Chapter 22

53 2 0
                                    

Свали роклята ѝ и я сложи да легне на леглото. Бързо махна сакото и ризата си, а после се зае с панталона. Повдигна краищата на долната ѝ дреха и я промуши през главата ѝ. Отново долепиха устните си в една пламенна целувка. Спусна устните си по брадичката чак до шията. Искаше да я дари с всичко! Всяка една ласка, целувка..те бяха за нея. Проправяйки си път надолу по кожата ѝ целуна плоският ѝ корем, от което тя се засмя, защото той бе предизвикал гъдела ѝ.

- Кажи го пак, кажи, че ме обичаш!-помоли той за стократен път.

- Обичам те!-сякаш не се уморяваше да го чува отново и отново. Дори цял ден да повтаряше само това на него пак не би му омръзнало да я слуша.

Достигна най-женствената ѝ част и първо я погали. Тя простена и опря ръце на раменете му. Вече си представяше какво иска да направи с нея и устата му се изпълваше със слюнка. Ала преди да направи каквото и да е тя го възпря.

- Не, ти ми обеща. Сега е мой ред, достатъчно си задоволявал мен. Време е някой да се погрижи и за теб.-покорно изпълни желанието ѝ заставайки той отдолу и чакащ какво ще направи.

Започна от врата му като го засмука бавно и после си прокара път надолу. Тялото му беше толкова стегнато и здраво, всичко бе мускули и нито една излишна мазнина и точно това ѝ харесваше, а и не бе кльощав, нещо, което направо я отвращаваше в мъжете. Един мъж нямаше ли силна и оформена фигура защо изобщо да се наричаше мъж? Най-сетне достигна мястото, за което копнееше отдавна. Обхвана го с ръката си и бе толкова горещ, че почти се отдръпна. Беше също толкова твърд и..огромен. Искаше да го огледа по-подробно затова го погали и той просъска.

- Нараних ли те?-попита притеснено тя. Не бе запозната с неговия орган и не знаеше как може да се почувства при ласките ѝ.

- Направи го пак.-каза дишайки тежко.

Изпълни молбата му и го направи. Той почти подскочи от леглото, това направо го довеждаше до неузнаваемост. Повтори движението си няколко пъти нагоре и надолу. Това почти го доведе до края и толкова силно стискаше чаршафите, че кокалчетата му бяха съвсем бели. Наведе се към него и най-напред облиза главичката. Той се изправи още повече и изви врата си назад. Започна да го поема постепенно като едновременно го вкусваше и изучаваше.

The Lady of PassionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu