33

463 18 0
                                    

Toen we aankwamen bij hun 2, besloten we om weg te gaan. We stapten terug naar de auto van yassir. Het was inmiddels als 01.20u, ik had laten weten aan men moeder dat ze niet moest wakker blijven omdat het laat kon worden.
Yassir zette eerst oumaima af, allen namen we afscheid van waar, 'ik kom morgen bij je ofzo' zei ik. 'Altijd welkom schattebol & slaapwel iedereen' 'slaapwel' zeiden we. Hierna zette hij mij af, aangezien walid en hij dicht bij elkaar wonen. Ik en oums niet, we wonen gewoon in elkaars buurt, lekker gezellig. Ik gaf hem een kusje op zen wang en bedankte hem voor dit geweldig dagje. 'Heb je morgen iets te doen yous?' Vroeg yassir. 'Euhm nee denk van niet' antwoorde ik. 'Oke, ik wil je zien' zei hij. 'Oeh mis je me nu al' zei ik met een grijns. 'Ja, maar euhm kan je of niet?' 'Jaja ik kan, kom maar af' ik nam afscheid van walid en stapte uit. Voila date voor morgen is ook al gepland.

Ik opende de deur met men sleutel en deed zo stil als ik kon. Ik trok men schoenen uit en omg dat voelde goed, na een lange dag, eindelijk sloefjes. Ik stapte zo stil ik kon naar de badkamer. Letterlijk iedereen sliep al, dus ik wil niemand wekken. ik haalde men make-up eraf en stak men haren in een messy knot. Ik poetste men tanden en reinigde men gezicht met extra producten & nam als laatste nog een snelle douche. Ziezo klaar! Hierna liep ik de trappen op en ging naar men kamer toe. Ik trok men pyama aan en voila finally slapen..

Hij brak me keer op keer. Where stories live. Discover now