Açıklama

4K 102 16
                                    

Herkese merhaba biliyorum yeni bölüm bekliyorsunuz bir aksilik çıkmazsa geceye burada olacak.

Birkaç bir şeyden bahsetmek istiyorum.
Bölümlerin kısa olmasından şikayetçi olan arkadaşlarım var ve nedeni sürekli sorulan bir soru daha önce açıklamıştım telefonum maalesef ki bozuldu teknik servise göndermiştim ama saçma bir fiyat istediler onu odemektense yenisini almak benim de için daha uygun olacak.
Asagi yukarı bir ay sonra yeni bir telefon alırım.
Bu tel benim eski telefonum bunun sorunu ya donuyor yada sayfalar arasında saçma sapan geçişler yapıyor.
Bu yüzden donma gibi bir duruma geldiği an yavaşlamaya başlıyor bende bölümün neresinde olursa olsun hemen yayinliyorum.
Aslında tek bölümde yayınlanması gerekeni ben iki bölüm olarak yayinliyorum.
Yeni telimi alasıya kadar bölüm yazmama düşüncesindeyim bunu da sordum bölümlerin kısa olmasına rağmen yayınlanmasını mi yoksa uzun aralıklı bölüm mu atayım diye kısa da olsa yayınlanmam istendi.Bende elimden geldiğince sık bölüm yazmaya çalışıyorum.Suana sadece bu geliyor elimden.

Diğer bir konu vote ve yorum.
Gerçekten anlamıyorum çok teşekkür ediyorum okuyan voteleyip yorumlayan herkese ama arkadaşlar okunma sayısına göre verilen vote ve yorum cok komik duruyor.
Vote ve yorum sınırı koyulmasi taraftarı değilim hoşlanmıyorum. Vote ve yorum olarak desteğini esirgemeyenlere büyük haksızlık diye düşünüyorum.Ama buna itinayla itiliyorum.Lutfen vote ve yorum olarak desteğinizi esirgemeyin kisacikta olsa yorum atmayı ihmal etmeyin...

Son olarak da iki yeni hikayem var kurgu asamasinda ama yayina başlama  durumunda kararsızım düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
Gerçi bu hikayem bittikten sonra başlamak biraz daha ağır basıyor.
Yine de düşünceleriniz önemli benim için.

Hikayedeki gidişata gelince butun karakterlere yeterince yer vermeye çalışıyorum.İleriki bölümler daha da etkili olacak.
Azad&Nalın sevenler bu bölümlerin keyfini çıkarın diyorum:)


SOL YANIM (TÖRE)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin