Bölüm-8

7.4K 325 11
                                    

Herkese merhaba uzun bir bölümle karşınızdayım  bol votelenip yorumlanan bir bölüm olması beklentisiyle...Bu arada hikayemiz ilk 100 içine girdi ve bu beni çok mutlu etti.Umarim daha güzel şekilde devam eder.Onun için vote ve yorumlarla desteğinizi esirgemezseniz çok mutlu olurum.Keyifli okumalar🙏😍

Azaad

"Nalın nerdesin sen? Sabah beri sana ulaşamıyorum kafayı yiyordum lan hayır ne diye aldın o telefonu madem yanında taşımıcan arayınca ulasamıcam ne diye var o... telefonu"
diye kükrerken nalın telefonu kulağından uzaklaştırmıştı çoktan hayır hem suçlu hem güçlü insan bir çıkmadan uğrar dimi nerdeee bir dakika ya ne demişti o az önce lan mı lan? Gözleri doldu birden agalamaklı bir sesle:
"Sen bana lan mı dedin?diyebildi titrek bir sesle oysa böyle şeylere  pek takılmazdı ama Azad'ın ağzından çıkınca başka bir hal alıyordu her sözcük her kelime binbir manaya girip anlam içeriyordu.Suan içinde bulundukları durumun payı da büyüktü bunda.

"Onca söylediğim şeyden ona mı takıldın?Ben neredeyim sen nerede..

"Neye takılayım Azad sabah beri ortada olmayan sensin."

"Telefonu açmayan da sen."

"Unuttum be adam unuttum.Sana ne demeli insan bir uğrar hem sen bana daha dün beni sevdiğini söyledin.Bugun yanıma bile uğramadan gittin dedi hüzünlü sesiyle işte Azadın o an içinden birşeyler eriyip gitti.Belliki habersiz gidişine icerlemisti sevdiği."

"Nalın güzelim diye açıklamak için tam söze girmişti ki doktor geldi yanına benim şimdi kapatmam gerek diyebildi."

Biran algılayamadı nalın"Nee"dedi.Azad demeye kalmadan da dıt dıt sesi duyuldu elinde telefon öylece kala kaldı gözünde ha aktı akacak olan yaşlarla birlikte yatağa çöktü boş boş dalıp gitti olanlara bir anlam veremiyordu.Dün bulutların üzerindeyken sanki bugün yerin yedi kat dibindeydi.Boyle mi olacaktı Azad'ın sevgisi bu muydu?Fazla mi anlam yüklemisti.Derin düşünceler içinde boğuşurken söylene söylene Berfin girdi odaya.

"Nalın vallahi bu çocuk beni öldürecek uğramamışsın yanına tutturdu Nalinde Nalın benim bu oglandaki sen aşkı ne olacak böyle Nalın Nalın kız kime diyorum diye dürtü Berfin biran sıçradı Nalın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Nalın vallahi bu çocuk beni öldürecek uğramamışsın yanına tutturdu Nalinde Nalın benim bu oglandaki sen aşkı ne olacak böyle Nalın Nalın kız kime diyorum diye dürtü Berfin biran sıçradı Nalın.

"Berfin sen ne ne zaman geldin?

"Ooohoo deminden beri  konuşup duruyorum Yusuf diyorum ugramammissin tutturdu sen diye."

"Hıı ben uğrayacaktım telefonu unutmuşum bakmak için yani"

"Nalın canım neyin var senin ?"

Berfin ben deyip sarılıp ağlamaya başladı.

"Şiiişt geçti birtanem geçti sen şimdi sakin ol anlat bana"

"Tamam."Nalın baştan sona dünden bugüne olup biten herşey tek tek anlattı berfine döktu içindi kâh güldü kâh ağladı.

SOL YANIM (TÖRE)Where stories live. Discover now