38♠

6.1K 201 15
                                    

"Kat!.Kat..Aç gözlerini"

Rebecca'nın sesi bir kuyudan geliyor gibiydi.Gözlerimi titrek bir şekil de açtım ve etrafıma bakındım.Odamdaydım.

"Rebecca?"

"Burdayım".dedi ve elimi sıktı."Lütfen bana gerçek olmadığını söyle."

Rebecca "Neden istemiyorsun Kat?"

Gözlerimi devirerek konuşmaya başladım.

"Yaşımın kaç olduğunun farkında mısın Rebecca?Ayrıca benim bir okulum ve hayalim var.Ancak hayalimin için de bir bebek yok!.Tamam ilerde düşünebilirdim ama şimdi çok erken.Hemde fazlasıyla.Bunun üstesinden gelemeyiz.Zayn'le hergün kavga ederek bir yere varamıyoruz zaten.Küçük masum bir bebeği buna alet edemem".Ağladığımı gözlerimden süzülen sıcaklıkla anlamıştım.

"Bunu yapabilirsiniz Katherıne".Kafamı olumsuz anlamda salladım ve pencereye doğru baktım.

"Onun şuan yanımda olması lazımdı.Her ne olursa olsun".Hıçkırarak ağlamaya başlamıştım ki içeriye Sam girdi.

Rebecca elimi bırakarak dışarıya çıktı.Sam yanıma oturdu ve saçlarımı okşamaya başladı.

"Ben hastalığımı atlattım Kat.Başardım bunu.Sen de bu sorunu atlatabilirsin.Sadece düşünmeye ihtiyacın var.Bak Zayn'i sevmesem bile onun her zaman senin yanında olacağına inanıyorum."

Sam'e sıkıca sarıldım ve ağlamama devam ettim.

ZAYN

"Sen tam bir şerefsizsin Vic".Bu vurduğum kaçıncı yumruktu bilemiyorum.Bildiğim tek şey Vic'in yüzünü tanınamaz hale getirmiş olmamdı.Benden sonra Abraham devam etti.

Depodan dışarıya çıktım hava çok sıcak olduğu için tişörtümü çıkardım.Ellerim kan için de olduğu için tişörtümle ellerimi sildim.Yenisini bulmak çok zor olmayacaktı elbet.

Niall koştura koştura yanıma geldi.Ellerini dizlerinin üstüne koyarak eğildi ve derin nefesler aldı.Kafasını kaldırdığın da suratı koşmaktan kıpkırmızı olmuştu.

"Z-Zayn...Kat.."

"Ne oldu?"diye bağırdım.Niall derin bir nefes aldı ve gözlerini kapatarak mırıldandı.

"O hamile."

O hamile.O hamile.O hamile.Zihnimin için de bu cümle yankılanıyordu.Benim verdiğim tepkiyi tahmin edebiliyorsunuzdur.Koca bir "Siktir".

KATHERINE

Akşam olmuştu ve ben hala yataktaydım.Arada lavaboya gidip ihtiyaçlarımı karşılıyordum o kadar.Aynada kendime baktım ve ufak bir çığlık attım.Rengim solmuş dudaklarım morarmıştı.Mide bulantılarım hala devam ediyordu.

Yatağa geri yattım ve gözlerimi kapadım.Yaklaşık 10 dakika sonra Zayn'in kokusunu etrafım da hissetmiştim.Sonra da saçlarımda ki dudaklar...

"Zayn"diye fısıldadım."B-ben.."

"Biliyorum Katherıne.Haberim var."Sesi çok soğuk çıkıyordu.Gözlerim yaşardı ve ağlamaya başladım.Beni kendisine doğru çevirdi ve göğsüne bastırdı.

"Bebeği istiyor musun Kat?"

"Bilmiyorum Zayn."

Kafasını tamam anlamında salladı ve beni kendisine daha çok bastırdı.Onu özlemiştim.Kokusunu içime çeke çeke kendimi uykunun kollarına bıraktım.

"Zayn!Anessa'yı yere indir.Korkuyor."Zayn Anessa'yı havaya atıp sonra tekrar tutuyordu.Bense yemek yapmakla meşguldüm.Onların bu halini gördüm ve kıkırdadım.Anessa daha çok küçük olmasına rağmen kahkaha atıyordu.

Zayn onu yere yatırarak gıdıklamaya başladı.Oyuncakları türlü türlü şekillere sokuyor eğlendiriyordu.Yemeği hazırladıktan sonra Anessa'yı emzirmek için kucağıma aldım.Zayn yemek yerken ben Anessa'yı emziriyordum.Zayn yemeğini hızlı yiyordu çünkü Anessa'yla hemen oynamak istiyordu.Kıkırdadım ve Anessa'yı izlemeye başladım.

Mavi gözlerini benden ten rengini Zayn'den almıştı.Burnu aynı Zayn'in burnu gibiydi.Kirpiklerini söylemek istemiyorum bile....

Zayn hızlıca yanıma geldi ve göğsümü öpüp Anessa'yı kucağına aldı.Onu havada sallayarak yine kahkaha atmasını sağladı.

İkisi de yorgun düştükten sonra uzandılar.Zayn sol kolunu bana açmıştı.Anessa Zayn'in göğsün de yatıyordu.Anessa birden hıçkırdı ve ağzından bizi şaşırtacak kelimeyi çıkarttı.

"B-b-baba".

Zayn çığlık atarak Anessa'ya sarıldı.Anessa ağlamaya başladı ve tamamen konuştu.Parmaklarıyla beni işaret ediyordu.

"O-o beni istemiyor!."

Gözlerim açık Anessa'ya bakıyordum Zayn'in Anessa'nın sesi birbirine karışmıştı.

Hızlıca gözlerimi açtım ve etrafa bakındım.Zayn yanımda yatıyordu ve ben ter içindeydim.Rüya olduğu için dua ettim ve yutkundum.

Saate baktığım da gece 3'tü.Aşağıya su içmeye indim ve Harry'i koltukta otururken buldum.

"Hey"dedim ve sırtını okşadım.

"Ah Kat,iyi misin?"dedi ve bana sarıldı."İyiyim.Bilirsin işte."

Gülümsedi ve önüne tekrar döndü."Ben yukarı çıkıyorum,artık uyu Harry.Yoksa başka şeyler düşündüğünü zannedeceğim".dedim ve kıkırdadım.

"İyi geceler Katherıne".

Yukarıya çıktım ve duş almak istedim.

Zayn'in dudağına küçük bir öpücük bıraktım ve duşa girdim.Üzerimdekilerden hızlıca kurtuldum.

Gözüme boy aynası çarpmıştı.Yan durdum ve karnıma baktım.Bilerek şişirdim ve hamile olduğumu düşündüm.Gülümsedim ve suyu ayarladım.İçine Zayn'in duş jellerini sıktım ve köpürttüm.

Kendimi ılık suya bıraktım ve gözlerimi kapattım.

"Anessa".diyerek gözlerimi açtım.Yine suyun içine dalmıştım.Hızlıca durulandım ve çıktım.Kurulandım ve odaya geçtim.O arada Zayn acı içinde kıvranarak birşeyler mırıldanıyordu.

"Nina.Yapma.Lütfen."

"Zayn kalk!"diye çığlığı basmıştım.

"Ha?Neler oluyor?Kat iyi misin?"

"Lanet olsun senin sorunun ne? ! Rüyanda Nina'nın ismini sayıklayacak kadar ne yaşıyordun Zayn?"

Zayn kafası eğdi ve konuşmaya başladı.

"Şey..Ben bilmiyorum Katherıne.Sen yat."

Hiçbirşey demeden kendimi yatağa attım.Saçlarım ıslaktı ama bunu önemsemiyordum.Zayn yataktan hızlıca kalktı ve odadan kapıyı çarparak çıktı.

Ben göz yaşlarıma hakim olmaya çalışarak uyumak için çabaladım.

Dear Bad Boy ; Zayn Malik (ZAYN MALİK FAN FİCTİON,TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now