30

486 18 2
                                    

Karim:

Yousra had me gestuurd. Het ging over onze moeders die wouden afspreken. Ik vroeg me af waarom ze niet sprak over dat ze met mij zou afspreken. Hmm blijkbaar mogt dat niet van haar vriendje, Yassir. Nou ik vind het echt overdreven. Yousra moet zich niet laten doen en gewoon eens komen bijpraten. Ik vraag me af hoe ze het heeft gemaakt in haar leven, zo kan ik ineens vergelijken met wat ze vroeger wou doen na 10 jaar. Het is echt jammer dat ze niet mag. Ik wil enkel en alleen maar praten, ik snap niet waarom yassir moeilijk doet.

Yousra:

Ik ging me klaarmaken en begon al aan men make-up. Eindelijk afspreken met men schatje! Men telefoon bibberde plots. Ik ging kijken en ik had een melding van Yassir.

Yassir: yousra, ben in antwerpen, kom afspreken, wil je zien x
Yousra: schat, heb vandaag afgesproken met oumaima, was zo lang geleden.. x
Yassir: oke pak haar mee, we zijn ook met 2, ik en me neef walid x
Yousra: ik zal ze even sturen, maar ik vrees ervoor x
Yassir: doe je best xxx

Ohnee, nu dit nog. Ik belde oumaima op en vertelde haar dat. Even deed ze moeilijk maar dan was ze het er mee eens. Ik liet yassir dat weten en die mongool was meteen superblij. Hmm dubbeldate dan. Allezja, walid en oums zijn dan geen koppel maar hokee. Ohja, we gingen ergens eten waar yassir het zo goed vond. Dus ben benieuwd. ik ging verder met me klaar te maken. Ik trok een hemdje aan, die ik stak in een leder rokje. Men haren stijlde ik en ik zette er van onder wat krullen in. Deze outfit vond ik mooi staan met een geel tasje. Dus die combineerde ik hier ook bij. Ik deed zwarte hoge laarzen aan en wachte tot oumaima naar men huis ging komen. Even later stond ze er al. 'Onfleeeeek' zei ik tegen haar en knuffelde haar kapot. 'Kijk jou dan, damn girl you slay' ik bloosde even. Vandaag hoopte ik op een leuke en gezellige avond.

Hij brak me keer op keer. Where stories live. Discover now