41♠

7K 223 7
                                    

CANIM MISINIZ?Sınırı çoktan geçmişiz bile.Yb sizlerle :3 Keyifli okumalar. Sınır 30 vote 10 yorum.

KATHERINE

"Zayn!Gelinliğimi çekiştirmeyi kes."Bu kaçıncı denediğim gelinlikti bilmiyorum.Benim hayalim hep çok kısa olmasa da bir mini elbise tarzın da gelinlikti.

Tabii ki Zayn buna izin veriyor muydu?Hayır.

"Düğünümüz de katil olmamı ister misin Kat?" Ağzıma fermuar çekmiş gibi yaparak sustum.Zayn ortalıktan bir anlığına kayboldu ve elin de büyüleyici bir gelinlikle geri döndü.

"Bir de bunu dene bakalım."Hemen kafamı salladım ve kabine girdim.Kabin'in dar olması çok kötüydü.Rahat hareket edemiyordum ayrıca nefes alamıyordum.

Gelinliği giydikten sonra (multımedıa'da var)dışarı çıktım.Zayn beni kendi etrafım da döndürdü ve ıslık çaldı.

"Melek kıyafetin çoktan hazır"dedi ve boynumu öptü.Ona sıkıca sarıldım ve birden aklıma Anessa geldi.

"Hey hadi hızlı olalım.Kızımızı özledim!."

Zayn kafasını salladı ve gelinliği paket yaptırıp bir kutuya koydurttu.Ayakkabı ve diğer şeyleri yarın kızlarla beraber seçecektik.

Arabaya bindiğimiz de Zayn çok hızlı sürüyordu. "Yavaş sür Zayn."

"Kızımızı özlemedik mi?."

"Özledik tabii ki ama hızlı sürmen buna engel olabilir."Zayn'in gözleri kararmıştı.Direksiyonu sıkıca kavradı ve hafif bir küfür mırıldandı.Kaza yaptığı anı hatırlamıştı.

Eğildim ve boynunda ki -sinirlendiğin de çıkan damara-küçük bir öpücük kondurdum.Anın da damar yok olmuştu ve Zayn'in nefes alış verişleri düzene girmişti.

Gülümsedim ve mırıldandım."İşte böyle kötü çocuk."

Arabayı park ettiğimiz an hızlıca indim ve kapıyı yumruklayarak çalmaya başladım.Harry kapıyı açtı 

"Ah bir an hiç gelmeyeceksiniz sandım!."

Kıkırdadım ve hemen içeriye geçtim.Niall'ın kolların da uyuyan meleğimi görünce biraz hayal kırıklığına uğradım.Sürekli uyuyordu.

Zayn'de benim gibi düşünmüş olacak ki konuştu."Hadi ama neden bu kadar çok uyuyor?"

Liam Anessa'nın yanına gidip onun kafasını okşuyordu.Bu görüntü çok hoşuma gitti ve hemen telefonumu çıkarıp fotoğrafını çektim."Niall anne oldun Liam sen de baba.Ah ne kadar güzel bir görüntü!."dedim ve fotoğrafı gösterdim.

Hepsi bir anda bağırınca Anessa uyanmıştı.Ellerimi çırptım ve Anessa'yı kucağıma aldım.Zayn peşimden geldi.

Onu emzirmemi istiyordu.Anessa'yı emzirirken Zayn omzuma yatmıştı."Çok güzel kokuyorsunuz"

Sesi mırıltı halinde çıkmıştı."Bizi sakın bırakma Zayn" dedim ve dudağına küçük bir öpücük kondurdum.Tam o sıra da telefonum çalmıştı.Zayn'in bakmasını istedim ve ona telefonu verdim.

"Hey Riri."

"Tabii ki gelebilirsin.Tamam."

"Riri bize geliyor hayatım.Sarah ve Rebecca'yı geçerken alıcak.Akşam yemeğini dışarda yiyeceğiz."

"Peki Anessa?"dedim tek kaşımı kaldırarak."Niall ve Sarah'ın bakacağına eminim."dedi ve yanağımdan makas alarak aşağıya indi.

Bende Anessa'yı emzirirken onu izlemeye devam ettim.Emerken çıkardığı sesler çok komikti.

Sanki gördüğüm rüyayı yaşıyor gibiydim.Kirpikleri Zayn'e çekmişti.Dudaklarıysa bana.Emerken uykuya daldı.Onu beşiğine yatırarak başın da bekledim.

Tam o sıra da Louis içeriye girdi.

"Hey Lou!"

"Kat..Şey ııı.Ben bunu Anessa için aldım."

Elin de çok güzel bir elbise duruyordu.beyaz ve yanlarda taşları olan."Ah çok naziksin Lou!"dedim ve sarıldım.

"Biraz daha büyüyünce zevkle giydireceğim!"dedim.Lou gülümseyerek dışarıya çıktı.Bende akşam için ne giyeceğime karar vermekle meşgul oldum.

Dolabımı açtım ve içinden pudra rengi önü kalp şeklin de olan elbise mi çıkardım.Ona uygun takılarımı yatağın üzerine koyduktan sonra aşağıya indim.

Zayn ve Harry maç yapıyorlardı.Niall buzdolabını açmış kafasını sallayarak yiyecek birşeyler hazırlıyordu.Ona yaptığım kurabiyeleri dolaptan çıkardım ve eline verdim.Bana sarılarak teşekkür etti.

Çocukları seviyordum.Onlar ailem gibi olmuşlardı artık.Zayn'in yanağına öpücük kondurarak yukarıya çıktım.Biraz uyusam iyi olacaktı.Yatağa yatarak gözlerimi kapattım.

ZAYN

Bu akşam yemekler senden dostum".Harry'i sürekli yeniyordum.İddaya girdik ve tabii ki ben yendim.Saçlarını karıştırarak yukarıya Kat'in yanına çıktım.

Melek gibi uyuyordu.Yanına uzandım ve önüne düşen saçları arkasına attım.Onunla buraya kadar nasıl gelebilmiştik öylece.Hatırladığım şeyle gülümsedim.Annesiyle pizza sipariş edince gelen pizzacı çocuk çok yakışıklı diye kutuyu ben aldım ve çocuğu gönderdim.

Kat gözlerini kırpıştırarak uyanmıştı.O sıra da dudaklarına öpücük kondurdum.Tam geri çekilecekken beni kendisine daha çok bastırdı ve üzerime çıktı.Ağzımdan hırıltı şeklin de bir ses çıkmıştı.Onu yatırdım ve tam ben üzerine çıkıyordum ki Anessa ağlamaya başladı.

"Ah hadi ama kızım."dedim ve Kat'in üzerinden kalktım.Anessa'yı kucağıma aldığım an susmuştu.Kat omzuma başını koyarak gözlerini kapattı.

O sıra da Rebecca ve Sarah içeriye girmişti.

"Ah ne kadar tatlısınız!Ama Kat hazırlanman gerek derhal."dedi Rebecca.Sarah kucağımdan Anessa'yı aldı ve aşağıya indi.Niall ve Sarah çıkıyorlardı ayrıca çocuklarla araları çok iyiydi.

Kat'in kulağına fısıldadım."Gece görüşürüz."Kat anında kızarmıştı.Ah bu hali beni delirtiyordu.Aşağıya indiğim de Harry endişeli gözlerle bana bakıyordu.

"Zayn..Baban..Geri dönmüş.."

"Siktir."

Dear Bad Boy ; Zayn Malik (ZAYN MALİK FAN FİCTİON,TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now