9. fejezet

188 17 1
                                    

Házam előtt parkoló autóból kiszáll egy férfi.Nem ismerem, egy fekete télikabát fedi felső testét és fekete szövet nadrágot visel. Egyenesen hozzám sétál.

-Jó napot! Ön lenne Jin?- kérdezi a férfi.- én Hoseok főnöke vagyok.

-Jó napot!- köszöntem én is.- igen  én lennék.-válaszoltam.

-Most kérdezheti, hogy miért jöttem. Tehát, már 1 hete nem jött dolgozni Hoseok, és mivel a szüleit nem értem el sehogy, kicsit érdeklődtem,hogy hol úszik, mert tudtam, hogy csapattag egy egyesületnél.Szóval láttam, hogy maga  az edzője és gondoltam maga tud valamit a hol létéről, ezért megérdeklődtem,hogy hol lakik.-mondta a férfi.

-Most nem tudom, hogy hol van, de ha látom, majd szólok neki,hogy kereste és elküldöm önhöz.-mondtam.

-Rendben,köszönöm, akkor viszlát.-köszönt el, majd beszállt az autóba és elhajtott.

Miért nem ment dolgozni? Majd következő edzésen megemlítem neki a dolgot. Bementem a házba,szerencsére minden úgy volt ahogy hagytam. Leültem a tv elé és valami unalmas műsort néztem. Majd miután meguntam, készültem elmenni a szobámba de megcsörrent a telefonom, ezért vissza mentem és láttam.hogy Nam írt.

Namjoon: Hali, átjöhetek,mert nagyon unatkozom?

Én:  Szia persze, én is halálra unom magam.

Namjoon: Okés akkor 10 perc és vagyok.

Én: Nyitva hagyom az ajtót, csak gyere be, a szobámban leszek.

Azzal elindultam a szobámba. Megvártam Nam-ot. Pár perc elteltével nyitódott az ajtó és gondolom Nam jön fel. Így is volt. Bejött, köszönt  és elkezdtünk beszélgetni. J-hope " betegségét" direkt nem említettem, mert tudom,hogy csak túl aggódná magát miatta. Olyan 10 óra körül mehetett el,én pedig gyors elmentem zuhanyozni, fogat mosni és már mentem is az ágyamba. Kicsit fura,de hiányzik Hobi... Ebben a két napban úgy aludtam el, hogy ő is ott van.

Na mindegy... Még forgolódtam az ágyamban, aztán valahogy sikerült elaludnom.

Reggel van, süt a nap és kellemes illatra leszek figyelmes. Kinyitom szemeim és megfordulok és Hobi-val találom szembe magam. Elmosolyodom és még jobban hozzá bújok, mire ő hajamat kezdi simogatni. Annyira jó az ő ölelésére kelni, finom illatára, izmos karjai, ahogy derekamat tartják. Még pár percig ölelkezünk aztán valaki besétál. Oda fordítom a fejem és meglátom Hobi főnökét ahogy ott áll egy pisztollyal a kezében. J-hope egyszer csak fordít helyzetünkön és most ő háttal fekszik, engem takarva, a támadónak. El takarja szemem és én próbálok megszólalni, de másik kezével lefogja a szám,mikor levenném és megkérdezném mi folyik itt egy hangos dörrenés hallok és Hobi elernyedten fekszik mellettem. Mire észbe kapok, könnyezni kezdek.

-Gyorsan fogjátok meg, elvisszük- hallom meg Hobi főnökét.

-NE NE ,MIÉRT MIÉÉÉRT????-üvöltözök és menekülni próbálok de semmi esélyem, mert két hústorony lefog és ezután valami hideget érzek fejemnek csapódni és nagyon erős fájdalmat. Pár pillanat múlva minden elsötétül.

Ijedten, zihálva ébredek ágyamban.Csak úgy folyik rólam a víz. Körbe nézek és az ágyamban vagyok ,a redőnyön keresztül már besütnek a nap első sugarai. Ránézek telómra 6:35. Mi volt ez? Miért álmodtam ilyet? Már nagyon régen volt rémálmom. Teljesen kimerültem. Lementem inni egy kis vizet.Majd fürdő felé vettem az irány elintéztem teendőimet és lementem enni való után nézni. De rá kellett jönnöm hogy nincs itthon semmi. Akkor irány a bolt.  Eltettem a pénz tárcám és a telóm, majd cipőt és kabátot húztam és elindultam.Gyalog megyek, kell egy kis séta, meg amúgy sincs messze a bolt,nem kell autóval menni. Pont akkor érek oda mikor nyitnak, de jó én leszek az első vásárló. Bementem, köszöntem és elkezdtem nézelődni, mikor valaki megkocogtatta a vállam. Hátra fordultam, de nem volt ott senki, mikor vissza fordultam a polcon egy cetli volt.Ezzel nem lenne semmi baj csak hogy az addig nem volt ott. Leveszem és elkezdem olvasni.

Ma délután pontban 14:00-kor a 13 harmadik kerületi mólónál legyen. Hozza magával Hoseokot, ha nem baj lesz. Erről Hoseoknak nem szabad tudni,hogy miért jönnek. Csak mondja azt, hogy mutatni akar valamit neki.

Olvastam le a cetliről. Mi a... ? Mi ez? Ki és miért akarja, hogy oda menjünk? Na jó ez egyre furcsább. Nagyon parázok... Mi lesz ha nem megyünk el. Félek... Remélem Hoseok nem keveredett bele semmibe. Nyelek egy nagyot aztán, keresgéltem tovább ennivaló után.

Sziasztok!
Itt lennék a kövi résszel.
Köszi, hogy elolvastad!

Átlagon felüli [2SEOK/JINSEOK]BefejezettWhere stories live. Discover now