Chapter 3

35K 744 31
                                    

POV CODY

'Rayn, de deurbel!' Hij zuchtte overdreven dramatisch.
'Doe dan even open, gast!' Brulde Rayn boven de muziek uit.
Ik wurmde me tussen de zwetende, dansende jongeren.

Ik schrok toen ik de deur open deed.
'Hey, Cody!' Riep Marry overdreven luid. 'Hey, Marry en ...?' Ik keek het zwartharige meisje aan.
'Terry.' Vulde Marry aan.
Ik staarde Terry aan. Het klungelige gangmeisje stond nu recht voor me. Het blauwe jurkje dat ze aan had paste perfect bij haar. Ze had mooie, lange, zwarte haren die mooi over haar schouders gedrapeerd lagen.
'Hey.' Zei ze. Het schuldgevoel kwam weer bovenwater. Ik verplaatste me zodat ze door konden. Ik keek Terry na terwijl ze de woonkamer binnenliepen waarna in terug naar de keuken liep en een pak crackers openscheurde.
'Wow Cody! Wie is die chick?!' Rayn wees naar het gangmeisje.
'Dat is Terry.' Rayn kreeg grote ogen.
'Op welke school zit ze?' Verbaasd keek ik hem aan.
'Onze school.' Ik gooide de crackers in een grote kom.
'Dat meen je niet? Ik heb haar nog nooit gezien.' Mijn zucht was luid.
'De vriendin van Marry die we al eens plagen!' Rayn keek hem ongelovig aan. 'Nee?! Die NERD! Ik herken haar helemaal niet.' Ik zag hoe Terry ongemakkelijk begon te dansen. Het was vast haar eerste feestje. Ik zag hoe een paar jongens haar in het oog kregen. Stefan begon dicht bij haar te dansen en ik walgde ervan.

POV TERRY

Niet te geloven dat IK dit echt meemaakte! Mijn eerste feestje en het was geweldig! Ik danste nu al een tijdje met Stefan. Ookal durfde hij me op school al eens lastig te vallen.

Marry trok me weg van Stefan. Ze leidde me al dansend naar de tuin. Ik danste hevig mee. Maar voor ik het wist lag ik in het zwembad. Daarna volgde Marry en ook andere jongeren die in de tuin stonden sprongen in het water. Ik gierde het uit.
'Ik ben een zeemeermin!' Hoorde ik Marry luid gillen. Ik zag Marry op de rand van het zwembad liggen. Halfnaakt spartelde ze met haar benen alsof ze een echte zeemeermin was. Ze was duidelijk niet meer nuchter. Enkele jongens begonnen haar aan te raken. Ik keek toe hoe Marry hen liet begaan. Een gil ontsnapte mijn mond en ik maakte een sprong in de lucht toen een jongen in mijn billen kneep. Stefan grinnikte luid en ik spatte water in zijn ogen. Met veel moeite hees ik mezelf op de rand van het zwembad. Mijn sandaaltjes dreven op, het water.

Ik voelde een tikje op men schouder.
'Hier is een handdoek.' Verbazingwekkend genoeh keek ik recht in de ogen van Cody toen ik me omdraaide.
'Dankje.' Hij knikte en liep terug naar binnen. Ik stond op en droogde me af...

POV CODY

Ik had haar heel de avond in het oog gehouden. Toen ze in het zwembad werd geduwd had ik mijn kans gevonden. Ik had de trap opgespurt om een handdoek te halen. Ik wou gewoon even spreken met haar en mijn excuses aanbieden. Maar dat was er niet van gekomen.

Terry speelde nu 'Spin The Bottle' met wat jongens en Marry. Ik keek toe hoe Terry zacht aan de fles draaide. De fles vertraagde bij Stefan maar hij bleef toch doordraaien tot Marry.
'Verdomme!' Riep Stefan.
Terry glimlachte verlegen naar Marry en Ze trok Terry naar zich toe en kuste haar vol op de mond. Terry was duidelijk van haar stuk gebracht. Ik kreeg een glimlach op mijn gezicht toen ik haar verwarring zag. Marry draait aan de fles. Hij stopte bij Stefan. Hij keek Marry met gretige ogen aan. Hun gezichten kwamen dichter bij elkaar. Ze raakte elkaars lippen en toen brak het vuur los. Tongen kwamen te voorschijn en ook wat aanrakingen waren te vinden. Na een vijf minuten waren ze uitgekust. Dan draaide Stefan draaide aan de fles...

POV TERRY

'Was dat niet een beetje overdreven?' Vroeg ik beschaamd.
'Terry, Terry, Terry, je bent zo ontzettend preuts!' Marry was ladder zat.
'Kunnen we niet beter gaan? Er is toch bijna niemand meer.' Marry rolde dramatisch met haar ogen en keek op haar klok.
'Het is nog maar half vijf!' Op dat moment onderbrak Cody haar.
'HET FEESTJE IS AFGELOPEN! MAAK DAT JE WEGKOMT!' Riep hij door de kamer. Marry zuchtte.
'Oke dan, we gaan.' Marry had haar pumps al uitgetrokken. Ze kon er gewoon niet meer op lopen. Op blote voeten was al een heel grote uitdaging. Onze fietsen stonden achter een bosje aan de overkant van de straat. Daar hadden we ons ook omgekleed. Ik nam Marry's hand vast en probeerde haar overeind te houden. Ik kon nog net de eerste vlaag kots ontwijken. Marry zat op handen en knieën op het voetpad en ik keek vanaf een afstandje toe hoe de tweede vlaag kots uit Marry's keel glipte. Hoe moest ik nu in godsnaam thuis geraken?...

The Nerd & Mr Popular [EDITING]Where stories live. Discover now