NK - 16

4.8K 299 344
                                    

Tom Riddle bey neler diyorsunuz böyle jzjklwmjksjd

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tom Riddle bey neler diyorsunuz böyle jzjklwmjksjd

***

Bir kaç gün Hastane Kanadında durmak zorunda kalan Abraxas ve Steve tartışarak sonunda oranın boğucu odasından çıkmayı başardılar. Abraxas'ın elinde ayna, yüzünde çıkan çıbanlardan arınmış pürüzsüz yüzüne bakıyordu. Steve de yanında Abraxas ile konuşmaya çalışıyordu ama daha çok kendi kendi kendine konuşuyordu.

"Ben sana dedim değil mi, Riddle öğrenirse ne yapar diye!"

"Harry'nin öğrenip, Riddle'a yetiştirmesini hesaba katmadım!"

"O nereden duymuş ki?!"

"Ben nereden bileyim?"

"Gecenin bu saatinde böyle sesli konuşmamanızı rica edeceğim, çocuklar."

Birbirlerine bağırarak cevap vermeyi bırakıp karşılarından gelen yaşlı profesöre döndüler. Şimdi neden gelmedikleriyle ilgili hesap vermeleri gerekecekti. Profesör, ikisinin önünde durup hafifçe gülümsedi. "Geçmiş olsun."

"Teşekkürler, profesör." dedi Steve. Profesörün yüzüne bakmamaya çalışıyordu. Eğer bakarsa yalan söylemesi zorlaşacaktı.

"Ofisimde sizi bekledim ama gelmediniz. Daha sonra da hastane kanadına geldiğinizi öğrendim. Ne tesadüf ki bana geleceğiniz gün olmuş bu olay."

Abraxas, kısa süreliğine Steve'e bakış atıp ne diyeceğini düşünmeye çalıştı. "Biz vazgeçtik, profesör. Tom ve Harry ile aramız biraz limoniydi ve size yanlış şeyler söyleyerek onları ispiyonlayacaktık. S-steve ile ile de tartıştık biraz, o yüzden hastane kanadına geldik."

Profesör, genç Malfoy'un dediklerine ne kadar kanmamış olsa da inanmış gibi yapıp yanlarından ayrıldı. Steve, yaşlı adam gittiğinde derin bir nefes aldı. "Bize uzun uzun hesap soracak sandım."

Profesörün bu kadar erken ayrılmasına şaşıran Abraxas, "Ben de." diye cevapladı. İnanmış olamazdı bu kadar sürede değil mi? Yine de Abraxas bunu düşünmeyip profesörden kurtulabildiklerine sevindi.

***

Sabah olduğunda Hermione'nin yaptığı ilk iş odasında beraber kaldığı kızları uyandırmamaya çalışarak Ortak Salona inmekti. Bir kutuya koyup çekmecede sakladığı Zaman Döndürücüyü alıp sessizce dışarıya çıktı. Birilerinin görme olsalığından dolayı geceliğinin içine koymuştu aleti. Ortak salona inip ayakta onu beklemekte olan Ron'un yanına vardı.

"Sabahın bu saatinde konuşmak istediğin şey ne, Hermione?"

Hermione, geceliğine sıkıştırdığı Zaman Döndürücüyü almak için elini göğsünden kazağın içine soktu. Hermione'nin bunu yapması Ron'un yavaştan kızamaya başlamasına neden olmuştu. "Hermione, ne yapıyorsun?"

new kid ;; tomarryWhere stories live. Discover now