One

369 24 8
                                    


A M A R A

Kaybolmuş hissediyorum.

Sanırım kelime dağarcığımda hislerimi tanımlamak için kullanabileceğim en güzel kelime bu. Kaybolmuş.

Üzerimde bir elbise gibi duran bol Pink Floyd tişörtüm ve sabah düzeltmeye uğraşmadığım, geceden kalma, dağınık topuz yaptığım saçlarımla bunları düşünürken bir yandan da ellerimi mutfak tezgahına yaslamış çaydanlıktaki suyun kaynamasını bekliyordum.

Aslında çok büyük bir travma yaşamamıştım. Araba sürerken bir başkasına çarpıp onu öldürmemiştim ya da 25 yıllık kocamın eş cinsel olduğunu öğrenmemiştim. Sadece kaybolmuştum kendi içimde, kalbim ve aklım arasında.

Çaydanlıktan yavaş yavaş su buharı yayılmaya başladığında uzun cam bardak şeklindeki kahve demleme aparatına birkaç kaşık kahve ve tarçın koyup çaydanlığı fişten çektim. Kaynamış suyu üzerine döktüm ve kapağını kapattım.

Dolaptan köpekli kupamı çıkartıp masaya koyduktan sonra kalçamı tezgaha yaslayıp şakaklarıma işaret ve orta parmaklarımı bastırarak daireler çizmeye başladım.

Aslında uykuya dalabilmiştim. Ama altı ya da yedi kez sebepsiz yere uyanmıştım. Uyku düzenimin pek sağlıklı olduğu söylenemezdi.

Birkaç dakika boyunca sadece baş ağrımı azaltmak için şakaklarımı ovmaya devam ettim. Sonra aparatın pistonunu yavaşça indirip masanın üzerindeki kupaya kahvemi doldurdum.

Tam kahvemi alıp kendimi yorganımla dürüm gibi sarmak için odama gidecekken mutfak masasının üzerinde duran telefonumun titreyerek masanın üzerinde çıkarttığı sinir bozucu sesi duydum.

Şu telefonu titreşim yerine sessize almayı öğrenmeliydim artık.

Telefonu elime alıp mesajlara baktım

Calum Hood: Uyuyan güzel henüz uyanmadı mı?

Sinirlerim hala biraz bozuk olmasına rağmen o takma isim yüzüme buruk bir gülümseme koymuştu.

Amara Bonnaire: Yanlış numara, Hood.

Calum Hood: Ah demek uyanıksın. Bu zevki neye borçluyum?

Amara Bonnaire: Gözlerim açık ama hala kafeinsiz bir Amara olduğum için uyanık olduğum söylenemez bence.

Calum Hood: Sen ciddi misin?

Amara Bonnaire: Kafeinsizlik ve uykusuzluk konularında her zaman ciddiyimdir.

Calum Hood: Tanrı bizi kafeinsiz kalan bir Amara'dan korusun. Imdb puanı 9,6 olan bir gerilim filminin içindeyim ve bundan yeni haberim oluyor.

Amara Bonnaire: Hahaha çok komiksin

Calum Hood: Kafeinlenince bana yazarsın

Amara Bonnaire: Yazar mıyım?

Calum Hood: Endişelenmeye başlıyorum. O yüzden lütfen yaz.

Neden endişeleniyordu ki? Ben bile endişelenme evresini aşıp kabullenme evresine geçiş yapmıştım. Endişelenmesini istemiyordum.

Amara Bonnaire: Endişelenecek bir şey yok. Kafein depom dolunca haber veririm.

Telefonu kapatıp yatak odama geçerken acı ve tarçından dolayı hafiften baharatlı kahvemi kafaya dikmeye başladım.

Tam sınav haftamdayım ve çok eksiğim var. Hadi bakalım yapmadığım ödevler ve çalışmadığım derslerin geri dönüşü nasıl olacak görelim. Okulun kritik zamanlarında psikolojik çöküşe geçmeyin benden söylemesi dösldösl

Hurts Like Hell | HoodWhere stories live. Discover now