40. Weer thuis

3.2K 49 48
                                    

40.

Hey mensen, sorry dat ik de laatste tijd zo afwezig ben, ik was druk bezig met een school project en andere shit D: , de komende weken zal ik ook niet zo veel uploaden omdat ik WEER trap week heb :( *toetsenweek*. & ik had ook geen inspiratie. Maaaaaaaaarrr er is goed ; ik weet hoe ik het eerste deel ga beëindigen. Ik ga nog niks verklappen. Wat ben ik gemeen >:D. Maar okeejj, i'm back on track. So here we go:

Sanne's POV:

Godverdomme, deze kinderen werken op mijn zenuwen. Ze schoppen om de tien minuten en ik krijg vreetbuien. Maar buiten dat, gaat alles perfect. Ik heb een vriend die van me houd en van de kinderen. Ik heb vrienden die me steunen, allebei onze families steunen ons. Gelukkig maar. Waarschijnlijk werd ik een alleenstaande moeder als ik niet iemand zoals Harry had.

Charlotte's POV:

"Hebben jullie het huis gemist?" Vraagt papa. Iedereen knikt en we stappen uit. Ik zie het grote huis voor me en loop met mijn koffers naar de deur. "Zal ik je helpen babe?" Vraagt Niall die net achter me loopt. hij heeft zijn handen vol met zijn koffers en vraagt nog steeds om me te helpen?. Ik lach en schud mijn hoofd. "Je handen zijn al vol schat, maar toch bedank". Niall glimlacht en we wachten op de rest omdat hun de sleutel hebben.

Papa loopt naar de deur met de sleutel in zijn hand. Hij doet de sleutel in het slot en doet de deur open.

Ik loop meteen naar boven en ga naar mijn kamer. Ik laat me Vallen op het bed en zucht. "Wat heb ik jou gemist" zeg ik zacht. ~.

Ik doe mijn haren in een knot en loop naar mijn kast. Alles lag netjes opgevouwen of opgehangen. Ik pak mijn diamand-topje van Forever 21 en mijn shorts van etsy. Ik doe alles snel aan en graai een paar vans onder het bed uit. Ze zijn grijs achtig met sterren. Ik loop naar mijn bureau en pak mijn vogel-ketting. Ik bewonder mezelf in de spiegel en huppel naar de badkamer. "Make-up" zegt ik. Ik doe wat bb-cream op en high-light mijn ogen. Ik zet een lijntje met mijn liquid eyeliner en doe de finishing-touch met chanel mascara. "Perfect" zeg ik terwijl ik de lamp van de badkamer uit doe en naar de kamer loop. Ik kom van de trap af en sta in de kamer. De kamer is leeg. "Misschien buiten" denk ik, en ik loop richting de achter deur.

Ik sta voor het zwembad en zie iedereen bij de bbq zitten. Ik loop naar ze toe en ga naast Niall zitten. "Hoe gaat het met mijn cupcake?" Vraag ik. "Goed, nu ik jou zie" zegt hij. Ik giechel en geef een kus op zijn warme, roze lippen. "Wie wil er stokbrood?" Vraagt Eleanor.

Ohja, volgens mij ben ik vergeten te zeggen dat Eleanor nu óók in mijn vader's huis woont. Het is maar dat hij een groot huis heeft...

"Godverdomme, mijn hamburger is aangebrand" zegt Harry geïrriteerd. "Niet waar de kinderen bij zijn" zegt Sanne terwijl ze over haar buik aait. "Sorry schatje" zegt Harry terwijl hij Sanne een zoen geeft. ~

Allereerste nogmaals SORRRYY. Ik heb ook ren leven weetje, ik moet nog heel veel leren de komende twee weken :c. Ik zal proberen te minste één keer in een week te uploden tot de zomer vakantie.

Ik vraag me af of mensen dit wel lezenn... Zet "aap" in de comments als je dit leest.

&&& ik heb besloten om één afbeelding per hoofdstuk erbij te doen. De kleren,locatie de make-up van mensen / outfit :D .

Hier de outfit van charlotte;http://www.polyvore.com/cgi/set?id=85008398&.locale=nl

Als je et mooi vond zet dan ; apenhond in de comments. Omdat ja ; aap. Omdat je dit leest... Oke doeeeeeiii x

Charlotte Cowell ➵ One DirectionDonde viven las historias. Descúbrelo ahora