Drunk - Taemin

352 33 7
                                    

Niciodata nu am inteles de ce oamenii cred ca a consuma alcool ii scapa de probleme. Cand abia mai poti vorbi sau sa stai pe propriile picioare, durerea dispare?

Eu una nu am experimentat o asemenea situatie dar in fiecare seara cand ma intorc acasa vad cam aceleasi persoane consumand alcool. Seara asta nu e o exceptie.

Mergeam spre casa ascultand muzica cand am vazut pe un tip blond, inalt si slab la o masa cu nu stiu cate de sticle de soju goale in fata lui. Taemin. Pentru numele lui Dumnezeu, ce cauta el aici? Nu locuieste prin zona.

Poate nu e el iar eu sunt doar obosita si il confund cu altcineva, dar..

- Ajuma, inca una te rog..

Nope. E Taemin. Nu ar trebui sa ma bag dar sunt mai mult ca sigura de faptul ca nu o sa ajunga acasa pe propriile picioare, deci ar trebui sa-l iau cu mine.

- Taemin! il strig dar nu misca mici macar un deget. Yah, Lee Taemin! de data asta s-a uitat la mine.

- Oh.. Taehee.. spune de parca ar fi trezit la realitate.

Ochii lui abia de stau deschisi, parca ar fi total absent, abia trezit din somn. Isi ridicase mana, probabil incercand sa o prinda pe a mea dar a gresit total directia.

- Ridicate, plecam.

- Nu vreau.. punandu-si capul pe masa.

Si-a inchis ochii mormaind ceva doar de el inteles.

E pentru prima data cand il vad asa. E beat.. ma mir ca ma mai recunoste.

- Taemin am spus..

- De ce te porti asa cu mine? mi-a taiat replica.

- Ce?

Nu tin minte sa-i fi facut nimic. Despre ce vorbeste? Am senzatia ca voi afla singura daca il ascult asa ca m-am asezat pe scaunul din cealalta parte a mesei. Imediat ce eu am facut asta el a revenit la o pozitie normala incercand sa-si mai toarne niste soju in pahar dar i-am luat sticla din mana inainte sa reuseasca. M-a privit mirat, putin dispretuitor pentru ce am facut. Maine nici nu-si va aminti.

- Da-mi-o inapoi..

- Incerc sa te ajut.

- E vina ta.. ce are el si eu nu..

A profitat de momentul in care incercam sa imi dau seama despre ce vorbeste ca sa-mi smulga sticla din mana apoi a baut-o pe toata odata. Ranjind a pus-o pe masa langa celelalte iar apoi si-a imbracat geaca si a iesit din cort impiedicandu-se de propriile picioare.

Banuiesc ca trebuie sa platesc eu asa-i? Aish..

In starea in care e nu ajunsese prea departe, ba chiar purta o conversatie foarte interesanta cu un stalp de iluminat de parca ar fi fost o persoana reala.

- ... de ce nu ma iubesti? Huh?.. spune apoi il imbratiseaza.

Nu m-am putut abtine sa nu-l filmez. O sa-mi foloseasca mai tarziu.

- Taemin, imbratisezi un stalp.

Ma intreb oare nu i se pare suspect de rece si tare?

- Mmm.. mormaie facand botic. E dragut.

Nu pare sa-i pese - nu i-a dat drumul ci a trebuit sa-l trag eu de maini.

Cele 5 minute ale mele de mers pe jos s-au transformat in jumatate de ora din cauza lui. Dormea, la propriu, si a trebuit sa-l car in spate. Noroc ca nu e greu.

Ajunsa acasa l-am pus pe canapea iar apoi m-am dus sa-i aduc o patura si o perna iar cand m-am intors l-am gasit pe jos gemand.

- Doare... smiorcaindu-se.

Kpop stories [Request Closed]Where stories live. Discover now