37

454 18 0
                                    

Volgende morgend:

Ik stond op en zag mascara vegen op men kussensloop, waarschijnlijk omdat ik gisteren nacht wat traantjes had gelaten na de ruzie met Yassir. Ik herriner me niet veel meer, alleen dat ik na onze ruzie naar huis ben gestapt en direct in bed gekropen ben. Ik stond op en veegde men make-up af men gezicht. Ik stak men haar in een dotje, de pyama van gister liet ik gewoon aan. Ik ging naar de badkamer en friste me op. Toen ik beneden aankwam nam ik een yoghurt uit de koelkast en ontbeet daarmee. Ik stak de tv aan en keek naar iets wat
me niet eens interseerde. Het voelt anders aan, normaal kreeg ik een ochtend berichtje van Yassir en spraken we zo verder. Ik nam men telefoon bij de hand en bekeek wat meldingen, alles en iedereen zat ertussen behalve Yassir. Ik ging naar zen insta pagina en bekeek wat foto's van hem, pff hij is zo knap, mijn Yassirtje. Allezja, of hij nog van mij is weet ik niet. Ik stuurde oumaima een bericht om te vragen of ze wat leuks wou doen met me, even gedachten verzetten.

Ik: oumssie, iets leuks doen vandaag?
Oumaima: klinkt goed, aan wat dacht je schatje
Ik: cinema? Misschien een leuke film ofzo
Oumaima: is goed, ik maak me klaar en kom af?
Ik: super! ik ga me ook klaarmaken
Oumaima: see ya soon

Ik ruimde de keuken snel snel op, mama is al naar werk en Younes kwam de trap af, hij had zich volledig omgekleed en zag er echt goed uit. 'Euhm een date ofwat?' zei ik terwijl ik hem van kop tot teen bekeek. 'Misschien' zei hij. Pff younes is 5 jaar ouder dan mij, 22 dus, maar hij heeft nog steeds geen vrouw. Nou hij is opzoek naar iemand serieus zegt hij altijd, maar zelf is hij nog zoo kinderachtig hahaha. 'Pff wanneer ga je thuiskomen met een vrouw he broeder' zei ik. 'Ewa als jij thuis komt met een broeder a broeder' zei hij. Ik ging echt stuk. Pff niet 100 hij. 'anyways younes ik ga weg met oums naar cinema, oke?' zei ik. 'Is goed, ik ben ook weg' zij hij en hij vertrok. Ik ging naar boven en stijlde men haren al. Hierna deed ik men make-up, wat dus inhoud, foundation, contouring, highlight, mascara en een licht lipkleurtje. Ik trok een witte broek aan met een wit topje en een babyroze blazerjas. Hieronder combineerde ik men witte nikes. Als laatst nam ik men witte tas en stopte alles erin wat ik nodig had.

Na een poosje hoorde ik de bel, 'oumsssss' riep ik en ik sprong in haar armen. 'My girl' zei ze en ze trok me harder naar zich toe. Na even gebabbeld te hebben vertrokken we. Het was niet ver van hier, wat dus een pluspunt was. Onderweg spraken we over alles en nog wat. Oumaima vertelde hoe goed ze het had met walid en ze liet me gesprekken lezen (ja hoor na onze dubbeldate hebben ze ook afgesproken en zijn hun 2 iets begonnen). Zo schattig die twee! Ze hebben onlangs ook afgesproken, dateess! Am so happy for my besty. 'Pff ik zie je zo graag gelukkig' zei ik na haar verhaal geheeld was. 'Pff i love you! En hoe is het trouwens bij jou en Yassir seg?' Vroeg ze. Even was ik stil. Ik wist niet hoe ik het zou vertellen en waar ik moest beginnen. 'We praatten niet meer..' zei ik. 'Wat!?' Zei ze. 'Sinds gisteren hebben we een ruzie..' en zo vertelde ik het hele verhaal. 'Omg, oke ja het is waar hij mocht kwaad worden, maar hij moest je niet laten gaan hoor' zei ze. Ik kreeg tranen in men ogen die uiteindelijk naar beneden vielen. 'Hij heeft me echt pijn gedaan' zei ik huilend. Ze trok me in een knuffel en suste me. 'Het komt goed schatje' waren haar woorden. Alleen wist ik niet dat het wel ooit zou goed komen. 'Ik weet dat ik het niet mocht, en dat ik hem daar ook pijn heb gedaan, maar dat hij daarom zo moest schreeuwen en me vervolgens vragen om te vertrekken?' Zei ik. 'Misschien wou hij even bekomen, voor zijn woede echt de baas zou spelen' zei oums. 'Pff ik weet dat hij snel kwaad word en je hem echt niet kan stoppen als hij agressief is, maar toch, me zomaar laten gaan?' Ze veegde men tranen weg 'het komt goed, dat beloof ik je, laten we er nu een superleuk dagje van maken schat, dat verdien je wel' zei ze. Ik zette een glimlach op en we stapten verder. Ik hou echt van deze meid.

Hij brak me keer op keer. Where stories live. Discover now