru ca ti-am refuzat invitatiile pana acum?

- Nu. De ce as fi?

- Nu stiu.. ridicand din umeri.. doar credeam ca vei fi.

- Nu spune asta. Nu esti pregatita inca si inteleg asta. Atat timp cat suntem prieteni pentru mine e in regula; fara resentimente.

- Bine, pentru ca m-am cam razgandit.

- Ce vrei sa...

- In loc de pranz, putem iesi la o intalnire maine?

Mi-am pus mainile pe fata pentru a-mi acoperi obrajii. Am ramas asa pentru cateva secunde dupa care le-am coborat usor atunci cand l-am auzit pe Jaehyun strigand:

- DA! IN SFARSIT!! in timp ce zambea larg iar mainile lui erau ridicate in aer.

Modul in care a reactionat m-a facut sa rad putin - e dragut.
______________________________________

Pentru shin_1997

Sper ca ti-a placut^^.. inca incerc sa-mi reintru in mana hehe..





Kpop stories [Request Closed]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin