91

364 19 8
                                    


*2 jaar later*

'Ben je bijna klaar!' Riep ik tegen de badkamerdeur. Al voor de duizendste keer. Mhm ja Younes staat onder de douche en deze boy wilt er niet uit komen wollah. 'Doe normaal mosiba, als ik eruit kom ik zweer je gaat zien, wollahtha je gaat zien!' dreigde hij. Ik klopte voor uit te dagen nog op de deur en speelde met de klink. Ik had letterlijk slappe lach. 'Yousra hou op' zei men vader die voorbij kwam. 'Sorry paps, maar wollah weet je die zit er al 4uur in' zei ik. 'Laat hem toch, waarom moet je zo dringend doen?' Vroeg hij. 'Ik heb afgesproken met Anissa' zei ik ongeduldig. 'Ewa even wachten' zei hij en liep door. 'Urghh Younes ik haat je!' riep ik en liep naar men kamer. Ik besloot om al een outfit klaar te leggen. Ik ga straks naar Samir. Owhja update! Samir is men boyfriend. Ik heb hem een paar maand geleden leren kennen, het klikte meteen. Ik hou echt ontzettend van hem. En Yassir? Believe it or not ik heb niets meer van hem gehoord na onze laatste ruzie. Ik ben supergoed met Anissa geworden, we zijn 2 handen op 1 buik. Ze heeft Oums leren kennen en zij zijn nu ook super goed bevriend. Ik ben superblij met hoe men leven er nu uitziet en hopelijk blijft het ook zo.

*later die dag*

Nadat ik gedoucht had deed ik de outfit aan die ik ernet had klaargelegt. Ik ga straks naar Samir toe! Issa dateeee'
Ik deed een naturel make-up look en deed men schoenen aan. Ik liep de trap af en nam afscheid van mam en pap die op de bank zaten. 'Niet te laat thuis he!' zei papa. 'Neenee' en ik liep de deur uit. Samir wachtte op me in het park achter men huis. Toen ik hem scande stapte ik op hem af. 'Je ziet er goed uit habiba' zei hij. 'Ooh so cute, kijk jou' zei ik. 'Laten we wat gaan eten' zei hij. 'Ja gaan we doen!' zei ik blij. Als het om eten gaat, zeg ik geen nee.

*aangekomen etentje*

We hadden ons eten en begonnen eraan. 'Hmm dit is heerlijk' zei ik. 'Ja toch!' zei Samir. 'Je bent echt schattig als je eet' zei hij plots. 'Pff laat me' bloosde ik. 'Je bloost he, oehh je bloost' zei hij. 'Ik ga je slaan' lachte ik. 'Try it' daagde hij uit. Nadat we klaar waren betaalde Samir af en gingen we naar buiten. 'Laten we naar me thuis gaan' stelde hij voor. 'Is goed' zei ik.

*bij Samir thuis*

.. 'En dit is men kamer' zei hij nadat hij een hele home-tour had gedaan. 'Echt jongensachtig' zei ik en plofte neer op zen bed. 'Wollah ben kapot' zei ik. 'Zit men bed niet lekker?' zei hij met een grijns. 'Bwaa die van mij zit lekkerder' zei ik. Hij kwam naast me zitten op bed. 'Die van mij zit zowiezo beter' zei hij. 'Echt niet, die van jou is hard en stom' zei ik met zehma babystemmetje. 'Aah ja?' Lachte hij. Hij pakte men dijen vast en legde me plat op het bed en zette me klem tussen zen benen. Ik kreste hard, ik weet hij van plan is. Hij begon me kapot te kietelen! 'Neeee Sami.. hahaha.. Samir stoo.. st.. hahahha.. stooo.. hahhaahhah...Samir.. Stop.. hahahahah.. asjeblie.. blie.. ft..' lachte ik. Omg ik ga dood hier! 'En zit jou bed nog beter' lachte hij. 'Nee.. ee..' lachte ik. Ejow ik kan niet meer. 'Safe' lachte hij en ging van me af. 'Pfieuw, ik ben kapot' zei ik buiten adem. 'Ik haat jou' zei ik erachter. 'Wat? Wil je dat ik kietel?' zei hij. 'Neeenee ik hou van jou Samii' zei ik snel. Ik zette me recht op. 'Ik ook van jou' zei hij en drukte een kus op men voorhoofd. 'Kom ik breng je naar huis, het word laat' zei hij. 'Truee'

*onderweg naar me thuis*

Samir woont 2 straten verder dan mij, dus perfect! 'Vond je het leuk vandaag' vroeg hij. We waren onderweg naar me thuis. Samir ging meestappen want het was al een beetje laat, dus kwam goed uit. 'Ik vond het super leuk' zei ik met een oprechte glimlach. 'Ik ook' lachte hij. We spraken nog over andere dingen en we lachten luid. 'Je bent ziek' lachte ik. 'Jij moet zwijgen voor ik je ga doodkietelen' lachte hij. Ik lachte me kapot als ik dacht aan ernet tot ik opeens tegen iemand aanbotste. 'Owh sorry' zei ik snel. 'Heb ik je pijn gedaan?' Vroeg ik. Maar wacht eens.. is dat niet.. 'Yousra?' zei hij zacht. 'Euh..euh Yass..Yassir?' kwam er uit. Dit is hij echt, omg. Na letterlijk 2 jaar zie ik hem weer. Hij keek van mij naar Samir en van Samir weer naar mij. Hij zag er echt niet uit, alsof hij al weken niet geslapen heeft.
'Euhmm.. alles goed?' vroeg hij verlegen. 'Euhm kom' onderbrak Samir hem en trok me voorruit. 'Sorry' zei ik tegen Samir. 'Is niet erg, ik wou gewoon niet dat je verder met hem zou praten' zei hij. Nadat we aankwamen bij me thuis gaf ik hem een kus op de wang en liep naar binnen.

Toen ik men avondroutine had gedaan lag ik in men bed. Ik zat met Yassir in men hoofd. Hij zag er echt niet uit, ik krijg er zelfs hartpijn van. Hoe gebroken hij naar me keek.. het was net alsof hij pijn voelde toen hij me zag met een andere jongen. Ik heb echt een raar gevoel in men buik. Mis is hem? Nouja Yassir is en blijft men eerste liefde, maar.. Ik heb Samir nu. Pff waarom kom ik hem opeens tegen na 2 jaar tijd. Ik mis hem.. of nee nee ik mis hem niet. Ik wil weten wat er scheelde met hem.. of nee nee jammer voor hem, hij liet me gaan.. urghhh wat is voor gevoelll.. 'Yassir' zei ik zacht. En zonder ik het wist viel er een traan over men linkerwang. Ik mis hem.. nu weet ik het zeker..

S/o naar @lezertjuuuh & @NouraPizzaheufdjee .. my 2 biggest fans, biglove voor jullie beiden💕

Hij brak me keer op keer. Where stories live. Discover now