66. Londen Eye

2.8K 44 6
                                    

°Charlotte's pov°

Ik doe mijn roze skater skirt aan en pak een zwart topje die net over mijn navel komt. Er staat " i rather wear flower crowns than pearls" op en er zit een witte 'flower crown' omheen. Ik doe ook mijn zwarte vans aan. Ik doe wat make-up op. En klaar.

Ik ga naar beneden en geef Niall een kus. "Goeie morgen" zeg ik. Niall glimlacht. "Good morning!' Zegt hij. "Wat wil je voor ontbijt?" Vraagt hij.

Hmm.. "Wafels" reageer ik. Niall's gezicht licht op en hij begint het wafel lied te zingen.

"Do you like waffles?

Yeah we like waffles

Do you like pancakes?

Yeah we like pancakes!

Do you like frenchtoast?

Yea we like french toast

Do-do-d-do can't wait to get a mouth fulL of

WAFFLES!

WAFFLES!

WAFFLES!

Do-do-d-do can't wait to get a mouth fulL

Do you like waffles?" Hij wijst naar mij.

"Yeah we like waffles" reageer ik.

"Do you like pancakes? "

"Yeah we like pancakes!" Reageer ik weer.

"Do you like frenchtoast? "

"Yea we like french toast"

"Do-do-d-do can't wait to get a mouth fulL of "

"WAFFLES!" Roepen we samen. Ik begin te lachen en Niall doet mee.

~

"Yayy wafels" zeg ik als Niall twee wafels op mijn bord legt.

"Do we like waffles?

Yeah we li-" "STOP" roep ik. Niall doet een pruillipje en ik rol mijn ogen. "Je gaat dat lied toch niet elke keer zingen als ik dat woord zeg?' Vraag ik lachend. Niall rolt zijn ogen dramatisch en hij loopt de keuken uit met een heupwiep. Ik begin te lachen en prop een stuk wafel in mijn mond.

" i love me some waffles" zeg ik voordat ik naar de kamer loop. Niall kijkt naar MTV en staat op als hij ziet dat ik in de kamer ben. "Kom" zegt hij. "Waar naar toe?" Vraag ik. Niall loopt naar me toe en gooit me over zijn schouder. "NIALL IK DRAAG EEN ROKJE" roep ik. Niall lacht. Hij slaat op mijn billen en doet het rokje dan omhoog. "Dat helpt" mompel ik.

Niall zet me in zijn auto en we rijden naar een plek.

We stappen uit en het eerste wat ik zie is de Loden Eye. "Omg" zeg ik. Niall grijnst. 'We gaan naar de Londen Eye!" Roept hij. Ik glimlach en we lopen hand in hand naar de Eye. "Ik weet dat ik mooier is in de nacht, maar ik wou zo snel mogelijk gaan" zegt hij. Ik lach en we mogen voor de lange rij. "Gereserveert" zegt hij. Er staat een man voor ons en laat ons er in. We gaan erin zitten en het rad begint de draaien. Niall doet zijn arm om mijn schouder en ik doe mijn hoofd in zijn nek. We bewonderen het uitzicht en voordat ik het weet stopt her rad als we helemaal bovenaan staan. Niall glimlacht en pakt iets uit zijn zak. Hij haalt een zwart doosje tevoorschijn en doet hem open. "Charlotte" begint hij

***

HAHAHAHA ik ben een Bitch.

Hmmm... Wat gaat er gebeuren?.. IK WEET HETT :) *wat is het dan?* HMM LEEROY. ZEG IK NIETTT XD

Okay hyper.

Het is hier 37 graden hier en iedereen zit binnen. "Het is te heet'. EN MORGEN IS HET WEER TE KOUD!! Niet zeiken en naar buiten. Wat ik nu dus ook ga doen. OHJA;; MORGEN EERSTE DAG KERMIS!!! Yayy. Hmm Leeroy,, ik ga miss binnekort naar duitsland. Naar het grootste winkelcentrum van europa ;D. Ik wil ZOOO graag een skater skirt. Wat Charlotte draagt. Grrr, jaloers. En ik wil starbucks xd maar okayyy. Doeii.

Charlotte Cowell ➵ One DirectionOnde histórias criam vida. Descubra agora