Chapter 5

36.7K 918 137
                                    

POV TERRY

'Marry! Marry! wordt nou wakker!' Ik blies de lucht uit mijn longen.
'Het is half acht we moeten naar school!' Marry knipperde met haar ogen.
'Spijbel..' Mijn handen vlogen naar mijn mond.
'NOWAY!' Ik had een schoolrecord waar ik trots op was. Geen enkele schooldag had ik gemist.
'Blijf jij maar hier, ik ga wel naar school.' Ik liep naar de kast van Marry en trok die open.
'Is het erg als ik even wat kleren leen?' Marry zette zich recht. Nu pas zag ik hoe vreselijk Marry eruit zag. Ze had wallen tot onder haar knieen en haar make-up was uitgelopen.
'Ga je gang.' Marry plofte meteen weer neer en niet veel later hoorde ik ligt gesnurk. Ik liet mijn ogen over de kleren gaan en nam een bordeaux rokje en een wit blousje. Ik propte het blousje in het rokje en mijn lange zwarte haren werden in een knotje opgestoken. Een lokje drapeerde sierlijk naast mujn oor. Ik zette mijn zwarte bril op en deed mijn sandaaltjes aan.
'Acht uur. Ik moet opschieten.' Onee... Shit!  Ik besefte dat mijn schoolspullen nog thuis lagen en mijn fiets in het bosje over het huis van Rayn. Mijn huis was niet zo ver hier vandaan dus ik besloot om naar huis te rennen. Ik liet Marry alleen achter en liep door de voordeur naar buiten. Als een gestoorde gek begon ik te rennen. Ik passeerde een groep jongens, die begonnen me uit te lachen. Blijkbaar zag ik er wel belachelijk uit.
'Je lijkt wel gehandicapt!' riep een jongen. 'Ik ben je spiegel niet!' Riep ik terug terwijl ik nog steeds spurtte. De jongen werd boos en begon achter me aan te lopen. Hij was snel. Sneller dan ik. Hij kam heel dichtbij. Als een idioot begon ik te zigzaggen. Om hem af te leiden. Het hielp niet echt. Ik begon te gillen terwijl ik nog altijd zigzagde. Beeld je het in. Wat zou jij doen als een woedende jongen achter je aan zou zitten. Je doet gewoon gestoorde dingen.

Ik draaide mijn hoofd naar achter en zag dat de jongen verdwenen was. Hoelang was hij al weg? Misschien had ik wel honderd meter als een idioot rondgelopen terwijl er helemaal niemand achter me aanzat. Ik kwam helemaal bezweet bij mijn huis aan..

POV CODY

Met een shock werd ik wakker. Ik voelde overal nat rond mijn hoofd en mijn gezicht zelf was ook klets nat.
'Rayn! What the Fuck?' Rayn gierde het uit. 'Opstaan, assepoester!' Cody zuchtte.
'Je had me wel op een andere mannier kunnen wekken! En het is doornroosje, niet assepoester.' Ik kom krakemikkelig recht en  liep naar de badkamer om mezelf te bekijken. Ik vond mezelf knap met mijn hazel bruine ogen, Donker bruine haren, die gewoon altijd perfect zaten en mijn duidelijke kaaklijn. Mijn lichaam was perfect, een sixpack en de vorm van een V naar zijn kruis.
Met wat gel stak ik mijn haar in model, poetste mijn tanden en trok mijn kleren aan. Een zwarte jeans met een effen wit shirt met een V-hals. En dan mijn kenmerk een rode baseball jack als teken dat ik bij de 'RedFireBalls' speelde.
Ik liep de badkamer uit en zag Rayn aan de voordeur staan.
'Komaan! We zijn al te laat!' Ik stapte rustig de trap af en liep de deur uit.
'Waar staat je auto Rayn?' Hij wees naar een rode porshe.
'Mag ik rijden?' Rayn gooide de sleutels naar mij. De autodeur openen was niet nodig. We lieten ons over de rand van de deur glijden. Ik plofte neer op de bestuurdersstoel en startte de auto. Zodra Rayn neerplofte op de passagiersstoel, scheurde de porshe de straat uit.
We reden een tijdje.
'Hey is dat niet die Nerd?' Hij wees naar een meisje dat achterna werd gezeten door een jongen. Ze zigzagde heen en weer. Ik stopte meteen de auto met een shock.
'Cody, wat doe je?' Ik sprong in één keer uit de auto en spurtte op de jongen af. Met een tackle haalde ik de jongen neer.
'Blijf bij haar weg!' Toen de jongen probeerde op te staan gaf ik hem een boks op zijn neus. De jongen krabelde meteen weer terug.
'Ok, je mag haar hebben!' Hij stond op en liep angstig weg. Ik keek rond maar nergens was Terry te bekennen. Ze had het vast niet door dat de jongen niet meer achter haar aan liep.
Ik draaide me om en liep terug naar de porshe.
'We gaan te laat zijn voor school.' Zuchtte Rayn. Ik startte de motor en reed door naar school...

'Wat doe jij hier nog zo laat?'  Mijn moeder keek me boos aan.
'Boekentas vergeten.' Ik liep de trap op en nam mijn boekentas. In een paar seconden stond ik weer aan de voordeur.
'Na school heb jij mij heel wat uiteleggen, meisje!' Ik zuchtte.
'Ja, mam.' En ik liep de deur door en begon terug te rennen naar school.

The Nerd & Mr Popular [EDITING]Where stories live. Discover now