Chapter 13

27.9K 728 109
                                    

Hejj lieve PopieNerds! Weer een nieuw chaptertje! En omdat mijn examens toppie waren en mijn punten weer goed zijn heb ik besloten wat vaker te gaan updaten! ik wil mijn lieve PopieNerds zeker niet verliezen!!

hier is chapter 13 !! enjoy ----->

---------------------_----------------------------_--------------------------_-------------------------------_------------

ChApTeR 13

POV DUKE

Ik liep langzaam achter Cody en het mooie meisje aan, gevolgd door mijn vrienden. We hadden een plannetje bedacht zodat ik de aandacht zou krijgen van "de chick".
Dat werd haar codenaam. Zodra "De Chick" naar het toilet zou gaan. Zou ik met haar flirten. Er was alleen één probleem. Ik kon absoluut niet flirten!Ja, daag! Ik was de master van het flirten.
We volgden Cody en de Chick tot in de zaal en we verstopten ons op de achterste rij, helemaal in de hoek. De chick werd niet uit het oog verloren.
De lichten gingen uit en de film begon. Het was niet de nieuwe Spiderman maar alles om die chick te krijgen!
De film was eigenlijk best goed, ik was helemaal mee in de film verzonken, zo erg dat ik bijna mijn missie vergat. Maar toen de pauze me uit mijn "wereldje" haalde, stond ik meteen op om te kijken of "de chick" naar het toilet moest.
"Bingo!" fluisterde ik binnensmonds. "Go, Duke! Succes!" Trevor gaf me een schouderklopje.
Ik stapte ongemakkelijk de veel te brede trap af. De treden waren te breed om één stap te zeten en te dun voor twéé stappen. Uiteindelijk lukte het me toch om beneden te komen.
Ik zag de chick niet richting het toilet lopen maar naar een hoog tafeltje aan een raam. Ze nam haar gsm uit haar tas en begon er hevig op te tokkelen. Ik ademde diep in en stapte op haar af.

"Hey." Probeerde ik stoer te zeggen maar het kwam er slapper uit dan dat de bedoeling was.
"Uh... hey" Zei ze toen ze van haar gsm wegkeek.
"Deed het pijn toen je uit de hemel viel." BOEM! Die klapte in zijn gezicht. Wat voor een stomme flirtgrap was DAT? Van al mijn openingszinnen gebruin ik deze, jezus!
Ik zag de chick een beetje verwarrend kijken maar toen glimlachte ze toen ze snapte dat het een compliment was. "Nee, hoor... heel lief dat je het vraagt." Ze bloosde een beetje.
"Ik ben Duke, en hoe heet deze schoonheid?" Subtiel! Echt heeeeeel SUBTIEL!
"Ik ben Terry, ken ik jou niet van ergens? Wat is je achternaam als ik vragen mag?" Ze kende me?
"Liam Anderson" Haar ogen werden iets groter dan ze eerst waren.
"Zit jij niet op Celvin high? Een basketbalspeler, toch?" Ik knikte.
"Ja, en jij?" Ze zweeg even en kwam dan iets dichter naar me toe.
"Ik zit op Zweinstein, maar ssht! Niet verklappen he!" Fluisterde ze in mijn oor. Haar stem maakte me gek en ik moest haar zoenen!  Maar in plaats daar van lachte ik.
"Wel, het was fijn je te leren kennen, Duke Liam Anderson." Ze stak haar hand uit. Maar in plaats van een hand terug te geven, gaf ik haar een kus.
Niet op de wang, maar een klein kort kusje op haar lippen. Ze bloosde en het leek even of ze niet wist waar ze heen moest.
"Daag..." Ik keek haar na toen ze de zaal terug in liep.

"Goed gedaan BRO!" Trevor was dol enthausiast.
"Ja, weet ik wel." Ik gaf Trevor een duw.
"Heb je haar nummer?" Ik bleef even staan alsof ik was bevrozen.
"SHIT! Helemaal vergeten!" ...

POV TERRY

Ik liep de zaal in met Cody. We installeerden oms in de comfortabele zetels. We zaten op de voorlaatste rij. De film begon. Het was maar saai vond ik. Echt een jongens actiefilm.

De film stopte en het was pauze. Cody glimlachte naar me en ik glimlachte terug.
"Ik ga even naar het kleine kamertje." Cody knikte.
"Ok, verdwaal niet!" Ik lachte en wurmde de tussen de zetels door naar de brede trap met te brede treden om normaal op te lopen, zeker met plateau schoenen van 10 cm!
Ik liep de zaal uit en liep naar een vrijstaand tafeltje aan een groot raam. Ik wou even wat lucht. Ik had nooit echt cinemas leuk gevonden, zo donker en krap, je ademt elkaars vuile lucht in, echt lekker als je het mij vraagt.
Ik nam mijn gsm. Een bericht van Marry:

The Nerd & Mr Popular [EDITING]Where stories live. Discover now