15.fejezet

152 15 2
                                    

Reggel az ébresztőre ébredtünk mind ketten. Kikeltünk az ágyból, majd lementem reggelit készíteni. Mrs.Jung már elment itthonról. Megreggeliztünk és elvégeztük a reggeli teendőinket. Majd kocsiba szálltunk és a nagybátyámhoz mentünk. Leparkoltam a kocsival, majd kiszálltunk és becsöngettem. Pár másodperc múlva ki nyitódott az ajtó és a nagybátyám mosolygós fejét láttam meg.

-Sziasztok!-ölelt meg, aztán Hobival kezet fogott.- Én Kwon Ji Yong,vagyok de csak G-Dragon.-mutatkozott be mosolyogva.

-Örvendek, én Jung Ho Seok vagyok, de csak Hobi.-

-Gyertek beljebb.-nyitotta szélesebbre az ajtót, hogy mi is bemehessünk.

Leültünk a nappaliban a kanapéra. Vagy 2 hónapja nem látogattam meg, mert mindig az edzéssekkel vagy a versenyekkel voltunk elfoglalva. Velünk szembe egy Tv helyezkedett el. Barnás falak vettek körül minket, ahol néhány festmény is volt. Egy kis dohányzó asztal volt a Tv előtt, mellette pedig, az egyik fotelben a nagybátyám foglalt helyet.

-Mi volt annyira fontos, hogy személyesen kellett ilyen hirtelen találkoznunk?- érdeklődött nagybátyám.

-Khm...-köszörültem meg a torkom, majd Hoseokra néztem, hogy elmondhatom-e. Ő csak bólintott egy aprót.

-A segítségedet szeretnénk kérni. Hobinak a múltja most jelenné változott.Gwangju-ban egy halász boltban dolgozott, ahol egy őrült volt a főnöke, akit T.O.P.-nak hívnak.- erre a nagy bátyámnak kétszeresére nőttek a szemei, majd Hobit kezdte nézni.- Tegnap megjelent és arra kényszeríti Hobit, hogy menjen vissza és dolgozzon neki vagy elviszik és kísérletezni fognak vele, erre ma kell választ adnunk, mert hogy ez az ember azt mondja, hogy régebben látott egy hableányt és emberek DNS- eibe halak DNS- eit adja be, hogy egy hableányt, ez esetben egy habfiút, hozzon létre. Erre Hobi rájött és T.O.P. elrabolta és valamit neki is beadhatott, mert amikor 10 percnél tovább van a vízben pikkelyesedni kezd, folyton szomjas és most rászokott a tengeri ételek nyersen evésére. Szóval mikor elrabolta bezárta egy laborba megkötözve és valaki jött és kimentette, de előtte beadott valamit neki. Majd Hobi megmondta T.O.P.-nak hogy felmond, de ő ezt nem akarta elfogadni, ezért Hobi, mielőtt ezt közölte volna vele, hívta a rendőrök segítséget. T.O.P.-t letartóztatták, majd egy év múlva ismét felbukkant és elrabolta Hobit, és azt mondta neki, hogy segítsen neki valakit megtalálni vagy álljon mellé és segítsen a kísérletekbe. Hobi az elsőt választotta. Az a bizonyos személy pedig...-itt közbe szólt a nagybátyám.

-Én voltam...- nézett maga elé megdermedve.- Annak idején én is dolgoztam T.O.P.-nak és engem is elrabolt, de sikerült megszöknöm és megfogattam, hogy soha többet nem hagyom neki, hogy kísérletezzen, persze voltak kivételek, mert voltak olyanok akik önkéntesen akartak "hallá" változni és őket nem lehetett eltántorítani. Én voltam az aki először megmentett téged, most már tudom, hogy honnan ismerős az arcod. Ne aggódj, nem fog veled semmi történni amíg nem mész víz közelébe, az amit legelőször adtam be neked, az ellen anyag volt, de úgy látszik, hogy neked valami más erősebb anyagot adhattak be, mert nem hatástalanította a mérgezést, csupán később jön elő. Akiknek eddig beadtam ezeket, mindnek elmúlt a méreg hatása. Sajnálom,de ezzel én nem tudok mit kezdeni. Viszont T.O.P.-t meg kell állítanunk.-mondta. Mi csak össze néztünk. Az... én nagy bátyám volta az... Mibe keveredtem...
------------------------------------------------------------------------

Itt lennék a kövi résszel!
Köszi,hogy elolvastad.

Átlagon felüli [2SEOK/JINSEOK]BefejezettWhere stories live. Discover now