Dear Bad Boy ; Zayn Malik Bölüm 17

10.1K 334 17
                                    

Arkadaşlar gün geçtikçe okunma sayımız artıyor.Vaktini ayırıp hikayemi okuyan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.SİZLERE BAYILIYORUM !!.Yeni kapağımı yapan arkadaşım @eceegg'ye çok teşekkür ediyorum:33.Ve Katherıne'nin arkadaşı Sarah hangi karakter olsun diye düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.Multımedıada Bad Boy'umuz var.Keyifli okumalaar.

NOT : HAYALET OKUYUCU OLMAYIN LÜTFEN.NE KADAR YORUM , VOTE GELİRSE O KADAR İYİ YAZABİLİRİM.TEŞEKKÜRLER ^^.

KATHERINE

Uyandığım da dün gece olanlar aklıma gelmişti.Ahh çarşafı kaldırıp vücuduma baktığım da tamamen çıplaktım.Üstelik Zayn'de çıplaktı.Dün gece olanlara rağmen fazla utanıyordum.Hızlıca çarşafı kendi üzerime çektim fakat bu sefer Zayn çarşafsız çıplak duruyordu.Mırıldanarak Zayn'e başka bir çarşaf örttüm ve yataktan kalktım.

Banyoya girmek için havlularımı hazırladım.Kasıklarım da oluşan acıyı tarif edemiyorum bile.Canım yanıyordu fakat düşününce içimi mutluluk kaplıyordu.Sıcak ve soğuk suyu dengeledikten sonra çeşitli şampuanları küvetin içine sıktım.Köpürttükten sonra içine girdim.

Suyun beni bu kadar fazla rahatlatıcağı aklımdan bile geçmezdi.Köpüklerle oynamaya başladım.Ellerim de çeşitli şekiller yaratarak kıkırdıyordum.Ben böyle oynamaya devam ederken kapı açıldı.Zayn içeriye girdi.Kafamı ona çevirdiğim de bilin bakalım ne haldeydi kötü çocuğumuz?

Çıplak bir şekilde evde geziyordu.Hızlıca ellerimi gözüme götürdüm ve kapattım.O sıra da ellerim köpüklü olduğu için gözlerim yanmıştı."Ahh,Zayn gidip üstünü giyinir misin?"diye mırıldandım.Zayn beni dinlemeyip küvetin içine girdi.

Tanrı aşkına ne yapıyordu bu?Tamam dün gece birlikte olmuş olabiliriz ama ben hala utanıyordum.Bunu bilmesi gerekiyordu.Zayn sırıtarak bana baktı ve dudaklarını yaladı."Zayn şunu yapmayı kes"dediğim de hafifçe kıkırdadı ve bana doğru eğildi.

Sırtımı ters çevirdi beni kendine yasladı.Şuan ikimiz de çıplaktık ve yapışık ikizler gibi birbirimizin dibindeydik.

Zayn omzuma küçük ama beni etkileyen öpücükler bırakmaya başladı.Kafamı geriye atıp onun omzuna yasladım.Zayn ellerini karnımda birleştirdi ve kasıklarıma masaj yapmaya başladı.Ah Zayn şuan olmaz diye içimden geçirdim.

Kasıklarıma her bastırdığın da ağzımdan kısık bir inleme çıkıyordu.Zayn'in bunu fark ettiğini biliyordum çünkü daha fazla bastırmaya başlamıştı.

Zayn fısıltıyla "Rahatla"dedi.Kafamı salladım ve kendimi ona bıraktım.

*****

Sanırım yarım saattir duşta duruyorduk.Sonun da Zayn saçlarımı yıkadı ve ben küvetten çıktım.Kendisi yıkanacağını söyledi itiraz etmedim çünkü biraz daha kalırsam dayanamayıp Zayn'i yiyebilirdim.Saçları ıslakken fazla Sexy oluyordu.

Ben banyodan dışarı çıktım ve oda da kurulanmaya başladım.Altıma bol bir eşofman üstüme de Zayn'in tişörtlerinden birini geçirdim.Saçlarımı taradıktan sonra kuruttum ve klasik bir ev topuzu yaptım.Saçımı yaparken Zayn'in telefonu çalıyordu.Ekrana baktığımda Obur yazısını gördüm.

Cidden kimdi bu Obur?Telefonu tam açacakken o kapattı.Zayn o sırada elinde havlu saçını kurutuyordu.Altın da sadece havlu sarılıydı ve kaslarının üzerinden dökülen su damlacıkları oldukça güzel duruyordu.

Yanına gittim ve onu öpmeye başladım.Karşılık verdiğin de altı dudağımı ısırmış kendine doğru çekmişti."Ah,Zayn canımı acıtıyorsun"diye inledim ve elimle karnına hızlıca vurdum.-tabii ne kadar etki edebildiyese-"Biliyorum hayatım"dedi.Bana hayatım demişti.Ahh..

Dear Bad Boy ; Zayn Malik (ZAYN MALİK FAN FİCTİON,TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now