95. Hoop

801 44 7
                                    

Niall's pov*

"In welke straat is ze?" Vraag ik aan Paul terwijl we door het vliegveld rennen. "Atlantic road in Liverpool" zegt hij, buitenadem. "Liverpool? Dat is zeker wel 250 kilometer weg van Londen" zeg ik. "Iets meer, 286 kilometer" corrigeert Paul me. Ik wil net iets zeggen maar word onderbroken door gegil. "Shit" zeg ik zacht.

Ik snap echt niet hoe al onze fans dat zo snel weten. Ze zijn beter dan de FBI. Hotelcamera's hacken, persoonlijke foto's openbaar stellen en nog veel meer. Ik vind het niet zo erg, maar Louis, Harry en management wel.

"Hier, Niall!" Roept Paul. We rennen beide naar onze gate en lopen naar de vrouw die onze kaartjes aanneemt. "Heb een goede reis namens Sydney Airways!" Roept ze na terwijl wij al wegrennen. Het is een paar minuten voor drie en het vliegtuig stijgt om drie uur. We kunnen het dus net niet, of net wel halen.

En ja hoor, we hebben het net gehaalt. Ik val met een luide plof in mijn stoel en zucht. Ik ga Charlotte over 18 uur hopelijk weer zien. Haar na 4 en een half weken weer in mijn armen nemen. [a/n: ik heb geen idee hoe lang Charlotte daar al zit dus ik gok op 4,5 weken haha :) ]

*3e persoon*

Terwijl Niall en Paul in het vliegtuig zitten naar Engeland gaat het er bij Charlotte er heel anders aantoe.

Niet goed, als je dat soms denkt. Jason heeft haar met tegenzin naar het ziekenhuis gebracht. Rob vond het niet nodig. Ze zag er toch niet zo slecht uit? Dat is was hij dacht. Charlotte lag op de grond, ze probeerde te ademen, met veel moeite. Maar naar enkele minuten was het klaar. Niet dat het Jason of Rob iets boeit. Ze moesten wel. Een meisje dood in hun kelder laten liggen? Ze wisten dat ze vroeg of laat wel gepakt worden. Ik bedoel, Harry wist waar ze waren. Hij ging het echt niet verzwijgen voor de rest voor zijn leven, zelfs niet met de bedreigingen van Jason. En zelfs als ze naar een andere locatie gingen. Ze zouden door de politie worden gepakt. Tsja, als je overal op de wereld op het nieuws bent en er overal mensen naar je zoeken..

Oh wacht, wil je weten waar Charlotte is? In het ziekenhuis. Het gaat er niet zo best aan toe. Maar wat denk je dan? Een diepe en lange snee in je keel is niet bepaalt handig om te behandelen als arts. Ze heeft een 12% overlevings kans.

Niall glimlacht in het vliegtuig, denkent dat hij zijn geliefde binnenkort weer in zijn armen kan nemen, maar in realiteit weet hij niet wat hem te wachten staat. Zijn ogen glinsteren, hart vol hoop. Maar nee. De artsen weten wel beter, ze gaat het volgens hun toch niet halen.

~

oH

Charlotte Cowell ➵ One DirectionWhere stories live. Discover now