Chapter 22

16.7K 756 92
                                    

Hey Popinerds!!! hier is een nieuw chapter! Ik heb in het vorige chapter de ¨POV van Marry gebruikt voor de eerste keer, ik hoop dat jullie het vorige chapter goed vonden.

Okey! Nu chapter 22!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

POV Duke

"Toen Marry me buiten had gegooid, bleef ik voor haar deur staan maar daarna was ik toch weggegaan. Ze heeft me afgewezen Trevor! Ik had bij die Terry moeten blijven! Nu ben ik single!" Trevor rolde met zijn ogen en liep weg. "Dude! Waarom doe je zo de laatste tijd?" Trevor draaide zich om en kwam naar me toe. "Misschien omdat je een klootzak bent? Ik kan je niet uitstaan dude, hoe jij met meisjes omgaat is gewoon beschamend." Met een duwtje liep hij me voorbij en liep weg. Gapend keek ik hem na. Wa kan mij het schelen?

De dag ging traag vooruit zonder Trevor. Alleen door de gangen lopen was beschamend. Hij draait wel bij. Toen ik over de speelplaats liep om de school te verlaten bleef ik staan. Ik zag het mooiste meisje van de wereld staan. Mooier dan Marry. Ik liep op haar af. Ik kon haar echt niet achterlaten zonder te flirten met haar maar toen ik dichter bij kwam wou ik wegrennen. Het was Terry die stond te praten met Alexa, Sarah en Kiera. Alle drie mijn exen. Ook Luka, Lena en Loren, mijn drie andere exen kwamen naar haar toe. Ze stonden uitbundig te praten maar toen ze me zagen staan liepen ze meteen weg. Vreemd. Zeven van mij exen die met elkaar stonden te praten en samen wegliepen. Mijn gevoel vertelde me dat er iets niet klopte. Zou ik ze achter na gaan of niet? Nee, ze zullen me vast ontdekken en me uitschelden. Het is tenslotte 7 tegen 1. Gespannen liep ik kaar mijn porsh en keek in het rond. Nergens waren de meiden nog te bekennen. toen ik bij mijn porsh kwam, zag ik een enorme kras. Hij was zolang als de auto zelf en het was duidelijk met opzet gedaan. Met een sleutel ofzo. "Fuck!" Man, mijn ouders vermoorden me! Zuchtend stapte ik in de auto, starte de motor en reed gefrustreerd naar huis. In de achteruit kijk spiegel kon in Terry me zien aanstaren vanachter een boom. Ze was zo mooi. Jammer dat ik haar dumpte! Volgende keer beter...

POV Terry

Die eikel van een Duke zal er niet mooi vanaf komen. Plan neem wraak op Duke was van start gegaan. Ik had alle exen van Duke die redelijk konden zingen opgebeld en samen hadden we een plan bedacht. Willen jullie het weten? Ik zal het plan uitleggen. Ofnee, laat het maar een verassing zijn! Het enige wat ik kan zeggen is, is dat het ontzettend grappig zal zijn. Ok, nu even Cody opbellen.

"Hey! De exen doen mee!"

"Fantastisch! Kom je straks langs om het plan verder uit te werken en om je nummer verder te schrijven?"

"Natuurlijk. Kan je me komen halen?"

"Ok, waar ben je?"

"Celvin High!"

"Ok! Ik ben al onderweg!"

"bedankt!"

Met en glimlach haakte ik het gesprek af en ging zitten op een bankje. Enkele jongens die uit de school kwamen keken me zwoel aan. Ik rolde met mijn ogen. Een jongen kwam op me af. Hij had blond, stekelig haar en kwam grijnzend naast me zitten. "Hey, schoonheid!" Zei hij met een knipoog. Ik probeerde er koel onder te blijven maar dat was best lastig. "Hallo." Hij schoof wat dichter naar me toe en raakt met zijn knie de mijne aan. Langzaam schoof ik wat opzij. "Ben je bang, schatje?" Negerend staarde ik voor me uit. oppeens voelde ik een hand op mijn bloesje. "Hey! Laat dat!" Gulzig keek de jongen me aan. "Bol het af, Jonathan!" Hoorde ik een luide stem brullen. Meteen stond de jongen recht en liep weg. Toen ik opkeek zag ik Cody staan. "Zo'n eikel van het basketbalteam." Glimlachend stond ik op en samen liepen we naar de oude volkswagen. We stapten in en reden weg.

"Welkom, in mijn kamer!" Toen ik rond keek merkte ik dat hij pas had schoongemaakt. "Heb je nog net je kamer schoongemaakt?" met een brede glimlach knikte hij. Toen ik rond keek in de kamer merkte ik enkele onverwachte dingen op. Een grote boekenkast met echte boeken erop. Ik had nooit gedacht dat Cody een leestype was. Rechts op het bureau stond een roze teddybeer. Automatisch begon ik te lachen. "Wat scheelt er?" Ik wees lachend naar de schattige roze teddybeer. "Dat is mijn geboorte knuffel!" hij liep naar de beer en knuffelde hem. Er kwamen tranen uit mijn ogen van het lachen. Maar toen ik tegen de muur een tekening zag hangen, stopte ik meteen met lachen. Langzaal liep ik naar de tekening. Starend liet ik alles in me opnemen. "Waarom heb je mij getekend?" Cody's wangen kleurden rood. De tekening was echt prachtig. Het was ik die mijn spullen van de grond raapte. Meteen kon ik me de gebeurtenis herrineren. "Dat was de eerste keer dat ik je op merkte." Ik wist het nog goed. ik moest langs de sporthal om het origami lokaal te bereiken en toen scheurde mijn zak. Dat hij dat nog weet? "Het is prachtig, maar waarom teken je mij?" Langzaam ging mijn hand over de tekening. "Op dat moment werd ik verliefd." Fluisterde Cody. "Verliefd? Op mij?" Langzaam knikte hij. Mijn hart stond stil. Dit was zo lief. Ik liep naar hem toe en kuste hem. Ik kon het gewoon niet laten. Die kus van een paar dagen geleden had dan toch een betekenis. Ik voelde hoe hij me op het bed trok. Hij streelde over mijn haren en liet me niet los. Toen de kus werd verbroken liet ik mijn hoofd op zijn borst rusten. Hij had nig steeds zijn armen om me heen en was zeker niet van plan me het komende uur los te laten. "Ik heb hier zo lang op gewacht." mompelde hij. "Als antwoord gaf ik een kort kusje op zijn mond. "Ik hou van je, Terry..."


Hou IK wel van HEM?

----------------------------------------------

Dit was chapter 22 sorry voor het wachten maar de examens zijn over twee weken en dit zal vast het laatste hoofdstuk zijn voor nu. Na mijn examens zal ik verder schrijven. Ik hoop dat jullie niet boos zijn want ik heb dit chapter er nog snel even bij gepropt maar jammer genoeg zullen jullie zeker een maandje moeten wachten.

Sorry!!! Kisses jullie schrijfster !! ❤️

The Nerd & Mr Popular [EDITING]जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें