8. fejezet

197 21 0
                                    

Jin POV.:

Álmosan nyitogatom a szemeim. Mikor már félig felébredtem megérzem, hogy Hoseok nincs mellettem. Kimegyek a konyhába, és meglátom.Megint iszik. Ezt az egészet nem értem. Miért iszik ennyit?Miért lesz rosszul ha nem iszik? Miért most jön ez? És még sok hasonló kérdés kering a fejemben, amire előbb vagy utóbb választ kell kapnom.

-Jó reggelt.- köszönök neki.

-Jó reggelt.- köszön vissza.-Jin... én nagyon nem értem mi ez az egész.-mondja szomorkásan. 

-Figyelj, most nem tudom mit kéne tenni... egyenlőre várjunk.-javasoltam.

-Oké.- mondta.

10 óra van,  valami reggeli kéne.

-Hobi, mit kérsz reggelire?- kérdeztem.

-Köszi, de nem vagyok éhes.-mosolygott.

- Hát oké.- mondtam, majd megkentem egy zsemlét vajjal és a hűtőhöz mentem és elővettem sonkát és beleraktam a zsemlébe.

-És ebédre mit kérsz?- kérdetem, majd elkezdtem enni a zsemlét.

-Hmm...-gondolkodott.- Legyen... pizza. Igen rendeljünk pizzát.- jelentette ki.

-Mi lenne ha elmennénk a boltba és megvennénk a hozzávalókat és mi készítenénk el a pizzát?-vázoltam fel az ötletem.

-Okééé.-jelent meg a boldogságtól gyermeki mosoly az arcán.- Most induljunk!-kérlelt.

-Jó, csak megeszem a zsemlém, addig te készülődj-mondtam, majd bólintott és elsuhant készülődni.

Leültem az asztalhoz, hogy megegyem a zsemlém. Mikor végeztem felmentem a szobába és egy teljesen felöltözött útra kész Hobit láttam az ágyon ülve telózni. Az ágyra ki volt készítve a én ruhám is.

-Köszi.-mosolyogtam rá, majd elmentem a fürdőbe, és vittem magammal a ruháim. Nem tudom mivan ,de nem szeretnék Hobi előtt öltözni...na mindegy. Elvégeztem teendőim, ami egy fogmosásból, átöltözésből és hajbeállításból állt.

-Kész vagyok, mehetünk.- szóltam Hoseoknak.

-Oké, megyek- válaszolt.

Felvettük cipőinket,kabátjainkat, majd kiléptünk a házból és bezártuk. Az úton próbáltam elmesélni Hobinak a "pizza készítés műveletét". Figyelmesen hallgatott. Nem lakott messze a boltól egy 10 perces séta után oda is értünk. Besétáltunk és mit látunk? Tae és Kook nézegetik a csokikat és más édességeket.

-Jin, hallod ijesszük már meg őket.-nézett rám sunyin Hobi.

-Rendben, de ne nagyon, tudod, hogy Kookie nagyon ijedős.-kuncogtam.

-Oké akkor sétáljunk mögéjük és kocogtassuk meg a vállukat és amikor hátra fordulnának mondjuk azt, hogy BÚÚ-. nevetett.

-Oké. Én Tae-t.- mondtam. Most mondhatjátok, hogy gyerekesek vagyunk, de nem érdekel.

Tehát oda lopóztunk, megfogtuk a vállukat és, mikor hátra fordultak volna elkiáltottuk magunkat. Kookie hirtelen sikított egy kicsit, aztán Tae-ra ugrott, aki felfogta a helyzetet és elkapta Kookiet. Mi szakadtunk a nevetéstől,ők meg csak ijedt szemekkel néztek, de amikor rájöttek, hogy csak mi vagyunk mérgesen néztek.

-Bo..csii.. lá..tnotok...ke..lett volna az ar..arcotokat.- mondta Hobi röhögve.

Tae letette Kookie-t és ők is elkezdek nevetni.Még picit beszélgettünk, aztán elköszöntünk.

-Mi legyen a pizzán.- kérdeztem Hobit.

-Legyen...-nézegette a feltéteket- ez.- mutatott egyre ami kagylóból,   királyrákból, polipból, tintahalból, rákból állt.

-Öhm... biztos ezt akarod?- néztem rá értetlenül.

-Igen-mondta határozottan- múltkor megkóstoltam egy ilyet és nagyon ízlett.-mondta.

-Hát oké, de én veszek szalámit meg kukoricát, mert az biztos, hogy én ilyet nem eszem.-kuncogtam.

-Okés.- mondta.

Megvettük a feltéteket és a többi hozzávalót, majd mentünk a kasszához. Attól meg, hogy nem egy nagy bolt sokan voltak itt. És persze vagy 15 percet vártunk, hogy sorra kerüljünk. Kifizettük az ételeket, majd Hobihoz vettük az irányt. Levettük kabátjaink és cipőink, majd a konyhába mentünk.

Elővettük a hozzávalókat, elkészítettük a tésztát, majd kigyúrtuk formára.Épp raktam fel a feltétet, mikor egy marék lisztet éreztem meg az arcomba csapódni. Hobi hangos nevetését hallottam meg. Na jó így játszunk akkor tessék. Fogtam a zacskót belemarkoltam és beledobtam Hobi arcába a lisztet. Most én nevettem.

 -Na ennyi elég így is egy kiló van már a földön.-nevettem.

-Jó, gyere mossuk le magunkról a lisztet.-javasolta,majd elindult a fürdőbe.Követtem, majd lemostam magamról,ruhámat meg leporoltam ,mert azon is volt bőven.

Fél 12-re kész lett a pizza, kivettük a sütőből, majd megvártuk amíg kihűl. Közben beszélgettünk,mindenről.Kihűlt a pizza, leültünk az asztalhoz és elkezdtünk enni. Hobi olyan aranyos ette a pizzát, csak úgy nyammogott rajta. Ebéd után elindultam a buszmegállóba, ahova Hobi is elkísért.Olyan 5 percre rá jött a busz, amire nekem fel kellett szállnom. Egy öleléssel búcsúztam el tőle.

Már két napja nem voltam otthon, remélem még egyben van a ház.10 perc buszozás után leszálltam és haza sétáltam,majd megláttam egy autót parkolni a ház előtt.

Mikor oda értem, nyitódott a kocsi ajtaja...

Sziasztok!
Itt lennék a kövi résszel.
Köszi, hogy elolvastad!

Átlagon felüli [2SEOK/JINSEOK]BefejezettTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang