karakter tanımı

626 30 6
                                    

Alex BLACKWELL: Takma adı Hayalet. bunun nedeni tam bir hayalet olması. o istemeden kimse onu bulamaz. bir var bir yok. kameralara görünmemek konusunda usta Mahşerin dört atlısının lideri. tam bir sokak ressamıdır. fazla inatçı ve ukala birisi. kitap okumayı çok sever. karate, tekvando, aikido, judo ve wing chun dövüş sanatlarında ustadır. boş zamanlarında dışarı çıkıp gezmeyi sever. kimse geçmişi hakkında bir şey bilmez.

Kristen STARK: Takma adı Bukelamun. bunun nedeni girdiği her ortama uyum sağlaması.çok kolay yalan söyleyebilir. karate ve king boks'ta usta. boş zamanlarında araba yarışı yapmayı sever. ekibin en şakacısı. Alex ile gezmeye bayılır. teknoloji ile iç içedir. tam bir hacker'dır. bazen banka şifrelerini bilgisayardan 3 saniye içinde bulur.

Clary FRAY: Takma adı Radar. bunun nedeni radar gibi gözleri olması. işe çıkılacağı zaman en önden hep kendisi gider. tam bir sokak ressamıdır. sadece bir kere hiç tanımadığı bir yere gitse bile yıllar sonra o yeri tam tarif eder hatta hangi evin camının açık oldugunu bile söyler. fotoğrafik bir hafızası vardır. judo ve aikido usta. her zaman yanında abur cubur taşır çünkü ne zaman acıkacaği belli olmaz.

Jennif MAYNARD : Takma adı Leopar. bunun nedeni çok hızlı olması. her zaman çok titiz biridir bu yüzden kızlarla hep tartışır. profesönel suikastçıdır. Kristen gibi karate de ustadır. bazen tam bir kuralcı olur. o yüzden kızlar onu kızdırmak için anneciğim der. ayrıca çetenin en büyüğüdür.

One Direction vs Mahşerin Dört  atlısıWhere stories live. Discover now