Bölüm-5

8.4K 386 15
                                    

Herkese merhaba...
Bugün hikayemiz 5k ulaştı çok mutlu oldum.Vakit ayırıp okuyan yorumlayan voteleyen herkese çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız.
Malum yeni bölümü yazmak için vote sınırının dolmasını bekliyordum ama bugün küçük de olsa bir bölüm yayınlamak istedim yeni bölümü sabırsızlıkla bekleyenler için vote ve yorumlarınızla desteğiniz bekliyorum düşünceleriniz benim için çok değerli keyifli okumalar🙏

Asla sahip olamayacağını bildiğin birini sevmek ölüme gülerek  yürümekmiş ya hani işte Azad ve Nalinin durumu da tam da bundan ibaretti birbirlerinin imkansızı olmak yada öyle olduklarını düşünmekti onlarınki zamanın neler getireceğini yada neleri eksilteceğini bilmeden bilinmez bir yolda var olduklarını bilip ama bulamamak gibi..

"Aazad rüya değil sen sensin" diyerek koştu Nalın sanki bir rüya düştü onun için bu yaşananlar imkansızı sevdiği kendisiyle birlikte yüreğinde büyüttüğü sevdası az önce ona sevdiğini söylemişti bir yanılma yada hayal değildi dururmuydu kim dururdu...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


"Aazad rüya değil sen sensin" diyerek koştu Nalın sanki bir rüya düştü onun için bu yaşananlar imkansızı sevdiği kendisiyle birlikte yüreğinde büyüttüğü sevdası az önce ona sevdiğini söylemişti bir yanılma yada hayal değildi dururmuydu kim dururdu yada kim durdurabilirdi ki Nalini hangi güç hangi engel yok yok duramazdı öylede oldu adeta uçtu Nalın bir eli kapı kulbunda olan Azad'a sımsıkı sarıldı öyle sıkı sarıldi ki sanki biraz bıraksa ellerinden kayıp gidecekmiş gibi titrek bir nefes aldı ve sonra dudaklarından Azad'ın ömür boyu duymayı beklediği o söz duyuldu.

Gitme

Gitme demişti sevdiği kadın adım atarmıydı az önce ne duymuştu o kulaklar sevdası karşılıklı mıydı şimdi küçük sevdiği onun da sevdiği gibi seviyormuydu tüm bu olanlar bu anlamamı geliyordu.Tek bir kelimeyle dağılırmıydı adam Azad o tek bir kelimede kayboldu.Aklindan binlerce düşünce geçti o kısacık anda sonra belindeki narin elleri tutup döndü sevdiğine sıkıca sardı sayısız öpücükler kondurdu yüzüne çok fazlaydı bu olanlar Nalınin küçük kalbine öylesine atıyor ve öylesine mutluydu ki bu kez göz yaşları mutluluktan aktı ne çok aglamisti bugün.Azad sevdiğinin gözünün yaşını silerken hala inanamıyordu şuanki durumlarına..

Sen şimdi benim misin?

Nalınin ise heyecandan sesi çıkmıyordu artık ışıl ışıl parlayan gözleriyle sadece başını sallayabildi.

Öyle güzeldi ki sevdiği bakmaya kıyamıyordu hele ki utanınca kızaran yanakları yok mu deli ediyordu adamı.

"Çok güzelsin deyip" iyice yaklaştı sevdiğine nalıne solukları birbirinin yuzlerine vuruyordu artık bugün heyecandan ölmezsem daha da ölmem diye geçirdi içinden ne çok kurar olmuştu bu cümleyi bu aralar bu adam kalbine zarardı.

"Çok güzelsin deyip" iyice yaklaştı sevdiğine nalıne solukları birbirinin yuzlerine vuruyordu artık bugün heyecandan ölmezsem daha da ölmem diye geçirdi içinden ne çok kurar olmuştu bu cümleyi bu aralar bu adam kalbine zarardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Şey şimdi Aazad biz biz " kahretsin konusamiyordu.

Evet biz

"Yanii" of nalın of iki kelimeyi bir araya getiremiyorsun rezil oldum diye geçirdi içinden.Sevdiginin derdini anlayan azad ;

"Nefesimsin bakmaya dokunmaya kıyamadığım gözümden sakındığımsın sonumsun sonsuzumsun "

"Azad sen de benim kabul olmuş duamsın" dediği an  azad alnından uzunca öptü sevdiğini içi titredi nalınin "bu gece benimle uyurmusun" deyiverdi birden.O kadar masumca bir istekti ki bu azad oylece bakakaldi güzeller güzeline ses gelmeyince nalın "şey yani yorgunsan ben yani"

Şiiit gel hadi deyip yata uzandı azad tabi nalıne göğsünde yerini aldı hemen.

Şiiit gel hadi deyip yata uzandı azad tabi nalıne göğsünde yerini aldı hemen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Nalın birden doğrultup

Azad

Söyle azadin gülü

Cihan ağaya neredeyse dua edicem seni bana getirdi deyip güldü

Alma ağzına o itin adıni diye yükseltince sesini nalın birden sinirlenen adamla mahsumlasti azad sevdiğinin yüzünün düştüğünü görünce binlerce küfür sıraladı içinden elini nalınin yüzüne uzatıp :

Benden başka bir erkeğin adı çıkmasın bu dudaklardan deyip göğsüne çekti kızı hadi yum gözlerini derdemez nalın bunu beklermiscesine sevdiğinin göğsüne sarılıp  belki de hayatlarının en huzurlu uykusuna birbirlerinin kollarında tattılar yarının ne getireceğini bilmeden ...

SOL YANIM (TÖRE)Where stories live. Discover now