79. WWA

2.3K 41 13
                                    

DUSS VANDAAG OM ELF UUR HADDEN DE GODEN GESPROKEH. NA VEEL ONWEER IS ER ZONNESCHIJN. IK GA NAAR FUCKING ONE DIRECTION!!!!!!!!. Omfg. Ik zit te huilem smetreerf. Ik ga naar ze in de amsterdam areaA op de 25e 😭. Zooo veel zin. Ik ga met mn nichtje en zusjeefrgewrf. Ik zat net srs te huilen omdat ik niet kon bestellen. Maar toen had ik er drie besteld en toen lukte het OMGG. Zeg even als je ook gaat :). Miss zie ik jee xxx. En welke datum.

Iedereen veel plezier di gaat. En als je niet mocht of geen kaartjes kon bemachtigen; ik weet hoe je je voelt. Was bij mij vorig jaar ook, volgende keer beter xx.

Ohja, ik had deze woensdag begravenis. Maar daT DOET ER EVEN NIET TOE. MAAR HET WAS WEL HEEL MOOI EN EMOTIONEER MAAR IK GA NAAR 1D jidjjedjcdjjcdjjcxjjjsxjnsxnjji. Bedankt @god @jezus @mohammed en @buddha..ksms

*

°charlotte's pov°

"Goeverdomme, ik moet nog zoveel regelen" hoor ik pap zeggen. Ik lach.

"Wat bedoel je?" Vraag ik. Hij zucht tikt op zijn laptop. "De jongens gaan volgend jaar weer op tour, sanne is bijna moeder en we moeten nog alles met de financiën regelen" zegt hij met een zucht erachteraan. "Wacht.. Een nieuwe tour?" Vraag ik. Simon knikt. "Hij heet where we are" zegt hij als hij zijn glas met thee pakt. Hij roert er met zijn lepeltje doorheen en neemt een slok. "Daar kom je laat achter" zegt hij. Ik rol mijn ogen. "Weet iedereen het al?" Vraag ik. "Oh Charlotte de jongens weten het al twee weken en de fans al bijna een week".

~~~

Double update?? Idk

Ik ga vandaag ook EINDELIJK naar de film.

Maar nu zijn er ook twintig minuten bij ;)

Charlotte Cowell ➵ One DirectionWhere stories live. Discover now