34

513 19 3
                                    

Volgende ochtend:

Ik stond op en ging naar de badkamer waar ik me opfriste. Ik liep daarna de trap af. 'Hoezo je slaapt zo lang?' Zei Younes opeens. 'Mag dat niet of wat?' 'Nee, je moet opstaan en me ontbijt maken, snel een beetje' ik rolde met men ogen en liep de keuken in. Ik sneed wat fruit en stak dat in yoghurt. Hierna deed ik er wat muesli bij en liep naar de woonkamer. 'Euhm waar is me eten vriend?' Zei younes. 'Sikee, dacht je nu echt ik ga uitgebreid voor je koken? Grappig echtwaar!' Lachte ik. 'Oke is goed' hij kwam naar me toe en nam men yoghurt van me af en begon ervan te eten. 'Younes neeee, geef terug!' Zei ik en ik liep achter hem aan. Als 2 mongolen liepen we de hele tijd rondjes. Na even kon ik al niet meer, pff men conditie trekt op niks! Ik pakte men gsm erbij en bekeek wat meldingen. 'Kom je zeker buiten vandaag?' Stuurde yassir. 'Ja schat, kom me rond 18u halen oke? Dan ben ik wrss gereed x' Stuurde ik terug terwijl ik glimlachte naar men scherm. 'Euhm met wie ben je aan het praten' zei younes opeens. 'Euhm zijn je zaken niet bro' zei ik met een big smile. 'Ik ga gelijk jou telefoon afnemen net zoals ik je yoghurt net nam' ik keek hem vies aan 'bitch please, je raakt men man niet aan' en ik trok men gsm naar me toe. 'Ga ga eten maken, ik zweer heb niet genoeg aan deze yoghurt' ik liep naar de keuken en maakte een klein ontbijtje voor hem. Hoe sneller dat ik dat gedaan had, hoe sneller ik met yassir kon afspreken.

Later in de middag:

Ik was tv aan het kijken. Men broer was de deur al uit en Men moeder had me daarnet laten weten dat ze bij men oma is. Ik ging straks weg met yassir, dat komt dus goed uit. Want hij kan me na ons afspraakje afzetten bij men oma, ik heb hem al laten weten dat men moeder daar is. Voorlopig ben ik home alone dusjaaa. Men gsm trilde, ik keek en zag een melding staan, het was karim.....

Karim: kan ik je even zien? Ben in de buurt van je huis.
Yousra: euhm, ik ga zonet weg, heb een afspraak met yassir..
Karim: nu direct? Ik wil je gewoon 10 minuutjes spreken, komaan youss, gewoon snel en kort wat bij praten

Ik twijfelde een hele lange tijd, stel dat yassir erachter komt, hij vermoord me. Eerlijk gezegt wil ik super graag bijpraten met karim, ik wil eens horen hoe hij het heeft gemaakt tot nu toe. Eerlijk is eerlijk, ik kende karim eerder dan yassir en ik weet dat karim niks verkeerd zal doen, i mean, hij is net een broer voor me. Ik stuurde hem terug.

Yousra: kom maar langs, ik geef je 10min bijpraat-time :)
Karim: safe kom deur openen

Ik liep naar de deur in men pyama. 'Welkom welkom' zei ik met een bigsmile. 'Hallooo' begroette karim me. We namen plaats in de zetel en begonnen een hele conversatie. Ik bracht wat drank en snacks op tafel en zo genoten we van onze gesprek. 'seg hoe zit het eigenlijk in de liefde bij jou?' Vroeg ik. 'Pff niemand serieus deze tijd, heb veel vriendinnen gehad, maar niemand was serieus,daarom nu gewoon niks meer' ik nam wat chips en stak het in men mond. 'Jij? Geen vriendinnen? Kom jung' zei ik met volle mond. 'Oke oke af en toe een meisje of 2, maar dat is het' zei hij lachend. 'Een meisje of 20 bedoel je?' Zei ik terug. En zo lachte we de hele tijd tot yassir me een berichtje stuurde. Omg ik heb de tijd helemaal uit het oog verloren, het was nu 17u45.

Yassir: Ik sta voor je deur, kom je?
Yousra: ben nog helemaal niet klaar? Ik zit nog in pyama..
Yassir: is geen probleem, we gaan wat rondrijden en gewoon mc drive doen en praten
Yousra: neeee, ik wil me deftig klaar maken..
Yassir: laat me dan even binnen, je moeder is toch bij je oma zei je ernet?

Omg, wat moet ik doen? Karim zit bij me thuis en yassir staat voor men deur. Shit man. Ik zit letterlijk in een val.

Hij brak me keer op keer. Where stories live. Discover now