Chapter 25

15.1K 700 63
                                    

Heey Popienerds! Ik ben er weer! Ik ben nu aan de zee voor een maandje en ik heb enkel internet in het weekend dus dat is vrij lastig. Ik kan dus enkel in het weekend een nieuw hoofdstuk plaatsen. De tijd dat ik geen internet heb, schrijf ik op WORD mijn hoofdstuk en dan zet ik het online in het weekend. Dus dit is dan het nieuwe hoofdstuk!!!! Veel plezier!!

------------------------------------------------------------------------------------------

POV Cody

Het was nog twee dagen voor de talentenshow en onze band had amper geoefend. Niemand had ooit echt tijd en als we dan tijd hadden, was er wel iets met de apparatuur. De gitaarsnaar van Rayn's gitaar sprong, de scheur in het drumstel van Raoul, het plotse stemverlies van Free en ga zomaar door. Het was een ramp, maar wanneer we eenmaal speelden waren we geweldig. Ik had de band vandaag gedwongen om te repeteren, ik wou tenslotte niet afgaan waar iedereen bij was, en zeker niet voor de ogen van mijn vriendin. Man, wat was het heerlijk om Terry men vriendin te kunnen noemen. Ik vond het nog steeds jammer dat ze uit de band was gestapt maar haar nieuwe concept was eigenlijk nog beter.

Duke neerhalen was het plan. Ze had samen met mij het nummer geschreven en het was fantastisch, al zeg ik het zelf. Haar plan voor het vragen van de andere exen was ook goed bedacht. Maar meer ga ik niet verklappen. Het was een verassing voor iedereen en zelfs aan mijn wou Terry niets verklappen.

Ik liep over het voetpad van de straat, richting het huis van Rachel. Ze had er voor gezorgd dat al de apparatuur in haar garage kon staan en dat was zowat onze repetitie ruimte geworden. Ze woonde niet ver van me dus kon ik te voet gaan. Ik wist haar nog wonen van de tijd dat ik iets met haar had, wat een donkere tijd... Ik schudde het weg. Ik wou niet meer denken aan die tijd. Dat wijf maakte een echte eikel van me. Ze liet me Terry pesten. Maar dat was nu voorgoed voorbij, ik hield van Terry en dat ging voorlang zo blijven.

Ik klopte op de garagepoort toen ik aan Rachel's huis stond. Meteen hoorde ik gerommel den daarna opende de poort zich automatisch. Free en Rayn waren er al. Raoul was, zoals gewoonlijk, te laat. "Is Raoul er nog niet?" Vroeg ik terwijl ik de garage inliep en Rayn een hand gaf. Hij schudde zijn hoofd en haalde zijn schouders op. "We zullen weer moeten beginnen zonder hem." We liepen naar onze instrumenten en onze microfoons. Free ging achteraan staan. Rachel was nu hoofdzangeres en Free was de achtergrondzangeres. We hadden geloot en Free was daar niet blij mee.

Rachel ging vooraan staan en begon haar stem op te warmen. "Dude, Raoul snapt dit niet. Over twee dagen is het de talentenshow en hij komt maar niet opdagen!" Ik begon van frustratie wat te tokkelen op mijn gitaar. Rayn zuchtte en net daarna kwam Raoul hijgend de garage binnen. "Ben je er dan toch?" Siste ik.

"Dude, er was file. Wees blij dat ik er ben." Hij ging grommend achter zijn drumstel zitten en begon een freestyle te doen. "Zijn jullie er klaar voor?" Riep Rachel.

1...2...3...4

Oh yeah yeah

Oh yeah yeah yeah yeah

....

We speelden het nummer en we gingen echt goed. Het was het nummer 'Locked out of heaven" van "Bruno Mars". Het was een awesome nummer dat we perfect konden spelen. Zeker met wat effecten van de piano van Rayn.

Na drie uur waren we helemaal klaar. We hadden goed doorgewerkt en we waren klaar voor de talentenshow. Nu moest ik me meteen naar Terry haasten. Ik miste haar. Ik nam mijn gsm en belde haar.

"Hey, met Terry!"

"Hey, babe. Doe je iets?"

"Ik ga om acht uur repeteren met de meisjes. Tot dan kan je wel langs komen."

The Nerd & Mr Popular [EDITING]Where stories live. Discover now