Chapter 20

20.7K 752 124
                                    

Hey!!!! Eindelijk zal ik de winnaar van de verbindnaam bekend maken!! En de winnaar is...................................................................... lotjemx !!!!!! De verbind naam is natuurlijk dan ook TEDDY!!!!!!!! Het was overduidelijk dat TEDDY de verbindnaam ging worden!!!! Dus gefeliciteerd lotjemx stuur even een berichtje dan kan je je prijs afhalen :) ik draag dit hoofdstuk ook aan jou op!

Ok... nu we dat gehad hebben wil ik even iets zeggen over de persoon waarin ik schrijf. Velen van jullie vinden het werwarrend dat ik niet in de Ik persoon schrijf. Wel, ik heb besloten om dit hoofdstuk in de Ik persoon te schrijven. Zeggen jullie even of dat beter is of niet? kusjes!!!!

Chapter 20.....

----------------------------------------------------------------------

 POV Terry

Ik staarde naar de gsm in mijn hand. "Ik moet hem bellen." Ik zocht het nummer van Cody en belde hem op.

"Hallo, met Cody."

"Hey, het is Terry. Ik wil even niets zeggen."

"Wat is er?"

"Wel, ik heb besloten dat ik uit de band wil stappen."

"Wat?! Je bent nog geen dag bezig? Waarom?!"

"Wel, ik vind het een dom idee en ik moet me concetreren op mijn schoolwerk, snap je?"

"Ja, ik snap het heel goed! Ik wist het wel!"

"Wat wist je wel?"

"Dat je nog steeds een stomme NERD bent! Na je transformatie was je oppeens populair maar eigenlijk ben je nog steeds die lelijke NERD!"

"Pardon! Ik had het kunnen denken! Jij kan niet lief zijn! Daar is je ego te groot voor! Jij denkt ook dat jij de beste op de aarde bent hé? Wel, ik zal je eens iets zeggen! Dat ben je niet! Iedereen die jouw karakter niet heeft, is beter! Klootzak!"

Dat was de afsluitzin. Ik drukte boos het gesprek uit en gooide mijn gsm op het bed. Man, die eikel kon me echt kwaad maken! Ik zuchte en gooide me op het bed. Ik voelde me een klein beetje schuldig over het feit dat alle meisjes die auditie hadden gedaan eigelijk de rol van hoofdzangeres meer verdienden als mij. Enkele van die meisjes hadden me ookal gevraagt naar Duke maar Marry vertelde hen meteen dat IK hem gedumpt had. De meisjes staarden me elke keer aan alsof ik een kinderboerderij had beroofd van zijn schapen. Ik stond op en liep mijn kamer uit, de trap af. Ik nam mijn jas van de kapstok, deed mijn schoenen aan en riep naar mijn moeder dat ik even een luchtje ging scheppen. Ik liep met mijn afgetrapte All Stars door de straat en sloeg dan een klein parkje in. Ik ging op een bankje zitten en staarde voor me uit. Ik hoorde een gelach en draaide me om. Rachel en Clover liepen mijn richting uit. Ik draaide me meteen om en hoopte diep dat ze me niet zouden ontdekken. "Wie we daar hebben!" Hoorde ik Clover schaterlachen. Te laat. Hun voetstappen kwamen dichterbij en nog geen seconde later stonden ze voor me. "Bedankt voor het verpesten van mijn dag." Mompelde ik. "Rustig aan trol! We zijn er net. En we zullen ons gesprekje extra lang maken!" Ik stond op en probeerde tussen hen in te lopen maar tevergeefs. Rachel duwde me terug op de bank en ging dreigend voor me staan. "Nu kan niemand je meer helpen, trut." Ze gaf een slag in mijn gezicht. Ik voelde de plaats waar ze sloeg bonken en het deed enorm veel pijn. Ik ging met mijn hand langzaam naar mijn wang. "Wat moeten jullie?" Clover grinnikte met haar varkenslach. "Ik wil dat je uit de band stapt, NERD! Ik wil vooraan staan, begrijp je me? Het kan me niet schelen dat je nu met die Duke bent...-" Ik onderbrak haar. "Ten eerste," Ik stond op en ging in een dreigende positie staan. "Ik ben al lang uit die belachelijke band gestapt, ten tweede ik heb Duke gedumpt! En ten derde, als je mij nog één keer een slag in mijn gezicht probeert te geven, breek ik je nek!" Ik duwde ze opzij en liep stevig door. Ik had ze te bang gemaakt. Ik was al begonnen met roepen en ik had een dreigende houding aangenomen. Gelukkig kwamen ze niet acher me aan. Al snel wandelend liep ik naar huis.

The Nerd & Mr Popular [EDITING]Where stories live. Discover now