Author's note

182 12 0
                                    

Hey lumeee, ce mai faceti? Sper ca mai bine decat mine. :")

Vreau sa imi cer scuze fata de cei de la care aveam cereri inca din ianuarie ca i-am tinut in asteptare atat de mult; as fi preferat sa termin mai repede de scris dar au intervenit o groaza de lucruri pe parcurs.. motivul principal sunt simularile; am avut dureri de cap timp de 2 saptamani din cauza stresului, plus alte probleme de sanatate, iau o groaza de pastile si ma simt naspa. In momentul asta sunt racita, minunat nu-i asa?

Spun asta deoarece nu vreau sa credeti ca v-am lasat pana pe ultimul moment pentru ca asa am vrut. Sper ca ma intelegeti.

In alta ordine de idei.. sunt cateva persoane care mi-au cerut povesti chiar si dupa ce am spus ca nu mai accept cereri. Asa cum v-am spus o sa le fac incepand cu ziua de joi, dar trebuie sa va spun si sper sa nu va suparati pe mine, nu garantez ca le voi publica in ordinea in care le-am primit.
Daca mai tin bine minte ordinea e urmatoarea:
- V (BTS)
- Hyungwon (Monsta X)
- Jooheon (Monsta X)
- Baekhyun (Exo)
- Jaeyong  (Halo).
O sa va etichetez pe fiecare in parte cand va voi publica povestea asa cum am facut pana acum.

De acum voi accepta cereri doar daca titlul cartii specifica acest lucru; din nou sper sa nu va suparati pe mine. Plus, mai am o alta carte pe care am neglijat-o in ultima vreme si pe care trebuie sa o termin - cea cu Taeyong.

Asta e tot momentan.

Ne auzim curand; poate chiar weekendul viitor.

Byee♡

Kpop stories [Request Closed]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum