Bölüm 6

332 16 3
                                    

ALEX



Yıllar sonra tekrardan eski bir dostla karşılaşmak mükemmeldi. "Bay Cowell toplantıda olduğunuzu söyledim ama hanımefendi dinlemedi efendim." dedi beni engellemeye çalışan sekreter. Ona dönüp "bana bak. sekreter misin nesin? Eğer işini istiyorsan şimdi defol ." dedim sonra Simon'a dönüp "Merhaba Simon" dedim ve onun benim için açılmış kollarına attım kendimi. Eskisi gibi güven veren kollara. "Nereden çıktın sen?" dedi ve beni en yakın sandalyeye oturturdu. Sonra hala gitmemiş kadına dönüp "Tamam Melissa sen çıkabilirsin. Ayrıca hanımefendiye bir tane sütlü kahve şekersiz olsun" dedi. "Unutmamışsın" "Sana dair hiçbir şeyi unutmadım ki. Hatırlatırım bana kahve al diye az başımın etini yemedin" dedi gülerek. Haklıydı. Ona ne zaman ayağa kalksa Simonnn sütlü kahve şekersiz olsun diyordum. Ona gülümsedim o sırada bir öksürük dikkatimi çekti. Bakışlarımı Simon'dan çekip öksüren kişeye döndüm. Daha doğrusu kişilere.


Tanrım ben bunlardan kurtulamayacak mıyım? Neden gittiğim her yerde karşıma çıkıyorlar ki? Simon bizim 5 hanzoya dönüp "çocuklar bu size daha yeni bahsettiğim Alex. Alex bunlarda one direction. Zayn, Harry, Louis,Niall ve Liam" dedi. "biz zaten tanışıyoruz " dedim çocukları tek tek süzerken. "Nasıl? Nerede tanıştınız?" "sana bahsettiğim Alex. Yan komşumuz olan." dedi Zayn. Ne bunlar benden mi bahsediyorlardı? Koskoca adamlar dedikodumu yapıyorlar iyimi. Simon'ın gözleri büyüdü. "sizin çirkef komşunuz Alex mi?" dedi. "Ne ? Çirkef mi? Beni sana çirkef diye mi anlattılar. Ah daha bir bayanla nasıl konuşmasını bilmeyen insanların başkalarına böyle lakaplar takması pek hoş bir şey değil. Ama sizin gibi 5 aptalın bunu anlayacağından şüpheliyim. Sizden de bu beklenirdi zaten" dedim hırsla. Bunlar çirkeflik görmemişler. Geri zekalılar.




NİALL


Yine bu kız. Söylediği laflarla bile nasıl çirkef olduğu anlaşılıyor. Çok güzel ve seksi olabilir ama Zayn dediği gibi bu kız tam bir cadı. "Bana bak kızım-" dedi Zayn ama lafı yine Alex tarafından bölündü. "Ne meraklıymışsın sana bakmama. Dün geceden beri aynı muhabbet. Sıktın yani." "Sözümü kesme bayan ukala. Biz -" dedi Zayn. "kesersem nolur? çok merak ettim." diye yine sözünü kesti. Zaten Zayn sabahtan kızgın kıza hemen müdahile etmezsek kızı parçalar. "Tamam ya kesin şu konuyu" dedim keşke demeseydim. Kızın keskin oklara benzer bakışları beni buldu. Nasıl bakış ya bu. "Bana bak çakma sarışın konuşup konuşmayacağımı sana sormayacağım" dedi buz gibi bir sesle. "Düzgün konuş. Sana kötü bir şey demedi."diye beni korumaya çalıştı Zayn. "Düzgün konuşmayı senden öğrenecek değilim rampa kafa. İstediğimle istediğim gibi konuşurum." "Burada bizimle bu şekilde konuşamazsın" dedi Liam. Anlaşılan babacığı kızdırmıştı. "hadi ya kim engeller konuşmamı? Sen mi ? Çok korktum." dedi. Şu kıza bak ya. Geldiği dakikada tüm sinirlerimizi bozdu.


"Tamam çocuklar bırakalım şu konuyu. Sizin imza gününüz yok mu? Hadi geç kalmayın." dedi Simon. "Bizi kovuyor musun Simon? Bizi?" dedi Louis gözlerin pörtleterek. Haklıydı da. "Hayır çocuklar nereden çıkardınız ben geç kalmayın diye-" "Evet sizi kovuyor kibar bir dille. Ama ben o kadar kibar değilim. Hadi defolun" dedi Alex. "Ben biraz daha burada kalırsam katil olurum" dedi Zayn ve ayağa kalktı onun arkasından bizde ayağa kalkıp kapıya çıktık. Arkamızdan gülme sesleri geliyordu.




ALEX

One Direction vs Mahşerin Dört  atlısıWhere stories live. Discover now