38

481 18 0
                                    

1 week later:

Ik stond op, deed men hele ochtend routine en ging naar beneden. Mama zat aan tafel te ontbijten. 'Goeiemorgend' zei ze met een smile. 'Goodmorning mama' en ik gaf haar kus. Ik nam plaats en smeerde me een boterham met confituur en schonk mezelf een kopje thee. Ik at. 'Is er iets?' Vroeg men moeder opeens. 'Nee hoezo' antwoorde ik. 'Ik zie het aan je, er is iets, kom op vertel' ik wou het zograag vertellen aan men moeder, maar iets hield me tegen. 'Ik heb gewoon een rare droom gehad' loog ik. 'Oh dat ken ik' Zei ze. 'Is waar' ik nam men telefoon en zag dat ik een appje had van oumaima.

Oums: afspreken?
Ik: isgoed, wat gaan we doen?
Oums: shisha bar?
Ik: oke, maar wel die ene waar er niet veel jongens komen
Oums: swso!

Ik liet mama weette dat ik wegging. Ze ging naar oma in de avond, dus ik en oums zouden ook naar daar gaan. Ik ging naar boven en stijlde men lange bruine haren. Hierna begon ik aan men make-up. Nu men kleren. Het is fris buiten, dus ik ging voor een witte broek met een wollige licht beige trui. Hieronder combineerde ik men witte nikes. Ik nam men witte grote tas en stak al men benodigdheden erin. Ik hoorde iemand toeteren. Moet oums wel zijn. Ik liep de trap af en ging de deur uit. Ik stapte in en we vertrokken. Het was een eindje hiervandaan. Maar ja, liever een shisha bar die deftig is en waar je op u gemak bent, dan een shisha bar vol met junkies. Ik doe niet echt veel aan shisha, ben er totaal niet verslaafd aan. Ik doe het gewoon voor het plezier. Toen we aankwamen gingen we binnen. We bestelde onze shisha's en drank. Na even zaten we al te poffen. Ik maakte wat snapvideo's en plaatste ze op men verhaal. Verder zaten ik en oums nog te lachen en verhalen van vroeger te vertellen waar we ook stuk om gingen.
Na een poosje kwam er een groepje jongens binnen. Ik hoopte uit de diepte van men hart dat er iemand tussen zat dat ik kende. Maar of de duivel er mee speelde, ik herkende onmiddelijk 1 hoofd, het hoofd van Yassir. Zoo toevallig, ik ben hier, plots hij ook. Ik keek hem even aan van top tot teen, tot onze ogen elkaar even kruistte. Ik keek meteen weer naar oums die ook wist wat er aan de hand was. 'We kunnen gaan als je wilt?' Zei ze. 'Nee, we laten onze pret niet bederven door een gast' antwoorde ik zelfzeker. Ik voelde de hele tijd Yassir's ogen op me branden. Ze zaten net schuin over ons, en yassir had de perfecte plaats naar mij gericht. Oums liet me wat foto's en video's zien van school tijd waarvan ik helemaal stuk ging. Het waren foto's van toen we met de klas naar de zee waren gegaan, die boys uit men klas zijn kaulo gek. Ik hou zoveel van hen. 'Ik ga even naar de wc' zei ik en stond recht. Yassir zat me de hele tijd te volgen met zen ogen. toen ik er was checkte ik mezelf in de spiegel en legde wat plukjes van men haar goed. Ik zag van uitgelopen mascara, die ik wegveegde. Men lippen werkte ik terug bij met men roosachtige nude kleur. Vervolgens waste ik men handen en ging terug. Hoe meer ik dichterbij kwam, hoe meer ik een jongen zag zitten aan onze plek. Het was een jongen die van yassir's groepje kwam. Ik ging terug zitten 'help me van hem af' zei oums opeens. 'Haha, wie is dit?' Vroeg ik. 'Hoi, ik ben Adil' zei hij. 'Wat kom je doen?' Vroeg ik. 'Hij zocht blijkbaar gezelschap' antwoorde oums. 'Vond je dat niet bij je vrienden?' Zei ik met men ogen op het groepje gericht. Yassir keek echt dodelijk. 'Jawel maar jullie zagen me er gezelliger uit' zei adil.
Na even zaten we al met elkaar te lachen en praten. Hij is best wel oké, niet bepaald een fuckboy ofzo, nee hij is gewoon normaal. Beetje achterlijk weet je wel, net men broer younes. Samen zaten we daar nog te lachen en we bestelde nog wat drank, geen alcohol natuurlijk. Tot ik plots een smsje kreeg. 'Doe niet zo onnozel met adil' stond erin. Het was van Yassir. Woow oke dan, deze had ik niet verwacht. Ik antwoorde gewoontjes

Yassir: doe niet zo onnozel met adil
Ik: onnozel? Wat doen we dan?
Yassir: aandacht vragen?
Ik: omdat we het leuk hebben ofwat?
Yassir: een normaal iemand zou opstaan en weggaan als er een gast zou komen zitten
Ik: hij is een goede jongen, geen rare fuckboy ding
Yassir: ik zeg niet dat hij slecht is, maar jij zou respect moette tonen tegenover mij
Ik: jij had toch ook geen respect toen je mij vroeg om te vertrekken?
Yassir: ga je zo doen?
Ik: wat doe ik nu weer? Waarom stuur je me zelfs, je maakt het alleen maar erger
Yassir: omdat er met jou toch niet te praten valt, luisteren doe je toch niet, dus ja
Ik: hoor jezelf eens bezig yassir
Yassir: oke, ga terug naar wat je bezig was, heb toch niks meer te zeggen over je.

Dit negeerde ik. 'Ik wil weg' zei ik tegen oums, en nam men tas en stond op. Echt alles wat met die gast te maken heeft maakt me kwaad. Wat is zijn probleem telkens, waar bemoeit hij zich mee? Eerst zegt hij dit en dat en dan zegt hij dat hij niks meer te zeggen heeft zogezegt. Ugh die geeft me hoofdpijn. Ik ging de deur uit en stapte naar een straat verder op. Oums belde me maar ik nam niet op, 'ik wil even alleen zijn' stuurde ik haar in een smsje. Ik zag een bushalte waar ik me neerzette. Een traan verliet men linkeroog. Die gast doet me zoveel pijn, al doet hij niets. Ik zag in de verte oums komen. Toen ze naast me stond vroeg ze wat er was, ik wou niets uitleggen dus gaf ik men gsm maar, ze las de berichten en trooste me. 'Jullie moette het terug goed maken' zei ze. 'Ik hou van hem, maar hij ziet dat niet in' zei ik terwijl er tranen stroomden. 'Hij houd ook van je, anders zou hij niet zeggen dat je respect moet tonen tegenover hem' zei oums. Ik nam men gsm en stuurde naar yassir

Ik: ik wil met je praten.. serieus.
Yassir: wanneer en waar?
Ik: nu als het kan, ik zit aan de halte, 2 straten verder van de shisha bar
Yassir: ben er binnen 10 min
Ik: isgoed

Oums vertrok al naar oma. We namen afscheid en ik bleef wachten op yassir. Na 10min stond hij daar met zen auto. 'Stap in' zei hij.

Hij brak me keer op keer. Où les histoires vivent. Découvrez maintenant