89

328 18 6
                                    

Ik stapte langzaam naar huis met tranen in men ogen. Ik haat het als ik ruzie met hem heb. Waarom doet hij zo moeilijk wtf, wat is er zehma zo fout aan het feit dat ik bevriend met haar ben. Mhm kan me zelfs niet eens schelen. Ik laat hem gewoon, hij draait wel bij.

Verder die dag had ik niks gedaan, ik besloot om vroeg men bedje in te kruipen en te slapen.

*next day*

Ik stond op en pakte men gsm. First things first! En men gsm is natuurlijk bae. Ik zag een melding van Anissa.

*bericht van Anissa*
<zin om vandaag af te spreken?>

Damn, wat nu? Ik kan haar moeilijk negeren want dan weet ze dat er iets scheelt. En wat als Yassir erachter komt, he's gonna kill me anyways. Ik dacht even na. Tazz waarom kan men leven nooit gemakkelijk lopen. Na eventjes besloot ik om toch te gaan. Ik stuurde haar dat het goed was. We besloten samen om iets te gaan eten rond 15u. Het is nu 10u s'ochtends dus ik heb de tijd van men leven nog. Ik ging naar beneden en weer hetzelfde, mama is naar werk. Younes ligt denk ik nog in zen bedje boven want vandaag is zijn vrije dag. Ik maakte mezelf een klein ontbijtje en at voor de tv. Ik heb 2 heerlijke croissonts, confituur en fristi. Hmm am so hungry!! 'Sbah elgheer kabouterrrrrrrr!!!' Riep Younes doodleuk van de trappen. Deze is blij man ejowww. 'Ok' antwoorde ik droog. 'Zehma stoer doen, safe beter stop je he want die tfellas worden niet meer getollereerd in mijn huis' zei hij zehma serieus. Younes kan niet serieus doen, anders is het Younes niet wollah. 'Ah nu slimme woorden gebruiken voor zo'n domme jongen als jij, is niet gezond he broertje' lachte ik. 'Ejow je wilt pak slaag he, maar vraag gewoon he, wollah Yousra niet verlegen doen he, wollah je moet gewoon vragen niks anders' zei hij. 'Ik wil pak slaag' zei ik zehma serieus. 'Iwa safe' en hij kwam mijn kant op. Hij pakte men bordje met men croissont en nam een hap van 1ntje. 'YOUNES NEEEE!!!' Riep ik zo luid ik kon. 'Krivaaaa' lachte hij. 'Tazz ik ga je slaan wollah' en ik stond op en probeerde men croissonts terug te pakken. Hij hield het bordje in de lucht 'spring dan a dwerg' zei hij terwijl hij kapot ging van het lachen. 'Echt niet leuk Younes, ik zweer beter geef je terug voor je u leven gaat haten' zei ik kwaad. 'Oehh ben je boos? Pluk een roos, zet hem op je hoed, dan ben je morgen weer goed' grapte hij. 'Ahnaa gaat niet wollah?' Zei hij daarna. Ik keek hem raar aan. 'Want je hebt geen hoed HAHAHAHJHHAHAHHAA' hij ging letterlijk stuk omzich zelf. Ik keek hem dodelijk aan. 'Tazz' kwam er uit men mond en ik liep naar de keuken om me een nieuwe croissont te pakken. Younes kwam zitten op de zetel en pakte men fristi en dronk ervan. 'Safe pak ineens ook de tafel en eet die op' zei ik. Ejow deze man pakt gewoon men hele ontbijt. 'Zou die lekker zijn?' zei hij. Ik zuchte luid en rolde men ogen. Ik at men croissont op en ging liggen.

*laterssss*

Ik liep de trap op en ging men kamer binnen. Wat zou ik aandoen om weg te gaan. Ik wil iets heel confortabels waar ik me goed in voel. Ik nam een zwarte hoodie die een beetje overzised is met een donkere jeans die kleine scheurtjes heeft en trok men zwarte nikes aan. Ik pakte men gucci tas en stak al men spulletjes erin. Ik stijlde men haren en maakte me lichtjes op. Ziezo, readyyyyyy!

*skip etentje*

'Het was erg leuk wollah, heb me kapot gelachen' zei Anissa nadat we klaar waren met het eten van onze pannekoeken. 'Vond ik ook' zei eerlijk. Het was dan ook echt leuk wollah. Anissa is een topwijf. Ze is anders dan andere meisjes, niet zo'n type met streke etc. Ze is juist als mij. 'Zullen we vertrekken?' Vroeg ze. 'Ja lets go' zei ik. Onderweg naar de bushalte spraken we nog over ditjes en datjes. 'Seg euhm.. hoe lang ben je al met Yassir?' vroeg ze opeens. Omg ik wist wel dat deze vraag ooit zou komen. 'Ongeveer 3 maand nu ofzo' zei ik. 'Oh dat is al wat hoor' zei ze met een glimlach. 'Hoe lang hadden jullie de flow?' vroeg ik beleefd. 'Ongeveer 7 maand' antwoordde ze. Woow thas a lotttt. 'Dats egt veel' zei ik. 'Ja inderdaad, uiteindelijk verspilde tijd he' lachte ze. 'Nou ja, je komt de ware wel nog tegen' zei ik. 'Dat denk je, met die rare boys van nu ofwat? Dacht het nietosss' lachte ze. Honeslty heeft ze gelijk, gasten van nu zijn walgelijk, wat ze allemaal doen enz echt ranzig gewoon. 'You right, maar heb nu ruzie met Yassir, ik loog dat ik thuis was terwijl ik met jou was' zei ik. 'Omg dats niet goed hahah, je had beter niet gelogen tegen Yassir, ik ken dat gevoel wanneer die kwaad op je is, echt niet prettig' zei ze. 'Je voelt me' lachte ik. 'Over mij aan het praten?' Hoorde we ineens een mannenstem achter ons. We draaide ons om en ja hoor, Yassir stond daar. Damn itt! Hoelang staat hij daar al? En hoe weet hij me altijd te vinden. En omg he's gonna kill me, want ben weer met Anissa. Ik dacht meteen aan zen woorden ~als ik je nog 1 keer met haar zie, is het klaar tussen ons~ omg, dit is niet oke! Ik wil Yassir echt niet kwijtraken..

(Sorry als deze deeltjes wat saai zijn, ik probeer de spanning hoog te houden en te verzinnen hoe ik het boek ga afmaken xx)

Hij brak me keer op keer. Where stories live. Discover now