16. Ontvoerd?

4.1K 84 8
                                    

● Charlotte Cowell?!? ●

{chapter 15}

Ik deed langzaam mijn ogen open, mijn ogen moesten even wennen aan het felle licht van de lamp die boven me hing. Ik bekeek de kamer, ik lag op een klein bed met dikke dekens, naast me stond een nachtkastje met nog een lampje erop. Aan de andere kant stond een kast, een houten kast. Ik stond op en liep naar de kast, ik keek erin en er zaten een paar kleding stukken in. Ik liep naar de deur, ik probeerde hem open te maken maar hij zat op slot. 'Shit' zei ik zacht. Ik checkte of ik mijn mobiel nog in mijn achterzak had zitten. Ik voelde en ik had hem nog. Ik deed een snel blijdschaps dansje en keek op mijn mobiel. 62% stond er. Yes. Ik ging naar mijn berichten en zag dat ik 23 gemiste oproepen had en 12 smsjes, de meeste waren van niall. Er waren ook nog een paar van Sanne,Liam en papa.

Ik las er een paar en reageerde op sommige.

Van:Niall

Aan:Charlotte

WAAR BEN JE?? Je bent niet meer in het park???? Is er iets gebeurt? Ik ga je zoeken, blijf waar je bent! X Ni

Van: Charlotte

Aan: Niall

Alles

Ik ben denk ik ontvoert.... Gelukkig ben ik niet gewond ofzo, alleen mijn hoofd doet fucked up pijn :( hopelijk vind je me, ik weet niet wat er met me gaan gebeuren... X Charlotte.

Van: Liam

Aan:Charlotte

Charlotte waar ben je? Iedereen is ongerust en iedereen is je aan het zoeken. Hopelijk gaat alles goed.

Aan: Liam

Van: Charlotte

Liam, ik heb Niall al gesmst. Ik weet niet waar ik ben.. Ik ben ontvoerd ofzo :/ ,, hopelijk vinden jullie me snel.

Ik wou net mijn mobiel wegstoppen totdat ik gebeld word. Snel nam ik op, zonder eens te kijken wie het is. 'H-hallo?' Zeg ik. 'Charlotte! Waar ben je' zei Niall. 'Ik weet het niet Niall, ik weet het niet' ik kreeg tranen in mijn ogen en veegde ze meteen weg. 'Rustig lieffie, we hebben de politie al ingeschakeld, hopelijk vinden ze je snel, ik mis je.... Iedereen' zei hij. Ik kreeg nog meer tranen in mijn ogen en veegde ze weer weg. 'Ik mis jullie ook... Misschien weet ik wel een manier waardoor je weet waar ik ben' zei ik. Ik had een plan in mijn hoofd maar toen bedacht ik iets veel beters. 'Locatie vinden door mijn mobiel!' Riep ik. 'Goed idee!, ik ga meteen beginnen, spreek hopelijk snel met je' zei hij. Ik knikte voordat ik besefte dat hij me niet kon zien. 'Hopelijk ja' zei ik snel. 'Doei schat, tot snel' 'tot snel' antwoordde ik. Ik hing op en hoorde iemand aan het deurslot friemelen. Ik deed snel mijn mobiel in mijn zak en ging onder de dekens liggen. 'Uugh, is ze nog niet wakker' hoorde ik een bekende stem zeggen. Mijn adoptie vader. Mijn ogen werden groter en ik wist niet meer wat ik moest doen. Mijn dekens werden van mijn lichaam getrokken en ik werd 'wakker' gemaakt door een klap in mijn gezicht. 'Wakker worden lottie' zei hij. Ik zat snel overeind en ik keek in ogen die ik "gelukkig" al lang niet meer had gezien. 'Hehe, eindelijk wakker lui varken?' Zei hij. Ik keek hem vies aan en hij had een grijns op zijn gezicht. 'Laat me gaan' zij ik. 'Waarom zal ik?' Zei hij. 'Omdat ik het zeg'. 'Wat ga je eraan doen? Dat vriendje van je erbij halen?' Zei hij lachend. 'Euhm ik weet niet, de politie' zei ik . 'Ow, maar die hoeven toch niet te weten dat jij hier bent Charlotte?' Zij hij met een glimlach. Ik gaf hem een sarcastische glimlach en gaf een stomp in zijn gezicht. Ik rende zo snel als ik kon de kamer uit en ging opzoek naar de voordeur. Natuurlijk zat die op slot, dus ik rende naar de kamer. Zo snel als ik kon kroop ik onder de bank in de hoop dat hij me niet zal vinden. Ik hoorde hem de trap afkomen en naar mij gaan zoeken. 'Charlotte bitch, waar ben je?' Zij hij op een kinderachtige toon. Ik rolde mijn ogen en zag twee voeten voor de bank. Gelukkig liep hij door. Ik hield mijn adem in en bidden dat hij weg ging. Opeens voelde ik een hand om mijn enkel. Ik liet een gilletje van angst en werd onder de bank vandaag geslepen. Hij sleurde me mee de bank op en begon me te slaan en te trappen. 'Dit zal je leren bitch!' Riep hij. En hij gaf nog een paar lompe trappen in mijn maag. Alles werd zwart en ik kon niks meer zien.

{een paar uur later}

Ik zat doodsbang op het bed. Mijn mobiel was afgepakt en "hij" (ik noem hem "hij" omdat hij niet eens een naam verdient xp) had me opgesloten op de kamer. Hij zij dat hij een klusje voor me had en zo terug zou komen. Ik had geen idee wat voor een 'klusje' maar ik verwachtte niks goed.

Even later ging de deur open, een grote, gespierde man stond er. Hij kwam naar me toe en legde zijn hand op mijn borst. 'W-wat doe je' zei ik. De man lachte en ging verder met wat hij deed. 'STOP!' Schreeuwde ik. Hij negeerde me en ging verder. Ik trapte in zijn maag en rende aan de andere kant van de kamer. Hij liep boos naar me toe en gooide me weer op het bed. Hij deed mijn broek uit en ik schreeuwde het uit. In tranen schopte ik om me heen maar niks werkte.....

{ volgende ochtend }

Ik werd wakker door gebonk op de deur. 'POLITIE, DOE OPEN!' Riep iemand. "Hij" was waarschijnlijk weg, dus ik zat opgesloten in deze kamer. 'OPENDOEN' hoorde ik nog een keer. 'IK BEN HIER!' Riep ik. 'HELP, IK BEN HET, CHARLOTTE!' Riep ik nog een keer. Ik hoorde nog meer kabaal, waarschijnlijk was de politie binnen. 'HIER!' Riep ik. Ik was blij, blij dat ik bevrijd was van deze hell. De deur van de kamer werd met een breekijzer open gemaakt en de politie kwam binnen. 'Ben jij Charlotte Cowell?' Vroeg de agent. 'J-ja' antwoordde ik. 'Loop maar mee, er staan mensen voor je te wachten' zij hij. 'D-d-dankje meneer' zei ik. 'Bedank mij niet, bedankt deze jonge heer' zei hij. En hij wees naar Niall. Onze ogen ontmoette en ik rende naar Niall. 'NIALL!' Riep ik. 'Charlotte!' Zij hij. Ik had tranen van vreugde in mijn ogen en Niall begon me te zoenen. 'Ik heb je gemist meid' zei Sanne die achter Niall stond met de rest. 'Sanne!' Riep ik en ik sprong in haar armen. Ik gaf iedereen een knuffel en we gingen naar huis.

********************************************************************************************************************

Hey! Hier heb je een lang Chapter ;D, hopelijk vinden jullie het wat ^+^.

Fijne mei vakantie ;)

Doeii xo

Comment ● Vote ● Fan

Charlotte Cowell ➵ One DirectionWhere stories live. Discover now