Bölüm-11

5.9K 285 29
                                    

Öncelikle herkese merhaba hikayeme vakit ayırıp okuyan yorumlayan voteleyen güzel mesajlarıyla bana ulaşan herkese çok teşekkür  ediyorum iyi ki varsınız.Desteklerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.Herkese keyifli okumalar...

   Azad Nalinin eve girişini gördükten sonra arabasına binip keyifle çiftliğin yolunu tuttu.Nalin ise adeta kanatlanmiş bir şekilde eve girip direkt kızların yanına mutfağa geçti.Bir yandan yemek bir yandan sohbet ederken telefonu çaldı.Arayan Asmindi.Şilan  hemen hoparlöre vermesini istedi.Hazarla ilgili duyacağı en ufak habere hasretti.Ne aramalarını açmış ne mj cevap vermişti.

Alo kuzum nasıl oldun?

İyiyim canım merak etme toparlandım.

Çok merak ettim seni o gün yanına gelemeye çalıştım ama izin vermediler.Yarın gelip seni bir göreyim diyorum hemde bizim şu küs aşıkları baristiralim.Hazar çok pisman.

Beter olsun.Valla Şilan bu kez kararli barışmamakta.

Bende Şilanı haklı buluyorum ama Hazar çok perişan bir görse dayanamaz.

Şilanin gözleri doldu ha ağladı ha ağlayacak duruma gelmisti işte bu kadar zayıftı hazara karsi parmaklarını oynamaya başladı.Nalin tam reddedecekti ki Dilan işaret etti gelsin diye.Şilan olmaz diye işaret etse de Nalın onu dinlemedi.

Biz yarın çiftliğe gidecektik sorun olur?

Haberim var canım ablam davet etmişti.Sen gitmesin belki diye konağa geleyim diyordum.Madem sende oradasın oraya geleyim o zaman .

  Tamam canım görüşürüz deyip telefonu kapattı.

Eee Berfin hanım sen beni cagirmazsan ben böyle davet ettiririm işte deyip gülümsedi Asmin yarının heyecanı sardı yüreğini..

  Şilan oflamaya başlamıştı.O görmek istemiyordu ki hazari dayanamazdi affederdi.Nalin telefonu masaya bırakıp Şilana sarıldı.

  Şiiişt sakin ol.Dilan umarım bi planın vardır.

  Var tabi olmaz mı o hazarı sürüm süründürmeden af maf yok ona ya düzelecek ya düzelecek gamlı kuşum deyip oda sarıldı Şilana.

Plan basit sen dayemlerle Urfa'ya gidiyorsun biz de yarın Hazar efendiye onun yüzünden gelmediğini yüzünü bile görmek istemediğini birazcikta hamzayi devreye sokarak işledik mi tamamdir bu iş sonuçta hazarın sevgisinden şüphemiz yok sadece birazcık aklını başına getirmemiz gerek ki seni çantada keklik sanmayi bıraksın yüreğini kaybetme korkusu sarsın deyip gülmeye başladı.

  Kızım sen varya seytansin seytan deyip Nalinde gülmeye başladı.Şilan ise :

Olur mu sizce diye kararsız bir şekilde sordu

Olur olur bal gibi olur deyip kahkaha attı Nalınle Dilan.O sırada Berfin geldi yanlarına.

  Allah neşenizi arttirsin ne bu mutluluk ?

Yok birşey her zamanki şeyler Asmin aradı yarın onlarda geliyor sen davet etmişsin zaten dedi Nalın.
Berfin bozulsada fark ettirmemeye çalıştı içinden Asmine söylendi durdu.

Bak Şilan hazarla yarın orada değil konuşmak göz göze gelmek bile yok.Olasi bir durumu yüreğim kaldırmaz.

Öyle bir durum imkansız yenge ben dayemlerle Urfa'ya gidiyorum.Hazar benim için bitti sen rahat ol deyip kizlara da göz kirpmayi ihmal etmedi.

İnanayım mı?

İnan yenge.Siz birşeyler karıştırıyor sunuz ya çıkar kokusu inanalim bakalım.Ustune düşmedi Berfin en azından bu sorun ortadan kalkmıştı .Asıl sorun öylece duruyordu oda canını sıkmaya fazlasıyla yetiyordu.

Akşam yemekleri yendikten sonra sondakika Şilanın da dahil oluşuyla Ezo,Berivan,Ağıt ve Bower ağayı uğurladılar.Herkes kendi köşesine çekildi.Berfin oğlunun yanına çıkarken Nalın dilanin yanına girdi.Siyabentin başına gelenleri baştan sonuna kadar anlattı.Dilan gözyaşlarına boğulurken onu teselli etmesi Nalinde düşsede pek de başarılı olamadı ne dediyse kar etmedi dilanin seven yüreğine tutturdu Siyabentin yanına gidicem diye.Neyseki Nalinin imdadına Berfin yetişti yine.

Kız sen aklını kaçırdın ?Ne demek Siyabente çiftliğe gidicem.Abinler başında hiç birşeyi yok merak etme.Adarla da görüştük dimi Nalın?

Hihi

Hem yarın çiftliğe gidicez zaten ne bu halin.

Anlamıyorsun ben onun iyi olduğunu görmeden bu yürek rahat eder mi sanırsın  nasıl dayanirim sabaha hak veriyordu Nalınle Berfin ama elden birşey gelmiyordu işte.Dilan çıkar aklından  gitmeyi söz yarın erkenden dikerim herkesi ayağa gideriz ha gülüm hem şu yüzünün gözünün haline bak adamın ölesi yoksa da şu halini gorunce ölür diye ekledi.

Dilan burukça gülümsedi .Uykuya dalasiya kadar bir süre daha sohbet edip kâh ağlayıp kâh güldüler.Dilanin uykuya dalmasıyla ikiside odadan sessizce çıktılar .

Nalın odasına geçip tüm gün yaşananları düşünerek girdi yatağına.Berfin önce Yusuf'un odasına girdi oğlunu kontrol Edip kendi odasına geçerken Adar merdivenlerde karısını gördü.Odaya doğru sessizce ilerledi.Berfin tam odaya girmiş biraz ilerlemişti ki bir çift kol tarafından sarıldı.

Hih. Adar aklımı aldın niye sessiz sessiz geliyorsun diye sahte bir kızgınlıkla cemkirdi kocasına.Adar ise çoktan Berfinin boynunda opucuklerle yolunu almaya başlamıştı.

Çok özledim kadın diye fısıldadı kulağına.

Birde bana sor diye geçirdi Berfin icinden.Kocasinin kollarında dönüp isveyle kıravatını çözmeye başladı.
Yorgunsun diyerek baktı gözlerine Adar öyle bir yapıştı ki Berfinin dudaklarına kendini kaybetti Berfin.Ne ara yatağa uzandığının farkında bile değildi.Adar ise karısının eteğinin altına sokmuştu bile elini bacaklarını oksadikca Berfinin ağzından inleme dökülüyor Adları daha da delirtiyordu.Bacak arasına girip kendini bastıran Adar

"sence hala yorgun muyum der "

Adar diye inler Berfin

Soyle Adarın gülü ama yeter ki dur deme

Dur diyen kim adam demesiyle dudağına tekrar yapışır Adar.O sırada kapı da Yusuf'un sesi duyulur

Anne diye gözlerini ugusturarak gelir

Adar ise çoktan kendini Berfinin yanına atmış sabır cekmektedir

Annem ne oldu

Sizle uyuyabilir miyim.Korkuyorum

Ne korkması Aslanım erkek adam korkar mı hiç

Hiç de bile ben daha çocuğum korkuyorum anne lutfeeen diye boynunu büker Yusuf

Berfin dayanamayıp tabi annem diye sıkıca sarılır oğluna ikisi yatak geçerken Adar da homurdanarak banyoya geçer.Berfin ise bu duruma gülse mi ağlasa mı bilemez.Bir müddet sonra Yusuf annesinin koynunda uyur .Adar duştan çıkıp yatağa geçer Berfinin hala güldüğünü görünce

Gül sen gül hep bu eşek sıpası yüzünden nasılsa geçeceksin elime diye söylenip sinirle döner yönünü

Aaa kocacım çok ayıp  deme öyle şeyler oğluşuma sabırsızlıkla bekliyor olucam o anı deyip iyice sarar oğlunu.

Azad geç de olsa eve gelmistir.Direkt Nalinin odasına girer.Ceketini çıkarıp bırakır rast gele sonra yatağa geçip sarılır Naline önce irkilsede Azad'ın olduğunu anlar Nalin

Geldin

Geldim

Nalın tam yönünü dönecekken Azad engel olur.Şissşt uyumaya devam et der ve iyice çeker kendine.

Kokun bende bağımlılık yaptı diye fısıldar kulağına.Nalin iyice sokulur sevdiğinin sıcak kollarına onları öyle sarmaş dolaş gören kişinin farkına varmadan ikiside uykuya dalar yine birbirinin kollarında....

 

SOL YANIM (TÖRE)Where stories live. Discover now