32. Lepels

3.4K 64 7
                                    

Heeii mensen, ik heb jullie hulp nodig ; ik wil nog een verhaal maken maar ik heb geen idee waar hij over moet gaan of wat de titel word,, dusss , als jullie een leuk , creatief idee hebben kunnen jullie die kwijt in de commets, anyway: ENJOYY;

_______________________________

"Doe jullie mobielen uit, we gaan opstijgen" horen we door de speakers. Iedereen juicht en 'fist pumpt" . "ZULLEN WE EEN SPEL DOEN!" Schreeuwt Louis door het vliegtuig. 'DOEN DURF OF DE WAARHEID!" Gilt Eleanor. Iedereen knikt en ik zie het vliegtuig van de grond gaan."////

Ik pas een lepel uit een ladekastje en loop voorzichtig naar de kamer. Ik ga achter de bank zitten en sta achter Liam. Ik grijns en gooi je lepel op Liam's schoot. Binnen een fractie van een seconde schiet Liam een paar meter de lucht in en rent schreeuwend naar de andere kant van de kamer en kijkt me boos aan. "WAAR WAT DAT VOOR?" Schreeuwt hij. Ik lach en kijk Louis aan. "Dat moest ik doen van Louis, het was voor doen durf of de waarheid" zeg ik. Liam fronst naar Louis en rent naar hem toe. Hij springt op Louis en als verdediging pakt Louis de lepel en houd het voor hem gezicht. Liam rent naar Zayn en geeft hem een knuffel. "Kom op Louis, je weet dat hij niet van lepels houd" zegt Zayn terwijl hij zijn rug aait. "ZIAM BESTAAT!!" Schreeuw ik. Iedereen lacht en ik ga op Niall's schoot zitten. ~ ik, de jongens,Eleanor en Sanne kijk een horror film. "Mama" heet hij. Ik houd mijn gezicht in Niall's buik en hoor geschreeuw, waarschijnlijk van Zayn. Ik kijk weer voorzichtig naar de tv en zie dat er niks ergs gebeurt.

Ik heb te vroeg gejuicht, meteen op dat moment kwam een 'schrik moment'. Ik zet snel de tv uit en zucht. "Laten we iets anders gaan doen" stel ik voor. Iedereen knikt en Niall pakt zijn buik. "Zullen we een pizza bestellen?" Stelt hij voor. Ik face-palm en kijk hem raar aan. "Dat zal moeilijk gaan als we VLIEGEN!" Zeg ik. Niall doet een pruillipje en pakt een zak chips uit de kast. Ik lach en ga weer op de bank zitten. "Au fuck" zegt Sanne. "Schoppen de baby's?" Vraagt Harry. Sanne knikt en Harry geeft een kus op haar buik. Sanne gaat op Harry's borst liggen en ze kijkt naar haar favoriete show 'pretty Little liars'. Niall gaat naast me zitten en eet zijn chips. ~ "we gaan over zeven uur landen in Amerika,Washington. Ik herhaal; we gaan over zeven uur landen in Amerika,Washington" horen we door de speakers. Ik glimlach en check mijn mobiel. Ik volg een paar mensen en tweet een beetje. "Charlotte?" Vraagt Niall ineens. "Ja?" Beantwoord ik. "Ik heb een nieuwtje voor je" zegt Niall. Ik knik en kijk hem aan. "We hebben een concert vlak bij Maryland!" Roept Niall. Ik kijk hem verbaast aan "maar we gingen toch alleen maar naar Washington, LA , Texas, Hollywood en New York?" Vraag ik. Niall bloost en glimlacht "ik heb een concert vlakbij Maryland geregeld zodat je Desirée kan Zien" zegt hij. Mijn mond gaat open en ik spring meteen in Niall's armen. "Dankje dankje dankje dankje schat" zeg ik. Ik geef hem en lange zoen en knuffel nog even met hem. "Geen dank Muffin, ik wou gewoon dat je haar weer eens kon zien" zegt Niall. Ik glimlach en geef hem weer een Oen. "Ik hou van je" zeg ik. "Ik ook van jou" zegt hij en ik krijg een kus. ~ "ben je moe ?" Vraagt Zayn , die naast me zit. Ik knik en doe mijn hoofd op zijn schouder. "Ga je mee slapen lieffie?" Vraagt Niall terwijl hij de lounge kamer binnen loop, ik knik en geef iedereen een knuffel. "Truste!" Roep ik.

"Truste"

"Slaapwel"

"Use protection!"

"Niet te wild"

"Tot morgen"

Krijg ik terug, ik lach en laat me vallen op het water bed. Niall komt naast me liggen en zoent me. "Doe je je pyjama niet aan?" Vraagt Niall lachend. "Ohja" zeg ik terwijl ik me net om wil kleden. - ik ga weer op het bed liggen en doe mijn hoofd op Niall's borst terwijl hij zijn arm om me heen doet, we doen onze benen in elkaar en zo vallen we in slaap.

__________________________

Vragen? Votes? Leuke comments? Ideeën voor fanfic? ;D

Charlotte Cowell ➵ One Directionحيث تعيش القصص. اكتشف الآن