52. Together, alone.

3K 43 6
                                    

{Alleen thuis met Jason}

Ik spring op de bank in frustratie en hoop dat iedereen snel thuis komt.

Hopelijk is Jason niet thuis.

Ik zet de tv aan en zap een beetje door de kanalen. Ik kom Pokémon tegen en krijg een big smile op mijn gezicht.

IK HOU VAN POKÉMON!!!.

"I wanna be the very best, like no one ever was

To catch them is my real test

to train them is my cause

I will travel across the land, searching far and wide

Teach Pokémon to understand

the power that's inside

Pokémon

Gotta catch em all (It's you and me)

I know it's my destiny, Pokémon

Oh, you're my best friend

In a world we must defend

Pokémon

Gotta catch 'em all (A heart so trueeee)

Our courage will pull us through

You teach me

And I teach you

Pokémon

Gotta catch 'em all, gotta catch 'em all

Pokémon!"

Het theme song is afgelopen en ik kijk de aflevering.

Pókemon is afgelopen en ik voel me moe. Ik weet dat ik nog maar net wakker ben, maar ik wil weer slapen.

Ik doe mijn ogen dicht en val weer in slaap.

Jason's POV:

Ik gaap en loop naar beneden. Ik zie Charlotte op de bank zitten en ik grijns. Ik loop naar haar toe en zie haar vredig slapen. Dit heb ik zo gemist. Haar inslaap zien vallen in mijn armen. Wakker worden zonder ergens druk om te maken. Ik plant een kus op haar wang en draag haar naar haar kamer. Ik kan wel lief zijn... Soms. Ik leg haar op haar bed en besluit om voor haar te zingen. Ik weet niet dat ik de beste zanger ben, maar op een of andere reden kalmeerde mijn stem haar altijd.

"When you're in my arms,

it feels like the sun is breaking out of the rain,

you're second to none,

make me wanna win your heart everyday ( oeh everyday)

I'm running for your love through the red lights,

the way you kiss,

I don't see none of the stop signs,

I'm on a mission and your heart is the finish line"

Ik denk aan vroeger, hoe ik haar Soms bang maakte. Het voelde goed om de controle over haar te hebben. Ook al is het verkeerd.

Ik bal mijn vuisten als ik denk aan de brake-up. Ik wou er alles aan doen om haar weer terug te krijgen. Maar ze was weg. Letterlijk en figuurlijk. Naar de UK.

Ik zie dat Charlotte wakker word en me raar aankijkt.

Charlotte's POV:

Ik rek me uit en doe mijn ogen open. Kijk om me heen en zie dat ik in mijn kamer ben. Ik zie ook een jongen op mijn bed zitten. Ik kijk hem raar aan en kijk nog eens goed. Het is Jason.

Heeft hij me naar boven gedragen?

Ik sta op en kijk hem boos aan.

"Wat denk je wat je doet?" Zeg ik bot. Hij rolt zijn ogen en grijnst.

"Niet zo bot eh" zegt hij. Ik haal mijn wenkbrauwen op en duw hem opzij. Ik loop richting de deur maar word tegengehouden door een hand om mijn pols. Ik word teruggetrokken en kom tegen Jason's borstkast. Ik wring mijn pols los en duw hem weg. Hij kijkt me dood in de ogen en duwt me tegen de muur. Ik doe mijn ogen dicht en verwacht het ergste. Maar er komt niks. Ik doe mijn ogen voorzichtig open en zie Jason voor me staan. Gewoon voor me staan. Hij ademt diep en kijkt naar de grond. Hij kijkt weer in mijn ogen en komt dichterbij. En dichterbij. En dichterbij. Zijn lip streelt als het ware mijn lip en ik voel zijn adem. Hij doet zijn ene hand op mijn heup. Ik schrik van zijn aanraking en probeer weg te komen uit deze 'positie'. Hij doet snel zijn hand van mijn heup en verplaatst hem langs mijn hoofd, op de muur. Zijn andere hand gaat op mijn schouder. Mijn adem word dieper en ik probeer nogmaals weg te komen. Hij grijnst en schud zijn hoofd. Voordat ik weg kan kijken drukt hij zijn lippen op die van mij. Ik probeer weg te komen maar door de positie van zijn handen is daar geen beginnen aan. Ik laat het gebeuren en krijg tranen in mijn ogen. Hij gaat met zijn hand die op de muur zat naar mijn broek en friemelt wat aan het knoopje. Ik geef hem een knietje op de plek waar de zon niet schijnt en hij valt op zijn knieën. Ik ren naar de deur en draai de klink om. Shit op slot. Ik draai me om en druk mijn lichaam tegen de deur. Ik zie Jason opstaan en mijn ogen worden wijd. Ik wil naar de andere kant van de kamer rennen maar Jason is al te dichtbij. Ik kijk hem bang aan. Jason kijkt me boos/half grijzend aan. "Dat had je niet moeten doen Charlotte" zegt hij. Hij doet zijn hand in de lucht en slaat tegen mijn wang. Ik houd mijn hand tegen mijn wang en krijg tranen in mijn ogen. Alweer. "Aww, net zoals vroeger" zegt hij met een hoog stemmetje voordat hij me nog eens slaat. En nog eens. En in mijn maag. Ik val op de grond. Zwak, ik voel me zwak. Hij schopt een paar keer tegen mijn benen en in mijn buik voordat hij stopt. Ik hoor een deur open gaan en weer dicht slaan. Alles word wazig en het word zwart voor mijn ogen.

Daar, daar in die kamer. Daar ligt een levenloos lichaam. Broken, bruised.

Waarom?

Waarom doet Jason dit?

Ik weet het niet..

**

Omfg ben ik de enige die hier bijna van moet huilen? :c.

Fuck u Jason.

Bijna 1.5 miljoen middelbare scholieren worden door hun datende partner mishandelt in een jaar.

Een op de drie tieners in de U.S. worden fysiek , sexueel , emotioneel of modeling mishandelt.

Als je (merkt/weet) dat iemand in je omgeving , of jij zelf word mishandelt; Je kunt er altijd met de politie over praten. Je kunt naar een politiebureau in de buurt gaan of je kunt bellen met 0900-8844. De politie kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn. Je kunt ook bellen met de Kindertelefoon. Daar zitten mensen die elke dag tussen 14.00 uur en 20.00 uur naar jouw verhaal kunnen luisteren.

Alsjeblieft! Zoek hulp, je kunt geholpen worden. Er kan een einde aan komen.

Charlotte Cowell ➵ One DirectionDove le storie prendono vita. Scoprilo ora