Song - Baekhyun

851 40 3
                                    

Mult mai lung decat ma asteptam :")
Mariaa104 Baekhyun e bias-ul tau asa ca povestea e pentru tine. Enjoy it! 😊
____________

Min Soo's pov

Simteam cum mi se inchideau ochii incet. Ora de matematica e una plictisitoare, profesorul explica o lectie pe care o vom avea la test saptamana viitoare si nu pot sa fiu atenta. Sunt obosita si plictisita. Imi pun bratul pe banca si imi asez capul pe el oftand usor apoi ochii mei s-au inchis. Deodata imi aud numele strigat de catre profesor.

- Soon Min Soo, ce zici sa rezolvi exercitiul asta poate asa nu mai adormi.

Colegii au inceput sa rada insa nu le-am dat atentie. M-am ridicat usor de pe scaun si m-am indreptat incet spre catedra. Am aruncat o privire la ecuatia de pe tabla si la cerinta dupa care am luat creta si am inceput sa scriu. Era chiar foarte usor. Pe masura ce rezolvam simteam ochii profesorului urmarindu-ma constant dandu-mi oarecare emotii. In 3 minute eram gata si m-am intors inapoi la locul meu dupa ce am primit permisiunea.

La sfarsitul orelor mi-am luat chitara si am mers pe acoperisul scolii deoarece nu aveam ce face pana va veni mama sa ma ia. Asa fac zilnic. M-am asezat pe scaunul pe care l-am dus acolo si mi-am pus asezat chiara. Dupa ce am acordat-o am inceput sa ma gandesc la ce as putea sa cant dar nu prea aveam idee asa ca mi-am zis sa incerc unul din cantecele pe care le-am compus eu. Am pus degetele mainii stangi pe corzi cautand acordul corect iar cu celelalte tineam pana. Numar in gand pana la 3 si incep dar la mijlcul cantecului m-am oprit din cauza telefonului. Era mama, ma anunta sa ies. Mi-am pus telefonul in ghiozdan dar exact atunci am auzit usa de la scari inchizandu-se. Asta e ciudat.. nu mai vine nimeni aici dupa ore..

- E cineva aici? intreb dar nu primesc raspuns.

Baekyun's pov

In momentul in care s-a ridicat am zbughito spre usa sperand sa nu ma vada.. din neatentie am trantit-o facand zgomot. Cobor scarile rapid si ma ascund dupa un colt stiind ca in cateva secunde o sa apara ea si asa a si facut. Dupa ce a trecut de mine am iesit din ascunzatoare privind-o alergand grabita spre iesirea din scoala. Fac asta de cateva luni bune si nu cred ca a observat.. intr-o zi cand am ramas sa fac curatenie in clasa am urcat pe acoperis din curiozitate iar inainte sa deschid usa am auzit-o cantand; am impins usa incet si am vazut-o.. vocea ei e foarte frumoasa asa cum e si ea, as zice ca m-am indragostit imediat si n-am mai reusit sa mi-o scot din cap. Pana atunci nu o observasem cu toate ca suntem colegi. Vreau sa interactionez cu ea mai mult ca orice dar sunt prea timid.

Min Soo's pov

Am terminat testul mai devreme asa ca dupa ce l-am predat am inceput sa schitez ceva la sfarsitul caietului pana ce s-a sunat de pauza. Am mers la cantina sa iau pranzul. M-am asezat la coada cu tava in mana. De obicei ca desert imi iau fructe iar azi adusesera banane dar cand am ajuns acolo nu mai erau. M-am asezat dezamagita la locul meu obisnuit si am inceput sa mananc cate putin. Nu-i corect.. de ce le-au luat pe toate? Sunetul unui scaun tras ma face sa-mi iau privirea de la mancarea mea. E Baekhyun. Dar ce face el aici? Il privesc confuza pana cand ii apare un zambet pe fata.

- Hey... spune incet.

- Hey... ii raspund.

E prima data cand imi spune ceva.. adica e cel mai dragut baiat din clasa si nu credeam ca stie de existenta mea, de aceea nici nu m-am deranjat sa-i adresez vre un cuvant.

- Era ultima si ma gandeam ca o vrei, spune punand o banana in fata mea.

- Mersi dar...

Nu apuc sa-mi termin propozitia ca se ridica si pleaca. Ce-a fost asta? E ciudat... dar apreciez. Imi termin pranzul si merg in clasa la ora de muzica.

Kpop stories [Request Closed]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum