Dear Bad Boy ; Zayn Malik Bölüm 21

9.4K 268 13
                                    

Merhaba arkadaşlar.Bugün zor da olsa yb koymaya karar verdim.Vote ve yorum gelmedikçe yb yazamıyorum çünkü fikrim olmuyor.İstediklerinizi veya istemediklerinizi lütfen yoruma yazın.

#DUALARIMIZ HALA SENİNLE SOMA.

ZAYN

Bana söylediklerini duymadığımı sanıyordu fakat duyuyordum.Sesinin yumuşaklığını çok özlemiştim.Bana dokunduğu zaman titrediğimi hissettim.Sözleri bittiğin de dayanamadım ve o tapılası dudaklarına yapıştım.

Şaşkınlığı karşısın da ilk başlar da karşılık vermese de sonrasın da elleriyle yüzümü kavrayıp beni kendisine daha çok bastırdı.Geri çekilerek bu sefer küçük öpücükler kondurmaya başladım.

Her öptüğüm de ona "Seni özledim"diyordum.En sonun da kucağıma oturup beni kendisine daha çok bastırdı.Ağzımdan boğuk bir inleme çıkmıştı.Onu fazlasıyla arzuluyordum.

Tam o sıra da içeriye birden giren Harry'e küfürlerimi savurdum.

"Upps.Yanlış zaman"dedi ve gülmeye başladı.

"Defol Harry".

Katherıne kucağımdan kalkmış utancından kafasını saklamaya çalışıyordu.Bileğinden tutup onu kendime çektim.

"Bir daha asla gitmene izin vermeyeceğim"diye kulağına fısıldadım.

"Ve asla senin kızın olmaktan vazgeçmeyeceğim"dedi.

Harry kapının önünde dikilmiş hala bize bakıyordu."Ne var Harry?"dediğim de "Kahvaltı ediyoruz,ayrıca planlarımız var.Bu arada bizim çocukların hepsi aşağı da."Tamam sen çık"dedikten sonra Katherıne döndüm.

Hala utanarak elleriyle oynuyordu.Çenesini tuttum ve bana bakmasını sağladım.Dudaklarımı yaladım ve gözlerimi dudaklarına diktim."Seni özledim Katherıne"dedikten sonra dudaklarına yapıştım.

Sert öpüyordum .O ise narin."Hey,aşağı da bizi bekliyorlar Zayn"dedi ve birazcık uzaklaştı.

"Ah,hadi ama"diyerek üzerimi değiştirmek için dolabımın karşısına geçtim.Rastgele bir tişört aldım ve üzerime geçirdim.O sıra da Katherıne hiç beklemediğim bir anda belimden tutup sarıldı.

"Neden kendine zarar vericek şeyler yaptın Zayn?"

"Çünkü senin kalbini kırdım Katherıne".

"Bir daha asla yapma"dediğin de "Bir daha asla ayrılmayacağız"dedim ve sarıldım.Kokusunu en derinlerime katarak hissederek içime çektim.

Niall'ın sesi aşağıdan geliyordu."Prens ve prenses Fiona,aşağıya inin.Karnım çok aç!"

Katherıne kıkırdadı ve kapıyı açarak beni bekledi.Elimi beline koyarak kendime çektim.Aşağıya indiğimiz de Niall isyankar bir şekilde masa da oturuyordu.Bizi görünce Harry'e baktı ve soru sorarcasına bir bakış attı.

"Ye Niall ye.Geldiler"dedi Harry.Anlaşıldı izin bekliyordu.Niall hızlıca yemeğe başladı.

Arından Harry konuşmaya başladı.Ağzına bir yandan sosisleri atıyor bir yandan da bizimle konuşmaya çalışıyordu.

"Bu yaz için planlarımız var.Beraber bir otele gidelim diyoruz.Oradan da Dubai'ye.Zaten sizin itiraz etmiyceğinizi bildiğim için önceden ayarlamıştım.Yani yerlerimiz hazır.Yarın yola çıkıyoruz.Katherıne,bavulların yukarda.Orada alışveriş yaparsın.Zayn,senin eşyaların burada başının çağresine bak."hızlıca nefes almadan konuşmuştu.

Anladığım tek şey yarın tatile çıkıyor olmamızdı.

KATHERINE

Harry'nin söyledikleri karşısında afallamıştım.Birden kendime geldim ve "Ne?"diye çığlık attım.

Dear Bad Boy ; Zayn Malik (ZAYN MALİK FAN FİCTİON,TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now