24. "Griepje?"

3.6K 56 6
                                    

Sanne's POV:

het was een dag na Charlottes verjaardag. Gister avond is wat je beschrijft als een "perfecte verjaardag". Ze had haar vrienden,familie om haar heen. En ze kon niest liever wensen. Ze had mensen die van haar hielden. Eindelijk. Sinds haar verleden had ze niemand. Niemand behalve Desirée. Zonder Desirée zal ze nu waarschijnlijk hier niet zijn. Dan zal haar vader haar waarschijnlijk hebben . En verschrikkelijk dingen met haar doen.

Ik deed mijn ogen open en zag een half zieke Harry naast me liggen. Zijn ogen waren rood en hij hoestte de hele nacht door. Waarschijnlijk door de brandende alcohol.

Ik stond op en gaf Harry snel een kus. Ik wou naar beneden gaan maar daar dacht mijn maag anders over. Ik rende snel naar de badkamer en leegde mijn maag. Ik had tranen in mijn ogen. Dat had ik altijd als ik moest overgeven. Ik spoelde de walgelijke smaak weg met water en jogde de trap af. Misschien heb ik gister ook iets teveel op?

Charlotte's POV:

Ik had honger. Heel erg. Wat niemand weet is dat ik gister niks heb gegeten. Maar dat maakt niet uit. Denk ik. Het is toch beter voor me, ik bedoel kijk naar mijn buik...

Ik sloeg het ontbijt over en ging naar buiten. Ik had al lang de frisse lucht niet ingeademd. Uk stond langs de tourbus , Met mijn ogen dicht hoorde ik de lucht bewegen. De wind suist langs mijn oren en geeft een heerlijk gevoel. Ik had de neiging in zo in slaap te vallen. Ja, staand *wutt? Xp*

Mijn gedachten werden onderbroken door een stem. "Wat is er mis met me ?' Hoor ik Sanne zeggen. Ik zucht diep en loop weer naar binnen. "What's up?" Zeg ik. Ik zie Sanne verward kijken. "Ehm, ik voel me de hele ochtend al niet lekker" zegt ze. Ik knik. "Misschien heb je een glaasje teveel op' zeg ik terwijl mijn neus *angelien... Sorry, moest even* een heerlijke geur ruikt. Mijn lichaam gaat te keer. Ik kan het niet meer weerstaan. Ik loop naar de keuken en laat Sanne achter, zonder een reden waarom. Ik zie Louis een heerlijk eitje bakken. 'Hey Charlotte ' zegt hij. Ik negeer hem totaal en loop baar de koelkast. "Ik zie dat het beter gaat met eten" zegt Louis. Ik knik Ookal kijkt hij naar het eitje. "Niks lekkers" zeg ik zacht. Ik ruk de keuken kastjes open en zie een zak chips liggen. Ik pak de zak en loop naar mijn kamer. Niall is in de badkamer,zichzelf klaarmaken. Ik ruk de zak open en prop mijn mond vol.

Ik was klaar met de zak en keek in de spiegel die aan de kast hangt.

Lelijk

Dik

Obese

Niet goed genoeg

Varken.

"Kijk wat je gedaan hebt" zegt Lotte. Ik knik en kijk mezelf vies aan. Waarom kon ik niet eten wat ik wou, en niet aankomen. Zoals Niall. Nu ik eraan denk, Niall is ondertussen beneden dus ik kan naar de badkamer. Lotte knikt. "Zo wil ik het horen, eruit met die zooi" zegt ze. Ik loop langzaam naar de badkamer en zie meteen het toilet.

Ik hoest en kijk naar Lotte. Ze grijnst en doet haar duim omhoog. "Daar ben je vanaf, je wou toch niet nóg dikker worden" zegt ze. Ik kijk wéér in de spiegel. Ik zie geen verandering. Volgens mij ben ik juist dikker geworden...

Ik loop Back-stage het podium en zie de jongens komen. Niall kust me snel en rent de paskamer in. Lou geeft ze hun kleren en perfectioneerde hun haar.

'Klaar' zegt ze tegen de jongens. De jongens bedanken haar en rennen het podium weer op. Niall knipoogt nog naar me. Ik kijk naar Sanne. Ze zit op de bank een magazine te lezen. "Zullen we naar het concert luisteren?" Stel ik voor. Sanne knikt enthousiast en we lopen richting de grote deur die een paar meter langs de ingang van het podium staat. We laten onze pasjes zien en we mogen naar binen. We komen in een soort lounge vlak naast het podium. Vlakbij de jongens en vlakbij de fans op de eerste rij. De jongens zien ons al snel zitten en ze zwaaien als snel naar ons. We zwaaien terug en kijken naar de jongens als 'kiss you' door de speakers luid.

Doodmoe ga ik in mijn bed liggen. Ik wil bet gaan slapen als de buschauffeur binnenkomt. "We rijden nu aan naar Manchester " zegt hij. Ik knik en dacht dat Louis dat wel leuk zal vinden omdat Eleanor uit Manchester komt. Met die gedachten val ik in een lange slaap. Ik voel iets in bed komen. Niall natuurlijk.

Sannne's POV: ugh, ik ben de hele dag al misselijk. Ik denk dat het wel meer is dan een 'griepje'. Misschien moet ik toch maar eens naar de dokter. Tenminste , als het morgen nog niet weg is. Ik schiet uit mijn gedachten als Harry mijn mond kust. Ik kus terug en voel de magische tintelingen naar boven komen. Het valt niet echt te beschrijven. Het voelt als vuurwerk in je buik. Een uniek gevoel.

Al snel val ik in slaap in Harry's armen.

____________________________

Heei cupcakes ;D, hopelijk vinden jullie dit hoofdstuk leuk. Sorry dat hij zo kort is. Ik ben moe en wil gaan slapen. Ik publiceer dit verhaal een dag later dan ik hem schrijf. Sorry daarvoor, maar ik ben moe. Nou, heb een fijne week (ookal is het reen schoolweek -,-) maarja, hope u like it :) doeii x

Charlotte Cowell ➵ One DirectionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu