100

353 13 3
                                    

1 jaar later

'Ben je bijna klaar a mosiba!!' hoorde ik Younes schreeuwen terwijl hij op de badkamerdeur klopte. 'Jahaaaa!!' riep ik luid. Het is vandaag Younes zen verlovingsfeest, jaja mensen deze kleine kind heeft een vrouwtje gevonden. Jullie mogen 3 keer raden wie het is... tromgeroffel... Anissa!! Jaja mensen mijn Anissa, mijn vriendin, mijn alles en nu later ook mijn schoonzusje. Younes zag Anissa wel zitten naargelang ze vaak bij mij op bezoek was, zij vond Younes ook wel knap en leuk dus ze hebben elkaar goed gevonden. Ik ben erg blij voor ze en lijken ook supergelukkig elhamdoullilah. 'Yousra wollah ik zweer je, ik breek de deur! Ik zeg wollah he' riep hij vol agressie. Ik lachte zachtjes en trok de stijltang uit. Ik opende de badkamerdeur en zag een kwade Younes staan. 'Ready' knipoogde ik. Wollah ik maak hem echt graag kwaad door uit te dagen. 'Ik ga je op je bek slaan' zei hij. 'Mamaaa!! Younes wilt me slaan' riep ik alsof kei luid. 'Wollah doe normaal Yousra!' Schreeuwde hij en trok me aan men haar. 'Aaaaaaauwww!!!' Schreeuwde ik uit. Ik zweer het deed niet eens pijn maar ik riep alsof. Binnenin ging ik helemaal stuk wejow. 'Wat is er toch met jullie!' zei mama terwijl ze de trap opkwam. 'Wollah mama ik slaag haar kapot als ze me nog eens irriteert he' zei Younes. 'Woow woow woow, er word hier niemand geslagen, en ga je klaarmaken, straks staan de mensen hier!' Zei mama. 'Ja inderdaad Younes, wat denk je nu' daagde ik nog extra uit. Net als hij weer aan men haren wou trekken nam ik een sprint en verstopte me achter mama. 'Tfoe' zei hij en sloot de badkamerdeur. Ik ging weer helemaal stuk. 'Safi ik ga me ook verder klaarmaken' zei ik naar mams en liep men kamer binnen. Ik nam plaats op men bed en begon aan men make-up, ik ging voor een normale look maar van alles een beetje extra. Ik ging een leuk kleedje aan die shoulder-off viel (zie omslag) hieronder deed ik men zwarte loubous aan. Klaar!

15u begin feest:

Met de mensen die al bij ons waren vertrokken we al naar de zaal. Ik zeg je eerlijk, Younes ziet er zo knap uit! eerste keer dat ik hem zo knap zie in men leven. Hahaa nene grapje, Younes is de knapste ever! Ik kreeg bijna traantjes toen ik naar hem keek. 'Wats er jij' lachte hij. 'Niks hoor' zei ik zehma highclass. 'Leugenaar, ben je blij dat ik bijna uit huis ga?' vroeg hij. Men ogen prikten, want nee ik ben eigenlijk helemaal niet blij, ik hou van men broer, hij is men alles, hij is de enige broer die ik heb, ik heb verder ook geen zussen dus Younes en ik waren one team. 'Nee, maar dan heb ik niemand meer om uit te dagen' lachte ik. 'Ejow ik ga blij zijn man, altijd badkamer voor mij alleen, geen tfella kindje meer die rondloopt in het huis' blies hij uit. 'Fuckyou' lachte ik hardop.

Aangekomen Henna feest:
~ik ga het hele verhaal niet vertellen, want meeste weten al hoe het eraan toe gaat bij een Henna feest~

Einde henna feest

Ik was helemaal kapot, men voetjes deden zeer in de hakken die ik aanhad en ik men lichaam kon het fysiek niet meer aan. De zaal was bijna leeg, er was enkel nog wat beetje familie. Het was de leukste henna-feest tot nu toe! Ik heb me rot geamuseerd. 'Vond je het leuk schatje?' vroeg Anissa. Ze zeg er adembenemend knap uit. Haar henna was zo mooi gedaan! 'Ik vond het super leuk schatie, wat vond jij ervan? Het is namelijk jou dag' vroeg ik. 'Ik vond het echt leuk wollah, ik zou het zo weer opnieuw kunnen doen' zei ze met een oprechte glimlach. 'Wat ben je men vrouwtje in aan het fluisteren' zei Younes terwijl hij zich naast Anissa neerzette. 'Ik ben haar aan het verwittigen voor je' zei ik. Anissa lachte luid. 'We gaan nu nog niet samen wonen a handicap' zei hij. 'weet ik, maar ik waarschuw haar voor wat nog komt' zei ik. 'Tazzz, vallah ze gaat happy zijn met mij als man' zei Younes vol trots. 'Hahaha schattig is hij toch' bloosde anissa. Anywaysss, deze 2 zijn goals. Ik kan niet wachten op de trouw..

Hij brak me keer op keer. Where stories live. Discover now