19.fejezet

145 15 1
                                    

(+18)

Hoseok POV:
Mikor ittam két kéz fonodott a derekamra,kicsit megugrottam, de tudtam, hogy ki az ezért ellazultam. Letettem a poharat és Jinie elkezdte csókolgatni a nyakam,mire felsóhajtottam.
Úgy örülök,hogy nem vittek el, végre vele lehetek. Anyám úgy is örülni fog nekünk,még ő biztatott,hogy jöjjek vele össze... nem kellett kétszer mondani. A srácok nem tudom mit fognak szólni...remélem elfogadnak és nem tagadnak ki.

De most csak rá figyelek, a szerelmemre.
Egyre hevesebben ért nyakamhoz,majd egy pontot kezdett szívni, jobban neki nyomva a púltnak. Fenekemnél éreztem a merevedését.

Már voltam fiúval,de még nem egyikkel sem jutottam tovább a csóknál. Igen én meleg vagyok,de a szüzességem 17 éveskoromban vesztettel el egy lánnyal, ugyanakkor a fenekem még szűz, de örülnék neki ha Jinie venné el. És akkor jöttem rá egy évvel később,hogy engem nem érdekelnek a lányok.
Jinie nem tudom, hogy meleg-e vagy sem de most nem az a lényeg.

Szembe fordultam vele és ajkaira tapadtam.
Felültetett a púltra,majd lábaim közé állt. Kezeimet nyaka köré fontam,ő pedig derekamat és combjaimat simogatta.
Meg nem szakítva a csókot levett a púltról,lábaimat dereka köré tettem, ő pedig a szobája felé vitt.
A szobában levolt húzva a redőny félig,így a Nap utólsó sugarai bevilágították a szobát. Óvatosan lerakott az ágyra, majd fölém mászva hajolt le hozzám.
-Biztos akarod?- kérdezte aggódva.
Válaszul csak megfogtam pólója nyakát és lehúztam magamhoz egy szenvedéjes csókra.
Belemosolygott és jobban össze préselte a testünket.
Valamitől felbátorodva fordítottam a helyzetünkön és csípőjére ültem.
Lehajoltam és a nyakát kezdtem el apró puszikkal hinteni. Az érzésre felsóhajtott,majd hajamba túrt és lejjeb nyomta a fejem. Egy ponton megakadtam és megharapdáltam és megszívatam,mire szerelmem felnyögött angyali hangján.
Elkezdtem mozgatni csípőm, aminek az lett az eredménye,hogy nemességünk össze ért és mind ketten felnyögtünk.Tovább mozogatam miközben,vissza hajoltam az ajkaira és hevesen falni kezdtem őket. Finoman fogai közé vette az alsó ajkam és meghúzta azt.Megfogta csípőmet és lejjebb nyomta ő pedig feljebb tólta az övét.
-Ahh...- nyögtem fel hangosan.
Most ő kezdte le-fel nyomni a csípőjét, miközben merevedére a fenekemhez ért.
Lassan levette pólómat, és eldobta valahova, majd végig nézett rajtam és keze körbe járta minden szegletét.
Megfogta a hátamat és maga alá tett. Ő is levette a pólóját és az enyém után küldte.
Végig csókólta az állkapcsom, majd a nyakam és mellbimbómon megállt és elkezdte izgatni. A másikat ujjai közé vette és morzsolgatni kezdte.
Én hajába túrtam és meghúztam finoman a tincseit.
Miután végzett a mellbimbóimmal, lejjebb haladt a mellkasomon. Minden kockámra adott egy csókot,aztán kigombolta a nadrágom és a korcába akasztva az ujjat lehúzta rólam a zavaró anyagot, ami már nagyon szoros volt. Boxeren keresztül puszilgatta,nyalogatta farkamat,mire én a hajába túrtam.

Már nagyon feszített, addig nyalogatta, amíg az anyag át nem ázott.
Felhúztam magamhoz egy csókra, majd őt fektettem az ágyra és csókjaimmal egyre lejjebb haladtam és leránottam róla a nadrágot,majd én is boxeren keresztül izgatni kezdtem. Elerszetett pár sóhajt és nyögést, amitől már elmennék.
Levettem róla a boxert is,így elém tárúlt mérete. Szemezgettem vele, majd megfogtam és verni kezdtem , amire felsóhajtott. Csókót adtam makkjára,majd végig nyaltam hosszán és bevettem a számba. Egy nagyot nyögött, aztán a hajamba markolt és lejjebb nyomta a fejem. Próbáltam az egészet bekapni, de ez túl nagy volt.

Fel-le mozgattam a fejem,majd pár perc múlva felhúzott egy csókra és én kerültem alúlra.
-Ezhh... leheth,hogy fájhni fogh.-mondta túl fűtött hangon.
Csak küldtem felé egy bíztató mosolyt és megcsókóltam. Elvált tőlem és mutató és középső ujját tartotta a szán elé.
Vettem a célzást és bevettem őket a számba,mire csukott szemmel nyögött egyet.Közben levettem magamról a boxert. Kivette a számból nyálas ujjait és szét tette terpeszbe lábaimat,majd közéjük ferkőzött. Ajkaimra hajolt és első ujját a bejáratomhoz rakta. Körözött párat körülötte, majd bedugta azt,mire a szájába nyögtem. Ez még nem fájt,csak furca volt. Tovább kínozta ajkaimat,aztán bedugta a második ujját is. Ezt már jobban megéreztem és ismét a szájába nyögtem.
- Nagyon fáj?-kérdezte aggódva. Megráztam a fejem.
-Nemh...csakh szokatlanh...- beszéltem szaggatottan.
Óllózott párat, majd bedugta a harmadik ujját is.
Erre összeszorítottam a szemeimet,amit Jinie észre vett és leállt a mozgással.
Néhány percig még így maradtam, majd meglöktem a csípőm. Szerelmem elkezdte mozgatni ujjait és a farkam verte közben dupla élvezetet nyújtva.
Mikor elég tágnak érzett kivette az ujjait és elhelyezkedett lábaim között. Benyálazta kezét,amit a merevedésére kent.
-Kész vagy?- kérdezte vággyal teli szemekkel.
Csak bólintottam és benyomta magát egy kicsit. Ezt még elviseltem. Még beljebb nyomta magát, de ez már fájt. Az ujjai ehhez képest semmik. Gyorsan vettem a levegőt és a lepedőbe kapaszkodtam. Míg jobb lett Jinie megállt és türelmesen várt.
Ráfogott farkamra és mozgatni kezdte kezét rajta,így elnyomva a fájdalmat. Feljebb elemtem csípőm, mire Jin tövig hatolt bennem. Görcsösen szorítottam a lepedőt. Már jobbnak éreztem.
-Mozoghatsz...-mondtam neki.
Először csak lassan, aztán egyre gyorsabban mozgott.
-Ahh... gyorshabbanh...- nyögtem.
Felvett egy gyorsabb tempót,amit én nagyon élveztem. Ráfogott a farkamra és verni kezdte.
Egyszer eltalált egy pontot, amikor egy nagyon nagyot nyögtem.
-Otthh ....mégh otthh..-kérleltem.
Még gyorssabban diktálta a tempot többször eltalálva azt a pontot.Kimeredtek szemeim,majd a hátam ívbe feszült és rászorítottam Jinre.
Hasfalamra élveztem és szerelmem kezére.
Nem sokkal később párom kihúzódott belőlem és verni kezte magának. Elvettem onnan kezét, amit számmal helyetesítettem,mire hajamba markolt.
Pár másodperc múlva számba élvezett,én pedig készségesen lenyeltem mindet. Még mozgattam rajta párszor a fejem, amire kirázta a hideg. Letöröltem magam,majd Jin ledőlt az ágyra én pedig a mellkasán helyezkedtem el.
-Szeretlek.- súgta oda nekem
-Én is szeretlek.- súgtam én is oda neki. Majd ajkaimra tapadt.
Mikor elváltunk magunkra terítette a takarót.

Köszi,hogy elolvastad!
A hibákért bocsánat.

Átlagon felüli [2SEOK/JINSEOK]BefejezettWhere stories live. Discover now