90. Pen én potlood?

1K 44 5
                                    

*Charlotte's POV*

"Opstaan Charlotte, je hebt bezoek" zegt Jason grijnzend. Ik zucht. Aiden?

Jason loopt de deur weer uit. inplaats van hem komt er iemand anders binnen.

Hij is groot. Ik zie zijn gezicht en ga snel in het hoekje zitten.

"Hallo Charlotte, heb je me gemist?" vraagt hij grijnzend.

Ik slik hard en schud mijn hoofd. Hij lacht en komt dichterbij. "Nou, niet bang worden lieve dochter" zegt hij. "Ik ben je dochter niet" zeg ik met trillende lippen. "Hmm, wat je ook bent, je bent nu weer van mij" zegt hij. Ik zeg niks en duw hem weg. "wees niet zoals dit Char. je gaat het zo nog moeilijk krijgen". Ik rol mijn ogen en sta op. ik sta voor hem en kijk diep in zijn ogen. "Als je ook maar een vinger op mij of Niall of iemand die ik ken legt zal ik je plezier afnemen" zeg ik serieus. hij grijnst. "en hoe wil je dat doen?" vraagt hij. "Zelfmoord" antwoord ik. hij bijt op zijn lip. "met wat?" zegt hij. ik grijns en loop van hem vandaan. "daar kom je dan wel achter" zeg ik. hij zucht.

"dus, heb je nog wensen?" vraagt hij om het ijs te breken. " een pen, potlood, potloodslijper en schrift" zeg ik. hij loopt zonder een woord weg en ik ga weer naar mijn matras.

*Jason's POV*

ze gaan de IP hacken van je laptop..

"Wat?!" Schreeuw ik.

AAN: H

Zorg dat ze het voor een dag uitstellen.

En ik zweer je als dat je niet lukt Harry Styles.

gefrustreerd sla ik op de houten tafel.

het plan is net gelukt en dan willen die stomme one direction dudes het weer verpesten.

Voordat ik iets kan stuk maken komt Charlotte's pleegvader, Rob. "Rustig Jason!" Roept hij geïrriteerd terwijl hij de kast open doet. Ik rol mijn ogen en ga naar hem toe. "Wat doe je?" Vraag ik terwijl ik probeer te kijken wat hij pakt. "Notitie boek, pen, potlood en een potloodslijper pakken voor Charlotte" Zegt hij terwijl hij de dingen uit de kast pakt.

"Waarom een pen én een potlood?" Zeg ik. Hij haalt zijn schouders op. "Ben zo terug" zegt hij voordat hij weer richting de kelder loopt.

~

Kort hoofdstuk iknow... Maar ik wou even updaten ;D hierna ga ik dalijk should i updaten. Mijn eerste engelse FF :) x

Charlotte Cowell ➵ One DirectionWhere stories live. Discover now