5. cozy in de jacuzzi

5.3K 123 18
                                    

De volgende ochtend word ik wakker gemaakt door Simon. "Charlotte" zegt hij terwijl hij me een beetje schud. Ik wrijf door mijn ogen en ga rechtop zitten. "Ik moet naar Amerika" zegt hij met een zucht. Ohja. Ik sta op en rek me uit. "Hoe laat moet je weg?" Vraag ik fronsend. "Over tien minuten aanrijden". Ik zucht en geef hem een knuffel. Hij aait mijn rug. "Kom je mee beneden?" Vraagt hij aan me. "Ja" antwoord ik terwijl we samen de trap af, naar beneden gaan. 

Louis staat in de keuken ijs te eten, waarschijnlijk stiekem. "Tomlinson" zegt Simon. Louis schiet op en zet snel de ijs weg. Hij heeft alleen zijn boxershorts aan. Ik doe mijn best om niet naar zijn lichaam te kijken- die er fantastisch uitzag- en ga aan de bar zitten. 


"Shit, de limo is er al" zegt Simon met een zucht. Ik geef hem een korte knuffel en glimlach. "Doei Charlotte, Louis. Doe de groeten aan de jongens" "Doe ik" kraamt Louis uit met zijn mond vol ijs.


Simon loopt met zijn boterham de deur uit met ik enLouis achter hem aan. Zijn koffers worden achter in de limo gezet en de chauffeur opent de deur voor Simon. Simon neemt een hap van zijn boterham terwijl hij instapt, waar ik om lach. Ik en Louis zwaaien hem uit en de deur gaat dicht. Door de verduisterde ruiten kun je hem niet meer zien. Hij doet het raam naar beneden en zwaait terug terwijl ze wegrijden. Vanuit mijn ooghoek zie ik een flits, maar ik negeer het.

~

Samen met Niall zit ik in de jacuzzi. De laatste weken is het erg gezellig geworden tussen ons twee. "en wat is jou favoriete smaak dan?" vraagt hij aan me. "Aardbei" zeg ik meteen. Niall lacht, en ik kijk naar zijn lippen.

"Charlotte?" fluisterd hij. Ik knik. Ik geef hem zachtjes een kus. Mijn wangen worden gloei-rood.

Niall begint te glimlachten en legt zijn hoofd tegen mijn schouder. "Ik vind je leuk" fluisterd hij. "Ik jou ook"

Hij geeft me nog een kus. "Ik weet dat het kort is, maar wil je alsjeblieft mijn vriendin zijn?" zegt hij. Ik knik, en een brede grijs verschijnt op zijn gezicht.

~*~
Samen met Zayn zit ik in de filmkamer. Er hangt een grote 3D-tv aan de muur, en er staat een rode, leren bank waar we opzitten. Er ligt een zwart tapijt op de grond en er staat een boekenkast met films tegen de rechtermuur. Ook staat er een air-hockey tafel aan de linker kant met wat schilderijen aan de muur. We kijken de film Avatar.

"Ik heb een verassing" zegt Zayn. Ik kijk hem aan met een frons. 

"Sanne?!" roept hij. Ik frons en kijk op, in de deuropening stond mijn beste vriendin. Ik spring op en geef haar een grote knuffel. We gillen even, kletsen wat dingen na.


Charlotte Cowell ➵ One DirectionWhere stories live. Discover now