64

428 17 0
                                    

*morgend*

Ik stond op, het was al 14u47. Ik kon niet geloven dat ik zo lang geslapen heb. Gisteren had ik een topdag met Yassir. Ik had hem zo gemist.. Maar ben super blij dat alles weer oke is tussen ons. Ik nam men telefoon, damn ik ben gisteren vergeten om 'em in de oplader te doen. 23% i hatee it als men gsm niet boven de 90% is. Lol. Ik zag berichtjes van Yassir. Hij stuurde dat hij het leuk vond met me gister en dan nog eens een lief ochtend berichtje. Men lippen krulden een lach, die jongen maakt me zo gelukkig! Ik stuurde hem meteen terug.

Ik stond op en maakte men bed op. Hierna liep ik naar de badkamer en fristte me helemaal op. Vervolgens liep ik de trap af waarna ik mama op de zetel trefte. Ik gaf haar een ochtendzoen en ging naar de keuken om een ontbijtje te scoren. Marokaanse pannekoeken, daar heb ik nu eens echt zin in! Dus ik ging meteen aan de slag. Ik zette een volledige ontbijt op tafel en riep mama en younes. Nu zaten we gezellig te ontbijten.

Ik ga Marokko echt missen als ik weg ben. Elk jaar opnieuw beleef ik hier de gekste avonturen. Soms lachen en soms huilen, dit keer was het van allebei. En trouwens, moet jullie nog vertellen dat Oumaima gisteren als terug is vertrokken naar Nederland, wij vertrekken binnen een weekje back.. Kan het zelf niet eens geloven.

Na het ontbijt besloot mama de tafel te nemen, maar dat liet ik niet toe. Ik deed het snel zelf en wastte ook alles meteen af. 'Sinds wanneer ben je zo blij als je huishouden doet?' Vroeg Younes plagend. 'Moet je ons goed nieuws vertellen yous? Heb je een vriend? Ben je zwanger? Ben je morgen jarig? Heb je iets nodig?' Maakte hij sarcastisch zen zin uit. Mama schoot in de lach 'gekkerd' zei ze tussen de lach die ze niet kon houden. 'Ja juist Younes! Allemaal juist!' Lachte ik. 'Wejow mama! Yousra heeft een vriend die ze niet voorsteld en is er zwanger van en ze is morgen jarig en ze wil waarschijnlijk een taart' riep Younes als een gestoorde gek. Mama en ik lachtte ons te pletter. Deze beo is niet 100 gewoon. 'Hahahahaha meskien je vrouw later, ze gaat gek worden met jou als man, of zal ik zeggen als kind' lachte mama. Safe deze had het afgemaakt, ik lachte tot ik erbij neerviel. Younes daarentegen vond het maar niets. 'Men vrouw gaat trots zijn op mij als man, ze gaat nooit zo iemand LIT gekend hebben als mij' zei Younes. 'Lit? Wat is dat? Dom zijn? Want dan heb je het juist ja' lachte mama. 'Ha ha ha, niet grappig mama' antwoorde hij half gekapt. Ik gaf mama lachend een highfive. Deze dag belooft weer wat hoor.. :)

(Sorry voor het wachten, dit deeltje is niet echt speciaal, maar vanaf nu weer dagelijkse post!! Blijf lezen! Dikke kusss x)

Hij brak me keer op keer. Where stories live. Discover now