97

375 15 1
                                    

*volgende ochtend*

Ik werd wakker en strekte me volledig uit. Een lange geeuw verliet men mond. 'Ik ben zo moe' sprak ik tegen mezelf. Ik zuchte luid. Ik heb niets te doen vandaag, dus het word een chillingsday. Ik pakte men telefoon en zag een berichtje van Oumaima.

*bericht van oumaima*
<zin om vandaag wat leuks te doen? Het is echt knap weer, Anissa kan ook mee if u want xx>

Ik stuurde haar terug dat het een goed idee was. We zouden rond 19/20 samen sushi gaan eten. Word gezellig lol. Ik gooide men gsm op bed en opende men gordijn, wooow deze zon is ziek man. Ik liep hierna de badkamer in om een douche te nemen.

Toen ik uiteindelijk klaar was, trok ik een lange shirt aan met een legging. Voor nu in huis wil ik confortabel kledij aanhebben. Ik liep de trap en groette men ouders die aan tafel zaten. Ik nam mee plaats en begon ook te eten. 'Aahja ik ga in de avond weg met Oums en Anissa' zei ik. 'Hoe laat is avond?' zei papa. '19/20u, we gaan sushi eten bij de nieuwe sushitent in't stad' antwoorde ik. 'Hmm is wel beetje laat, dus maak het niet te laat' zei papa. 'Zowiezo niet' knikte ik. Ik nam nog een broodje met kaas en at die snel op. Vervolgens ruimde ik de tafel af en ging ook snel de afwas doen. 'Wat zijn jullie plannen voor vandaag' vroeg ik. 'Ik ga naar dreries van de buurt' zei Younes. 'Ja maar ik had het niet tegen jou, maar tegen mams en paps' zei ik. 'Ewa mijn leven is boeiender, safi vraag wat ik ga doen met dreiries dan' zei hij, hopend dat ik dat aan hem zou vragen. 'Doe normaal man' lachte ik. 'Vraag en zwijg' 'ewa wat ga je doen met hen' vroeg ik. 'Ewaja, das prive a dinge' zei hij alsof hij shi pablo escobar was ofzo. 'Tazz, papa! Younes dealt met draries van de buurt' zei ik zehma om op te steken. 'Als je maar eens durft' verwittigde papa hem. 'Ik ga je nu hoeken, ik deal niet eens a zwerver' riep Younes. 'We doen enkel big bussines' maakte hij af. 'Haram dat mag niet he' zei papa. 'Ja papa maar we verkopen gewoon lolly's he, dat is toch niet haram' zei Younes. Allen gingen we kapot van het lachen. Deze is echt niet normaal gewoon.

18u

Ik besloot om eraan te beginnen mezelf klaar te maken. Ik liep de trap op naar men kamer toe en ging zitten aan men make-up tafel. Ik had wel zin in een volledige make-up look, dus dat deed ik ook. Als laatste bracht ik een nude-kleurig lippenstiftje aan en dat was het. Ik spoot nog een fixing spray en liet dat drogen. Voor kledij trok ik men donker rode velvet vestje aan met een witte broek met scheuren en als schoenen men witte nikes. (Omslag)

Ziezo, helemaal klaar. Nu omwt the girls. We hebben afgesproken voor de sushi-tent en men lieve broer is zo lief dat hij me wilt afzetten. Dus better for me lol.

*aangekomen*

Ik trof meteen Anissa bij de deur. 'Alles goed schatje' zei ik en gaf haar 3 kusjes. 'Alles gaat super en met jou hbiba?' 'Heel goed!' zei ik. We besloten om al naar binnen te gaan en plaatsje te zoeken. Nu nog wachten op Oums. 'Ik heb Oums al letterlijk maanden niet meer gezien en plus ik praat ook niet zoveel meer met haar via gsm, want dat is nooit zo geweest.

Toen Oums aankwam, stond ik meteen recht en trok haar in een dikke knuffel. 'Bitch ik heb jou zo gemist wollah' zei ik blij. 'Omg ik jou dan!!' Riep ze. Dit gevoel is onbeschrijfelijk, ken je het zo wanneer je u vriendinnen in 2 maanden zomervakantie niet ziet en dan op school weer? Iwa zo voelde het aan. Samen gingen we zitten en meteen begonnen we met ons drietjes te kletsen.

Even later kwam de vraag die ik had verwacht maar toch had gehoopt niet te horen. 'Hoe is het met jou en Yassir eigenlijk?' vroeg Oums. Ik lachte en schudde men hoofd van nee. 'Watt? Laatste keer dat ik daar iets over heb gehoord was die ene dag aan de zee' zei ze. Omg dat is letterlijk zo lang geleden, toen Yassir me jaloers probeerde maken met haar. 'Omg dat is ook waar wtf' lachte ik. 'Ewa vertell' zei ze ongeduldig. Ik keek naar Anissa en ze knikte van ja. 'we zijn ondertussen al uit elkaar wegens een grote ruzie, ik had hem 2 jaar niet gezien en had ondertussen iets met iemand anders, die bleek dan slecht te zijn en later kwam ik Yassir weer tegen, we hebben het goedgepraat en nu is het nog een vraagteken tussen ons' vertelde ik zonder adem te halen. 'Woow wat heb ik veel gemist wollah' lachte ze. 'Ja vind ik ook' lachte Anissa. 'Maar hoezo vraagteken?' vroeg Oums. 'Hij wilt een kans, alleen weet ik het niet.. ik wil even een pauze, het word anders teveel allemaal' zei ik. 'Dat begrijp ik wel' zei ze Oums. 'En jij?' vroeg ik. 'Ik heb iemand gevonden' zei ze blij. 'Watt!!' riepen ik en Anissa tegelijk. 'Vertel alles nu!' Lachte ik. 'Ewa hij is super lief, knap, leuk, grappig, alles in 1 en we houden van elkaar' zei ze terwijl ze bloozde. 'Oelalalalalalalala' lachte Anissa. 'Hij komt hiereen' zei oums. 'Zeg wollah?' zei ik. 'Ja ik wou jullie aan hem voorstellen zodat jullie hem kunnen zien en meer kunnen weten over hem' zei ze blij. 'Hoelang heb je al met hem?' vroeg Anissa. 'Ongeveer 2 weken nu' zei ze blij. Omg ik ben zo blij voor Oumaima, ze verdient het echt om gelukkig te zijn en je ziet ook echt dat het haar gelukkig maakt. Zo schattig om te zien gewoon. 'Hij is er binnen 3 minuten' zei ze. We gunde haar een glimlach en er kwam een ober aan onze tafel die ons vroeg wat we wilden bestellen. We gaven alles door wat we wilde en nu wachten he.

Na even kregen we ons eten en drank voor ons geserveerd. 'Hmmm ik heb zoveel honger' zei ik. Ik betaalde de ober voor ons 3'en en meteen begonnen we een hele rwina aan tafel omdat Anissa en Oums wouden trakteren. Na even gediscusiëert te hebben werden we verstoord door een jongenman die aan onze tafel kwam staan. 'Hey schat' zei hij en hij gaf Oums een kusje. Dat moet dus haar vriend zijn. 'Meisjes ik stel jullie voor aan men vriend' zei ze blij. Maar wacht eens.. is dat.. omg nee ik kan men ogen niet geloven..

Hij brak me keer op keer. Where stories live. Discover now